Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 27, 13:59)
na taip, apkritęs, bet vat neapsisprendžiu ar ne per daug jis pas mane apkritęs  biggrin.gif
o man kažin ar tiktų 4 dydis? krūtinė 89, klubai 96 cm.. g.gif  liemuo tai beveik 80  blush2.gif

As su tokiais ismatavimais imciau 4, nes pas mane panasus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 27, 12:57)
Jei gerai atsimenu, tai ji turi Regular 2 dydi.

Taip,regular 4u.gif
Atsakyti
kazkas lyg vakar gaudet stai ir kaina gera
http://factory.jcrew...~~~~~/28639.jsp
idomu kaip dydis jei krutine 88 cm?
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 01 27, 14:03)
Taip,regular 4u.gif

Aš rizikavau irgi imti regular,nes tall nebuvo doh.gif tai man bus trumpom rankovėm ir iki bambos lotuliukas.gif kažkaip maniau, kad jūs petit turit doh.gif aš pati vieną regular švarką turiu, tai normaliai dydis tinka, bet šis tai jau tikrai bus trumpas doh.gif dar senose temose įmanoma tas foto ant jūsų rast, ar jau išėmėt?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 01 27, 13:05)
Aš rizikavau irgi imti regular,nes tall nebuvo doh.gif  tai man bus trumpom rankovėm ir iki bambos lotuliukas.gif  kažkaip maniau, kad jūs petit turit doh.gif  aš pati vieną regular švarką turiu, tai normaliai dydis tinka, bet šis tai jau tikrai bus trumpas doh.gif  dar senose temose įmanoma tas foto ant jūsų rast, ar jau išėmėt?

Tikrai neisimynejau,bet rankoves man su 164/165cm sakau pilnos,pakeliu,iki kauliuko pasidaro. Skaityk su 168 dar dar iki kauliuko galima,bet 170 virs jau ankstoka biggrin.gif
Atsakyti
o kaip velvetuku dydziai?
jei guess 29, tai situ irgi 29 tiktu?
velvetines
ir ar kas turit tokias ar apskritai velvetkes?

current/elliot turiu ir 28, bet i guess 28 turbut netilpciau schmoll.gif
Atsakyti
As gavau skaiciukus uz sijona uzsakyta dar rudeni:) Atsimenat buvo l pigiai paleide tokius sviesiai pilkos spalvos merino vilnos pencil sijonukus, pavadinimo neatsimenu... kazkas 120 S ar pan g.gif
Bet i 2 dydi turbut niekaip su 95 cm neitilpsiu ax.gif
Gal kuri turite toki ir pakomentuosit 4u.gif
Gal pavyks su kuo issikeist ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 27 sausio 2013 - 15:23
O tas baby brompton tai su vienu skyreliu viduj ar daugiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 01 27, 17:30)
O tas baby brompton tai su vienu skyreliu viduj ar daugiau?  ax.gif

Du skyreliai. Vienas užsegamas tuo segtuku, kur matosi, o kitas skyrelis užsegamas užtrauktuku.
Atsakyti
gal kuri turite tokia apyranke, ar faina? ar ji nera labai masyvi? smile.gif

user posted image

as siandien dvejojau ...pirkt- nepirkti g.gif ir nenupirkau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 27 sausio 2013 - 18:58
QUOTE(raimuska @ 2013 01 27, 19:37)
Va sito ir as noriu, bet siandien radau tik tuscia nuoroda  verysad.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/63021.jsp

O gal kas nebenori  g.gif , perimciau  smile.gif

bet čia rašo kad baby...mačiau, buvo lyg 99,99 bet kai paskaičiau kad baby, tai susilaikiau g.gif

Kai manot, esu 167 cm. ūgio noriu kad šie velvetukai ilgiu būtų kaip standartinės kelnės, ne aukščiau kauliukų... kokį žiūrėt, regular ar tall? kaip suprantu regular ir tall skiriasi tik ilgiu, o šiaip dydžiai nesiskiria? Galvoju apie 28-29 su 100 apimtimis per klubus g.gif tik vat tas ilgis, kokį rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 01 27, 17:30)
O tas baby brompton tai su vienu skyreliu viduj ar daugiau?  ax.gif

Ji turi du skyrius. Vienas su uztrauktuku, kitas su tuo segruku kur matosi prieky. Ta,e kur su uztrauktuku dar skyrelks telefonui yra.
Atsakyti