Įkraunama...
Įkraunama...

Žemės paskirties keitimas

doh.gif su tuo VLN rajonu kazkoks marazmas..mums nei zemes negrazina..nei gerodeziniu 2 sklypu neaptvirtina..o jau 2 metai pas juos guli g.gif ir kai paskambini..dar laukia patvirtinimo? gal reik jau nuvaziuot ir jamt "uz k...." kad pasakytu kas kaip.. verysad.gif ?
Atsakyti
Tiem kam svarbu (aktualu Vilniaus rajone), ketvirta pastraipa nuo apacios


http://www.vilniaus-...ex.php?id=13142
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manager: 03 spalio 2009 - 15:39
Joo, patvirtino ir gamtos karkasu tiek visur prifarsiravo, kad net slykstus reikalas darosi kazka planuotis su zemem.
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 01 05, 21:12)
Nelabai suprantu,tai padekite.Jei perku sklypa zemes ukio paskirtes,ir noriu pakeisti i namu valda dabar ir statyti nama.Ar imanoma dabar ar keicia paskirti? ax.gif

Jei Jūsų sklypas yra Vilniaus mieste ir jo paskirtis yra žemės ūkio, tai jokių pastatų jame statyti negalima, kol nebus pakeista paskirtis. Ilgą laiką dirbau Vilniaus m. Savivaldybėje Statybų leidimų skyriuje, be to esu pats padaręs keletą detaliųjų planų, pridavęs ne vieną pastatytą namą ir t.t., todėl galiu atsakyti į visus klausimus susijusius su žeme, nekllnojamu turtu, pastatais ir jų dokumentacijos tvarkymu.

Papildyta:
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 06, 01:21)
Ar apsimoka pirkti sklypa su pamatai komercines paskirties, detalusis daromas. Noriu keisti i gyvenamaja. Ar geriau neprasideti?

Jei norite statytis namą, ar šiaip investuoti pinigus ir po poros metų uždirbti kokį 70 - 100 tūkst. Lt., tuomet galiu labai pigiai parduoti vieną namų valdos sklypą Vilniaus mieste Liepkalnio/Katiliškių g. naujai suplanuotame gyvenamųjų namų rajone. Galima pasirinkti sklypo dydį nuo 10 iki 20 arų
O Jūsų varianto tikrai nepatarčiau, nes detaliojo plano darymas dar gali užtrukti neribotą laiką. Jei Jūsų sklypas yra Vilniaus mieste ir jo paskirtis yra žemės ūkio, tai jokių pastatų jame statyti negalima, kol nebus pakeista paskirtis.
Atsakyti
tai vat ir man klausimas, ar jau galima z.u paskirti keist geltonos spalvos ("kitos paskirties"???) zonoje? cia Vilniaus rajone, salia Griagaiciu g.gif
Atsakyti
Sveiki,
nereikia bijoti vilniaus raj bendrojo plano, kad visur tik gamtinis karkasas. Pati darau detalius planus - todel zinau ka sakau. Reikia skaityti ne tik brezini bet ir pati aiskinamaji rasta. Viskas paprasteja. DAug ivairiu niuansu thumbup.gif
Dziaugiuosi kad patvirtino - pajudes paskirciu keitimas (galvoje turiu zemes ukio i namu valdas)
thumbup.gif
Atsakyti
Ne manau, kad taip ims ir padarys greit kazkam panorejus. Mes patys dabar darom, jau antri metai, eiles visur, savivaldybej, apskrity... kisi paima o pagreitint tik pazada ir lauki puse metu ar daugiau.
Atsakyti
Sveiki,

Ruosiames pirkti zeme kurios paskirtis yra zemes ukio. salia yra keletas namuku, netoli elektra ir tt. Tad mes norim pasistatyt namuka. jau matau kad keisti zemes paskirti - kryziaus kelias. Tai gal galime uzsiregistruot kaip ukininkai? gal kas su tuo susidure? Zinote kokia procedura ir ar reikia tada dar ka keisti del zemes?

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2009 11 30, 12:34)
Sveiki,

Ruosiames pirkti zeme kurios paskirtis yra zemes ukio. salia yra keletas namuku, netoli elektra ir tt. Tad mes norim pasistatyt namuka. jau matau kad keisti zemes paskirti - kryziaus kelias. Tai gal galime uzsiregistruot kaip ukininkai? gal kas su tuo susidure? Zinote kokia procedura ir ar reikia tada dar ka keisti del zemes?

Aciu labai  4u.gif

Sveiki,
Kokio ploto jūsų sklypas?
Ūkio sodybos registravimo procedūra tikrai yra trumpesnė mirksiukas.gif Reikia praeiti ūkininko kursus (jeigu neturite žemės ūkio išslivainimo), kad gautimėte ūkiniko pažymėjimą, ir formuoti ūkio sodybą (taip pat pas arvhitektą). Bet reikia turėti tam tikrą kiekį žemės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leslie: 30 lapkričio 2009 - 20:11
Sveiki,gal gali kas patart ,net nezinau ko paklaust
ar sudetinga keisti adminitracines patalpas i gyvenamas
ar isvis reiktu tai daryti ,gal nebutina g.gif
labai dekoju visoms kas bandys atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 05 gruodžio 2009 - 23:03
sveiki,
kas gali papasakoti daugiau apie koncepcijos schemas kas per dalykas ir kiek tai kainuoti gali .
taip pat toks klausimas koncepcija gali lygiagreciai detaliajam planui buti rengiama

viskas vyksta Vilniaus rajone
Atsakyti
Laba dienelė,
Noriu pasidomėt, ga kuris (-i) žinot, ar patvirtintas Utenos miesto ir rajono bendrasis planas? Jei taip, kur jį būtų galima rasti? (www.utena.lt neradau blush2.gif )

QUOTE(rutulyte @ 2008 10 26, 16:10)
Na as neieskau kas jau labai cia pigiai darytu, tiesiog visur kiek klausinejaus, tai kalba eina apie 15-20 000  doh.gif Man siek tiek daugokai, noreciau bent iki 15 itilpt. Ir kiek domejaus, tai pinigus reikia duoti tik tada, kai darbas bus atliktas, o ne is anksto  g.gif Ir niekas nezada padaryt per kelis menesius, visi sako kad ne anksciau 9 menesiu  schmoll.gif

Dar smalsu sužinot, kiek Utenoje kainuotų detaliojo plano sudarymas?
Čia minimi 15-20 000 Lt man atrodo kosminiai blush2.gif
Atsakyti