Liuksus
Nekeisciau i joki kitoki,tiek metu miegojom ant spiruoklinio,skirtumas,kaip juoda ir balta,issimiegam labai fainai,tiesiog norisi vakare kuo greiciau eiti miegot
Ai dar, miegojom pas draugus ant ciuzinio su ivilktom spyruoklem, braska,o pries menesi pirktas,kazkaip nelabai,o dar kietas koks,kad man net nuspaude peti,niekaip neradau patogios padeties,megstu biski kietesni,bet ten tai jau is vis buvo nerealiai kietas
Nekeisciau i joki kitoki,tiek metu miegojom ant spiruoklinio,skirtumas,kaip juoda ir balta,issimiegam labai fainai,tiesiog norisi vakare kuo greiciau eiti miegot
Ai dar, miegojom pas draugus ant ciuzinio su ivilktom spyruoklem, braska,o pries menesi pirktas,kazkaip nelabai,o dar kietas koks,kad man net nuspaude peti,niekaip neradau patogios padeties,megstu biski kietesni,bet ten tai jau is vis buvo nerealiai kietas
Nenoriu cia reklamuoti,bet lateksinis ciuzinys
Atradau super vokiskus ciuzinukus(apskritai labai vertinu vokiska kokybe). Jie parsiduoda Baldu Rojuje 2ame aukste,firma vdinasi Vivjena,pirkome su vyru lateksini -fantastiska!!!! Bet tokios issamios informacijos is pardaveju negavome nei Padvaiske,nei Gemegoje nei Lone. Bet as manau,lietuviski ciuciniai negali buti kokybiski,nes nuo kada gi jie cia ir pradejo gaminti,juk visai neseniai. Mano draugai nusipirko kiseniniu spyruokliou ciuzini ir gi is ten,tai atsidziaugti negali,kaip patenkinti.
Mano ciuzinukas kainavo 1300Lt., bet kaip pasikeite miego kokybe,tai negalejau niekad patiketi,kad tiek daug priklauso nuo ciuzinio
Galvodavau,kad cia tik reklama,kad geras miegas priklauso nuo ciuzinio
Galvodavau,kad cia tik reklama,kad geras miegas priklauso nuo ciuzinio
QUOTE(Nikituke @ 2005 01 30, 23:28)
Atradau super vokiskus ciuzinukus(apskritai labai vertinu vokiska kokybe). Jie parsiduoda Baldu Rojuje 2ame aukste,firma vdinasi Vivjena,pirkome su vyru lateksini -fantastiska!!!! Bet tokios issamios informacijos is pardaveju negavome nei Padvaiske,nei Gemegoje nei Lone. Bet as manau,lietuviski ciuciniai negali buti kokybiski,nes nuo kada gi jie cia ir pradejo gaminti,juk visai neseniai. Mano draugai nusipirko kiseniniu spyruokliou ciuzini ir gi is ten,tai atsidziaugti negali,kaip patenkinti.
..na as tai nenoriu reklamuoti,kiekvieno teise yra rinktis,bet "Padvaiskas " jau 10 metu gamina ciuzinius,tai jau nemazai,o mes buvome rade ir vokisku ,ir lenkisku lateksiniu ciuziniu,kaina panasi,bet,kad jie geresni,ar blogesni,tikrai nepasakyciau!
Ir laikas jau butu pamirst vokiska kokybe,praejo tie laikai,kaip kas vokiska -yra geriausia! Uzsakyta Vokietijoj-pagaminta Kinijoje
O sitie,kur as pirkau gaminami jau 70metu, tai gal nera ko lyginti su 10metu praktika,a? Manau visiems ne paslaptis,kad Vokietijoje tikrai technologijos labiau pazengusios, nei pas mus. Manau svarbiausia, kad zmogus butu patenkintas tuo,ka isigijo,ane? Sitie ciuziniai yra gaminami Vokietijoje, nes kas ismano, tao prie kiekvienos prekes turi buti parasyta, kur yra pagaminta, taip kad nieko cia nuostabaus
.......Man nesuprantamas tavo isigytos prekes vertinimas,va tavo isigytas ciuzinys yra kazkas tokio geresnio,ko dar lietuviams toli,nepyk,bet as taip suprantu,koks skirtumas is tikro,kas pagamino,bele lateksas tas pats ir visi gerai isimiega!
Merginos, kiekvienai savo.Mano tėvai miega ant paprastų spyruoklinių, ir sako, kad ir išsimiega Vyras buvo nuvažiavęs ir į Baldų rojų, o prieš tai apžiūrėjom "Laimą", vyrui labiau lietuviškas patiko Beje, Baldų rojuje paklausėm, kuo tas vokiškas geriau, tai sako: patirtys didesnė, ir vokiška kokybė.Bet aš manau, jei pas vokiečius buit.technika super, tai nemanau, kad viskas turėtų būt tokios kokybės(pvz jų drabužiai fuuu ).Kadangi pirksim kažkur po mėn, tai dar turim laiko apsispręst(nors vyras jau nusprendė)
Mes parduotuvėj pirkom Lono čiužinį. Spyruoklinį, čekišką Soft line, Petra vadinasi, rašo, kad kokybiškas spyruoklinis čiužinys kombinuotas su putų poliuretanu... Buvom labai patenkinti... bet kuo toliau, tuo labiau jaučiam spyruokles... na, kai guli, tai jos nesijaučia, bet jei atremi alkūnę, ar atsistoji ant jo... nežinau, pradžioj tikrai nieko panašaus nebuvo (turim jau apie metus)... O su garantija tai įtariu būtų labai įdomiai. Kol kas dar nesidomėjau, bet ant čiužinio viduj buvo lapelis kažkokia lenkų-čekų kalba, kad garantija 5 metai... O kaip įrodyt, kad mes tą čiužinį tvarkingai laikėm ir ar tai, kad alkūnė spyruokles jaučia, tai jau blogai... sakys, nesiremkit...gal kas bandėt ieškot teisybės?
Pirkom vaikams lateksinius čiužinius iš Padvaisko. Viskas gerai, minkšti, nesusiguli, tik vienas bet, kai pervelku patalyne visas čiužinys baltas nuo kažkokiu milteliu, turiu būtinai prasiurbliuoti. Kodėl taip darosi?
AŠA,mes PEtrą irgi pirkom ,bet dar tik dvi savaites miegam Aš kažkaip ir įtariau ,kad gali kažkas panašaus būt,bet žiūrėjom ir į kainą.