Laba dieną,
Senokai į forumą nebuvau užsukęs, bet kai reikalas priremia tai prisimeni kur gerų patarimų ieškot.
Stengiuosi gerbt kitų žmonių laiką ir pastangas, todėl temą perskaičiau nuo pradžių iki pabaigos, bet kažkokių išvadų taip ir nepadariau. Informacijos pasidarė labai daug
. Atvirai pasakius nebesusigaudau.
Kadangi čia yra žmogeliukų su nuomone tai visdelto prašysiu patarmo.
Situaciją tokia, kad verkiant reikia čiužinio, nes ant pripučiamo (už 40lt iš senukų) padėto ant grindų, miegas ne kažkoks, o ir sveikatai nepadeda. Pradeda lyst senos bėdos ir skaudėt (man lūžęs stuburas, žmonai sutrupinti dubens kaulai- avarijos prieš 6m. pasėkmės).
Kadangi dirbu vienas, o mokomės abu, turim šunį, šešką ir tris chamekus, bei auto, kuris labai prašosi remontuojamas ir butą kuriame remontas darytas kai aš dar negimęs buvau ir t.t. ... Tai labai nesunku suprast, kad atliekamų (arba neatliekamų) pinigų artimiausius 100 metų nebus
Tai va sukrapštėm apie 1000 lt. Čiužiniui (lovą padarys stalius dėdė pagal brėžinius ar nuotraukas - taigi tokią kokios reikės), Jei sėsiu ant dietos ir mesiu rūkyt sukrapštysiu nu max dar kokius 200 ar 300 lt.
Čia jau kažkas klausė Zoran del čiužinio už 1300 lt., bet taip ir nesupratau atsakymo.
Kadangi labai gero neįperkam (čia jau supratau), bet taupymui prošvaisčių nėrą, o čiužinio verkiant reikia - patarkit ką pasirinkt.
Mano svoris 75kg, žmonos apie 55 (tiksliai nesako). Ūgis mano 180cm, žmonos 170 cm. Aš miegu ant nugaros (ligoninėj įpratau) ir ant šono dar, žmona ant šono.
Ar namie drėgna ar sausa nežianau kaip pamatuot.
Patarkit žmogeliukai gerieji, kokį produktą pasirinkt, kad netektų paskui gailėtis, iš anksto dėkui už patarimus.