QUOTE(Zoran @ 2006 10 14, 15:56)
Galiu pasakyti, kad jūs visiškai atsilikusi ir net nežinote čiužinio reikšmės. Už 250 Lt net bomžai nemiega, tokių kainų čiužiniui net sunku surasti.
Paprasti paprasčiausi čiužiniai nuo 350-600 Lt
Padoresni čiužiniai 700-1200 Lt
Pigiausi ortopediniai, nelabai patogūs arba prastesnių medžiagų 1100-1800 Lt
Geri, geresnių medžiagų, patogūs 1800-4000 Lt
Gerų medžiagų patogūs, rimtos firmos 4000-6000 Lt
Brangūs virš 6000 Lt
Ohoho
Nors tiesą sakant,aš tik norėjau sužinoti,kur aplamai galima nueiti,kad būtų didesnis asortimentas.Aš tik uždaviau elementarų klausimą,tačiau atsakymo,matau,kažkaip neįmanoma gauti.Diskusija pakrypsta forumui aktualesne tema.Man firma nėra aktualu.Kaip susirgsiu nemiga,ji tikrai man nepadės užmigti ant savo nepaprastai brangaus čiužinio
O ortopedinį,ir tikrai labai kokybišką čiužinį,pavyzdžiui,mano mama užsisakė televizijoje(nepamenu,kaip jis vadinasi
),ir kaina jo apie 500 lt.Tai aš kažkodėl ir pagalvojau,kad paprastą tai jau galima bent už pusę kainos įsigyti.Tik kad va pas mus niekur jų nėra.Arba tas audinys toks sintetinis.Vot,nežinau,kodėl užsienyje tokius dalykus galima įsigyti žymiai pigiau ir kokybės nė nepalyginsi.Ar čia mes jau toki turtingi skaitomės,ar kaip...
Ačiū už dėmesį
Pats baisiausias košmaras: susitepti sumuštinį, įsipilti arbatos, atsinešti visa tai į lovą, susisupti į kaldrą ir pamiršti televizoriaus pultelį.