Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

nu cia su kainom,tai bus loterija jauciu doh.gif
pvz.
http://www.hm.com/ie...article=11624-H
ir
http://www.hm.com/lt...article=11624-H
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2013 08 25, 00:57)

geras g.gif o as berniukui sita
http://tablet.hm.com...article=08550-B
Pirkau uz tokia kana kaip cia apie 32 lt g.gif
Dar pries skrydi leeksiu i akropoli reiks specialiai paziureet ar tikrai tiek kainuoja tas mergaitiskas megztukas tieek lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 25 rugpjūčio 2013 - 07:19
QUOTE(ŠANTEL @ 2013 08 24, 18:07)
Nu bet jei pas tarpninke uzsisakant jei pakiles svaras panasei gaunasi nemanau kad cia jau brangiau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
aš irgi buvau vakar užsukus į HM, bet ilgai nebuvau, nes žmonių milijonas, vaikai pasimetė verkia doh.gif
pirkau sūnui pižama, dvejus marškinėlius treningines kelnes ir dvi kepures, tai kainos panašiai kaip GB ir net pigiau jei iš vokiečių siųstis
jei kam bus įdomu galiu ir nuorodas imest ir dydį parašyti jei kam reikia. labai treningines kelnes patiko, reiks dar nupirkti vakar dydžių nebuvo vakare
Atsakyti
o bus galima internetu is hm lt pirkti? įdomu nuo kada padarys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2013 08 25, 12:32)
o bus galima internetu is hm lt pirkti? įdomu nuo kada padarys? g.gif

nemanau, kad LT padarys online pardę schmoll.gif pas mus Belgijoj irgi online nėra, o ir pragyvenimo lygis aukštesnis, ir žmonių 3 kartus daugiau... bet, matyt, kažkodėl vis tiek jiems neapsimoka g.gif bet vis viliuos, kad kada nors online padarys...
Atsakyti
nereLIAI patinka rubeliai is H&M! tik jo, paziurejau Lt kainas ir pas mus Dubline, diena ir naktis doh.gif
Atsakyti
labas rytas, su pirma mokslo metų diena!

mano darželinukė šiandien taip išėjo pasipuošus wub.gif

user posted image
Atsakyti
ALATEJA thumbup.gif puikiai atrodo maziuke!kokio dydzio sijonelis,ar minkstas tiulis?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 09 02, 09:40)
labas rytas, su pirma mokslo metų diena!

mano darželinukė šiandien taip išėjo pasipuošus  wub.gif

Labai grazu wub.gif Maniske irgi taip pat isejo, tik su pedkelnem ir guminiais batais biggrin.gif Oras pas mus siaubingas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 02 rugsėjo 2013 - 11:14
Man atrodo, kad siandien su tuo H&M derinuku daug pasipuosusiu buvo visur biggrin.gif

Labai grazus derinukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritute @ 2013 09 02, 10:50)
ALATEJA thumbup.gif  puikiai atrodo maziuke!kokio dydzio sijonelis,ar minkstas tiulis?

ačiū wub.gif viskas pas mus 4-6 m. mirksiukas.gif sijonėlis tai fainas toks, nėra kietas

QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 02, 12:50)
Man atrodo, kad siandien su tuo H&M derinuku daug pasipuosusiu buvo visur biggrin.gif

Labai grazus derinukas  thumbup.gif

aš irgi galvojau, kad darželio kieme sutiksim daug vienodai apsirengusių, ale ne, čia niekas net pirmąją mokslų dieną vaikų nepuošia... schmoll.gif visi bele kaip, užtat manoji iškart išsiskiria iš minios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2013 09 02, 11:14)
Labai grazu  wub.gif Maniske irgi taip pat isejo, tik su pedkelnem ir guminiais batais biggrin.gif  Oras pas mus siaubingas  doh.gif

pas mus tai apie +23 laipsniai, saulutė wub.gif ir visą šią savaitę dar vasarišką žadėjo, ketvirtadienį-penktadienį +28 bigsmile.gif tik mums labai reik, kad toks geras oras ir savaitgalį išsilaikytų... cool.gif
Atsakyti
mamytes cia hm ziuriu daug kas perka mergaitem, ar realu i paaugliu skyriaus drabuzius 14+ ilisti Mdydziui? kalbu apie treningines kelnes ir trikotazines paprasciausias maikutes?
Atsakyti