Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(Ingrė @ 2006 10 10, 21:11)
Nu taip aš niekada nenuspręsiu kokį čiužinį pirkti  lotuliukas.gif

Ingrė, nesijaudink, ne tau vienai taip unsure.gif
Atsakyti
Kur tik skaitau, visi labai patenkinti lateksiniais čiužiniais.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2006 10 08, 16:05)
Jolana turi dvi skirtingo kietumo puses, labai nedaug bet skiriasi. Deje aš bandžiau Jolana ir man ji kietesnė už Kristyna, kartais taip būna, kad skirtingai atrodo skirtingiems žmonėms. Dabartinė Meddea labai panašaus kietumo į Jolaną, tik iš geresnio tankio HR porolono padaryta ir viršutinis sluoksnis iš Viskoelastinio, geresnės ortopedinės savybės, nors tai priklauso nuo svorio kategorijos nemažai.

"Kristyna" aš irgi nusižiūrėjau, jei apie tą pačią kalbame.... Klaipėdoje radau "SBA" balduose. Kaina apie 1500 Lt. Kas turite - kaip, ar tinka ir patogu ?
Atsakyti
na vi beveik visoje temoje eina kalba apie groteles... po lateksiniais ciuziniais g.gif
negi jus visi taip ir perkat jas? kai paziurejau inete kainos vos ne kaip pacio ciuzinio g.gif tai dabar ir mastau.. man salone pasiule patalynes dezeje pragrezioti skyles ir nereiks jokiu groteliu... bet bus jau lovos gadinimas unsure.gif
gal turit gal dar kas kokiu patarimu? ar zinot, kur pigiausiai tas groteles gauti?

PS: ciuzinys aiva lateksas ir kokosas... tai sakau gal jei padejus ant kokoso puses nereiktu tu groteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2006 10 11, 18:41)
na vi beveik visoje temoje eina kalba apie groteles... po lateksiniais ciuziniais  g.gif
negi jus visi taip ir perkat jas? kai paziurejau inete kainos vos ne kaip pacio ciuzinio  g.gif  tai dabar ir mastau.. man salone pasiule patalynes dezeje pragrezioti skyles ir nereiks jokiu groteliu... bet bus jau lovos gadinimas  unsure.gif
gal turit gal dar kas kokiu patarimu? ar zinot, kur pigiausiai tas groteles gauti?

PS: ciuzinys aiva lateksas ir kokosas... tai sakau gal jei padejus ant kokoso puses nereiktu tu groteliu  ax.gif

Tavo čiužinys neortopedinis, taip kad ant didelių oro tarpų turėtų būti gerai, bet kaip patirtis rodo tos skylės būna per mažos.
Pigios grotelės skaitosi iki 600 Lt pora. OLLO balduose yra grotelės, 410 Lt pora, lietuviškos, gali pasiimti, pusė velnio toks variantas.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 11, 15:38)
"Kristyna" aš irgi nusižiūrėjau, jei apie tą pačią kalbame.... Klaipėdoje radau "SBA" balduose. Kaina apie 1500 Lt. Kas turite - kaip, ar tinka ir patogu ?

Sveikute, As irgi sita planuoju pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2006 10 11, 21:08)
Tavo čiužinys neortopedinis, taip kad ant didelių oro tarpų turėtų būti gerai, bet kaip patirtis rodo tos skylės būna per mažos.
Pigios grotelės skaitosi iki 600 Lt pora. OLLO balduose yra grotelės, 410 Lt pora, lietuviškos, gali pasiimti, pusė velnio toks variantas.

dekui uz atsakyma, na cia manau visai priimtinas variantas, nera tiek daug ax.gif
Atsakyti
Kadangi esu ne kaunietė,tai ši info labai praverstų ax.gif
Ačiū 4u.gif
Ir kainytės domintų nail.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 10 13, 08:47)
Kadangi esu ne kaunietė,tai ši info labai praverstų ax.gif
Ačiū 4u.gif
Ir kainytės domintų nail.gif

Buvau užvedus naują temą,bet mane perkėlė čionai biggrin.gif
Taigi,kur Kaune galima įsigyti normalius čiužinius į miegamojo lovas?
Ačiū ačiū ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 13 spalio 2006 - 08:41
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 11, 14:38)
mes turime būtent šį čiužinį,pirktą prieš beveik metus,kol kas jokių nusiskundimų juo neturiu,tikrai ant jo gerai išsimiegam.
Atsakyti
Tai vis tik kur aš tuos čiužinius Kaune GALIU ĮSIGYTI? ax.gif Kur pasirinkimas jų yra normalus,kad nebūtų vien tik kosminėm kainom?
Atsakyti
koks čiužinys tiktų į vaiko lovą ,reikia 80*180cm, lateksui vaikas alergiškas, čiužinio reiktų nelabai brangaus.
Atsakyti