Tai gal pasufleruosi, kuris iš Gemegos spyruoklinių čiužinių geriausias, nes ten paskaičius man visai galva susisuko. Visi labai geri
Iš daugybės čiužinių kol kas apsistojau ties JOLANA. Ar jis geras 90kg sveriančiam žmogui? O grotelės su 7 cm tarpais tinka šitam čiužiniui?
Klausimas adresuotas Zoran.
QUOTE(Ingrė @ 2006 10 07, 18:41)
Iš daugybės čiužinių kol kas apsistojau ties JOLANA. Ar jis geras 90kg sveriančiam žmogui? O grotelės su 7 cm tarpais tinka šitam čiužiniui?
7cm tarpus gali atiduoti bobutei arba uošvei, o jei nenori gadinti čiužinių, tai reikia iki 5cm ir nedaugiau. Jolana šiam svoriui tinkama, tik atmink, kad ji kietoka.
Į spyruoklinius čiužinius reikia žiūrėti kitaip, iki kokios ribos juos šiai dienai verta pirkti?
Jei paimsime etalonu Jolana 1350 Lt arba L5F 1060 Lt tia jie geresni už bet kokį spyruoklinį, tik reikalauja grotelių, kurios dar papildomai 400 Lt ir daugiau, reiškia viso geresni už spyruoklinius čiužinius prasideda nuo 1500 Lt. Reiškia už spyruoklinį šiai dienai neverta mokėti daugiau kaip 1200-1300 Lt(nes nedaug pridėjus išeina žymiai geresnis).
Iš Gemegos repertuaro lieka du čiužiniai :
AMADEO-HR(iki 100kg) ir AMADEO SUPER HR(sunkesniems kaip 100kg iki 150kg), tai ribiniai čiužiniai kurie verti investicijų, bet ne daugiau ir nebrangesni. Beje pastarieji kietesni už Jolaną, todėl komforto nesitikėk.
QUOTE(Zoran @ 2006 10 08, 00:47)
7cm tarpus gali atiduoti bobutei arba uošvei, o jei nenori gadinti čiužinių, tai reikia iki 5cm ir nedaugiau. Jolana šiam svoriui tinkama, tik atmink, kad ji kietoka.
Lengva pasakyti atiduok ar išmesk . Jei galėčiau, tai senai būčiau nusipirkus gerą čiužinį ir nevarginčiau nieko savo klausimais.
O kas dėl kietumo, tai mano kukliomis žiniomis Jolana minkštesnė už Medea ir Kristyna.
Keista, bet kai pardavėjui pasakiau, kad Medea kietas čiužinys, jis tai paneigė. O kai atsiguliau ir man jis nepasirodė kietas
QUOTE(Ingrė @ 2006 10 08, 10:38)
Lengva pasakyti atiduok ar išmesk . Jei galėčiau, tai senai būčiau nusipirkus gerą čiužinį ir nevarginčiau nieko savo klausimais.
O kas dėl kietumo, tai mano kukliomis žiniomis Jolana minkštesnė už Medea ir Kristyna.
Keista, bet kai pardavėjui pasakiau, kad Medea kietas čiužinys, jis tai paneigė. O kai atsiguliau ir man jis nepasirodė kietas
Jolana turi dvi skirtingo kietumo puses, labai nedaug bet skiriasi. Deje aš bandžiau Jolana ir man ji kietesnė už Kristyna, kartais taip būna, kad skirtingai atrodo skirtingiems žmonėms. Dabartinė Meddea labai panašaus kietumo į Jolaną, tik iš geresnio tankio HR porolono padaryta ir viršutinis sluoksnis iš Viskoelastinio, geresnės ortopedinės savybės, nors tai priklauso nuo svorio kategorijos nemažai.
QUOTE(Zoran @ 2006 10 08, 00:47)
Jei paimsime etalonu Jolana 1350 Lt arba L5F 1060 Lt tia jie geresni už bet kokį spyruoklinį, tik reikalauja grotelių, kurios dar papildomai 400 Lt ir daugiau, reiškia viso geresni už spyruoklinius čiužinius prasideda nuo 1500 Lt. Reiškia už spyruoklinį šiai dienai neverta mokėti daugiau kaip 1200-1300 Lt(nes nedaug pridėjus išeina žymiai geresnis).
AMADEO-HR(iki 100kg) ir AMADEO SUPER HR(sunkesniems kaip 100kg iki 150kg), tai ribiniai čiužiniai kurie verti investicijų, bet ne daugiau ir nebrangesni. Beje pastarieji kietesni už Jolaną, todėl komforto nesitikėk.
Savaitgalį nuvarėm "gyvai" čiužiniusd pačiupinėt. Kažkaip aš krypau link Jolanos, ale pardavėjas suraukė nosį - tipo trumpai jis mums tarnaus, sako geriau spyruoklinį žiūrėkit. Ir siulė kažkur už 1500 Amadeo Joy arba Amadeo su viskoelastiniu viršum. Tai ir vėl sumilino...
QUOTE(gamutas @ 2006 10 10, 13:56)
Savaitgalį nuvarėm "gyvai" čiužiniusd pačiupinėt. Kažkaip aš krypau link Jolanos, ale pardavėjas suraukė nosį - tipo trumpai jis mums tarnaus, sako geriau spyruoklinį žiūrėkit. Ir siulė kažkur už 1500 Amadeo Joy arba Amadeo su viskoelastiniu viršum. Tai ir vėl sumilino...
Jooo, kodėl aš nesistebiu pardavėjų neišprūsimu. Kur čia jums taip pasakė pareklamuokite tą vietą?
QUOTE(Zoran @ 2006 10 10, 14:34)
Jooo, kodėl aš nesistebiu pardavėjų neišprūsimu. Kur čia jums taip pasakė pareklamuokite tą vietą?
Čia Marijampolėj rimčiausia (iki šiol laikyta) tokia pardė. Nuvylė ir ji šį kartą.
Tai kiek "Jolana" realiai atlaikytų metelių?
Papildyta:
O gal žinot nuo kiek laipsnių (nežinau kuo matuojasi ) drėgnumo lateksinio čiužinio neberekomenduojama. Toj pardėj klausiau, tai gūžtelėjo pečiais...
QUOTE(gamutas @ 2006 10 10, 15:07)
Čia Marijampolėj rimčiausia (iki šiol laikyta) tokia pardė. Nuvylė ir ji šį kartą.
Papildyta:
O gal žinot nuo kiek laipsnių (nežinau kuo matuojasi ) drėgnumo lateksinio čiužinio neberekomenduojama. Toj pardėj klausiau, tai gūžtelėjo pečiais...
Papildyta:
Ar ne pergreitai darote išvadas išgirdę tik vieną nuomonę. Pažiūrėkite ką siūlo viena iš didžiausių čiužinių kompanija pasaulyje
http://www.simmons.c...cketedCoil.html
QUOTE(gamutas @ 2006 10 10, 15:07)
Papildyta:
Papildyta:
50 yra sausa patalpa
80 yra normali patalpa
Kas virš 80 jau pavojus.
Jolana atlaikys, jei svorio kategorija iki 90kg, tarp 8-12 metelių, o gal net 15 jei labai gerai prižiūrėsite.
Papildyta:
QUOTE(GRASKE @ 2006 10 10, 16:07)
Ar ne pergreitai darote išvadas išgirdę tik vieną nuomonę. Pažiūrėkite ką siūlo viena iš didžiausių čiužinių kompanija pasaulyje
Nuo kada ši firma viena didžiausių pasaulyje ir nuo kada ji teisybę sako, o ne biznį varo? Gi pats papraščiausias būdas prisitaikyti prie tamsios publikos - duoti jiems tai ką jie žino tik dar geriau įviniotą.
Jei Graske tikėsi didelių kompanijų propaganda tai iš kalėjimo neišeisi. Reikia pačiam gilinti į fiziką bei chemiją. Jei dar nežinojai tai yra daug šalių, kur daugume net nežino, kad egzistuoja kažkokie kitokie čiužiniai išskyrus spyruoklinius. Netgi ta pati Amerika nesuka sau galvos, stumia tai ką visi žino ir dideliais kiekiais. Kam vargti ir aiškinti žmonėm, tegu perka tai ką įpratę.
QUOTE(Ingrė @ 2006 10 07, 18:41)
labas,jou sita ciuzini turiu savaite,mano svoris 65 kg ir man jolana ketoka ir nugaros skausmei dar nepraeiju,vis laukiu stebuklu.
QUOTE(cudo @ 2006 10 10, 20:23)
labas,jou sita ciuzini turiu savaite,mano svoris 65 kg ir man jolana ketoka ir nugaros skausmei dar nepraeiju,vis laukiu stebuklu.
Nu taip aš niekada nenuspręsiu kokį čiužinį pirkti