Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(DdoviliuxX @ 2013 03 16, 16:58)
H&M pėdkelnės labai jau vykusios, o psl. ne koks pasirinkimas, nes jas greitai išgraibsto ir dabar jau greičiausiai ne sezonas joms 4u.gif

drinks_cheers.gif ir man jos patiko, po kelių skalbimų nė burbuliuko, nepalyginsi su lietuviškom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2013 03 16, 17:53)
ačiū merginos, nepirksime tada

o kaip HM pėdkelnės? smile.gif pasidalinkite patirtimi, nors puslapiuke kažkaip ne kas yra. g.gif

As apie pedkelnes pacios geriausios nuomones. Esu parsiuntis George, Next - as joms turejau daug priekaistu, H&M puikios ir po daugelio skalbimu smile.gif , ziemai buna "pastorintu" thumbup.gif Tik pastebejau, kad jas isperka, per Sale nelabai kas lieka.
Atsakyti
Mergaites, nepykit, negaliu skaityt visos temos, kai mazius demesio nori 4u.gif
Koki dydi imti kelnyciu/dzinsiuku 1.2m mazyliui, sveriam apie 13kg, kiek zinau, ten padidinti dydziai, tad nezinau, ar tikslinga ju dydziu lentele naudotis g.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 03 17, 13:06)
Mergaites, nepykit, negaliu skaityt visos temos, kai mazius demesio nori 4u.gif
Koki dydi imti kelnyciu/dzinsiuku 1.2m mazyliui, sveriam apie 13kg, kiek zinau, ten padidinti dydziai, tad nezinau, ar tikslinga ju dydziu lentele naudotis g.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif

o kokio ūgio mažylis? manasis 1 m. 5 mėn., ūgis 84 cm, tai džinsiukus dabar 86 dydžio nešiojam, bet jie mums dar su rezervu, bet ant batukų nešiot jau galima smile.gif šiaip pagal ūgį žiūrint (ne į duotus mėnesius), dydžiai dažniausiai atitinka
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 17, 15:29)
o kokio ūgio mažylis? manasis 1 m. 5 mėn., ūgis 84 cm, tai džinsiukus dabar 86 dydžio nešiojam, bet jie mums dar su rezervu, bet ant batukų nešiot jau galima  smile.gif šiaip pagal ūgį žiūrint (ne į duotus mėnesius), dydžiai dažniausiai atitinka

Na mus kai metuku laiko matavo, ugis buvo 76cm, tai manau 80cm nesiekiam dar siuo metu smile.gif Reikes tada ziuret mazdaug pagal ilgi ir bandyt viena pora parsisiusti pabandymui del dydzio:-)
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2013 03 16, 23:51)
As apie  pedkelnes pacios geriausios nuomones. Esu parsiuntis George, Next - as joms turejau daug priekaistu, H&M puikios ir po daugelio skalbimu smile.gif , ziemai buna "pastorintu" thumbup.gif  Tik pastebejau, kad jas isperka, per Sale nelabai kas lieka.

o kada sezonas pėdkelnių HM? Rudenį? g.gif Bet man ir pavasariui noretusi
bet žiūriu vokiškame psl. yra kelios, bet brangokos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma099: 17 kovo 2013 - 19:49
QUOTE(vilma099 @ 2013 03 17, 20:42)

Man rodos vasaros antroj pusej galima pradet dairytis smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas buvo pirkes? kaip nesiojosi? ar tinka putlesnei kojai su auksta keltim? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 18 kovo 2013 - 14:52
Gal kas zinot kaip sitie bridziukai g.gif labai simtatiskai atrodo, idomu kokia medziagyte, ar liemuo nera platus g.gif

http://www.hm.com/lv...article=05194-A
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 03 18, 16:19)
Gal kas zinot kaip sitie bridziukai  g.gif  labai simtatiskai atrodo, idomu kokia medziagyte, ar liemuo nera platus  g.gif

http://www.hm.com/lv...article=05194-A

turim tokius iš preitų metų, liemuo reguliuojasi raištukais mirksiukas.gif tinka kūdesnėms mergytėms ax.gif jie nestori, mums tai jie labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma099 @ 2013 03 17, 20:42)

nerasit pigiai, jos pobrangės, bet jau geriau tokias nupirkti ir nešiojasi gerai, negu pirkti naujas lietuviškas po kelių užsivilkimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 18 kovo 2013 - 17:46
Sakykit, Jus pacios perkat is HM ar per kazka? Gal kas gali pasidalinti info i AZ kas gali uzsakyti? Aciu.
Anksciau turejau galimybe pirkti pati ir nurodyti uk adresa, dabar jau nebe, todel noreciau suzinoti, gal kazkas tuo uzsiima?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
gavom porą HM rūbelių, matuotis nebeįmanoma be maivymosi doh.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti