Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(Krisss @ 2006 10 05, 16:11)
Sveiki,

Turim ir mes pagaliau jau namie nauja čiužinuką Trivilitos Egzotika1, tik va gaila kad per vėlai atradau aš čia info apie čiužinius, nes kaip supratau nėra jie ypač geri.  doh.gif
O Zoran pasakyk prašau kokios grotelės jam reikalingos, mes pirkom prieš du metus lovą su patalynės dėže, ir ant viršaus yra plokštė, šiai dienai mes čiužinį uždėjom ant jos. bet ar įmanoma dabar pritaikyti groteles tokiai lovai ar reikės pirkti naują lovos rėma? ko labai jau nesinorėtų.  verysad.gif  o ką duoda plokštei išpjautos skylės? ir kokiu atveju čiužinys kaip girdėjau gali supelyti.

Ačiū labai už atsakymus.

Neseniai isigijom trivilitos magija 6. Ir esu labai juo patenkinta (kad ir ka kai kurie "zinovai" sakytu). Miegu tarsi ant debeselio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 10 05, 15:56)
Neseniai isigijom trivilitos magija 6. Ir esu labai juo patenkinta. Miegu tarsi ant debeselio tongue.gif

O kuo jis skiriasi nuo Magijos 5? Iš ko tas čiužinys?
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 10 05, 17:17)
O kuo jis skiriasi nuo Magijos 5? Iš ko tas čiužinys?

Is virsaus ir apacios lateksas, o per viduri ivilktos spyruokles. Apie magija 5 nieko nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2006 10 05, 15:11)
O Zoran pasakyk prašau kokios grotelės jam reikalingos, mes pirkom prieš du metus lovą su patalynės dėže, ir ant viršaus yra plokštė, šiai dienai mes čiužinį uždėjom ant jos. bet ar įmanoma dabar pritaikyti groteles tokiai lovai ar reikės pirkti naują lovos rėma? ko labai jau nesinorėtų.  verysad.gif  o ką duoda plokštei išpjautos skylės? ir kokiu atveju čiužinys kaip girdėjau gali supelyti.

Ačiū labai už atsakymus.

Paskaityk viršuje šio puslapio, aš ten kaip tik atsakiau į šį klausimą, t.y. šiandien kažkur čia.
Blyn skaitykite žmonės, gi skaityti greičiau nei man mygtukus minkyti.
Tarpai tarp grotelių iki 5cm svorio vietose maks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 05 spalio 2006 - 16:51
QUOTE(zis @ 2006 10 05, 16:24)
Is virsaus ir apacios lateksas, o per viduri ivilktos spyruokles. Apie magija 5 nieko nezinau ax.gif

Čia tavęs niekas per dantis netraukia, nesijaudink ir miegok ramiai, jei tau gerai mes džiaugiamės kartu su tavimi. Bet jei klausi mano nuomonės aš tau atsakysiu ir tai nebūtinai tau turės patikti, bet tai man nįdomu, fizika yra fizika ir mes jos nepakeisime.
Atsakyti
QUOTE(GRASKE @ 2006 10 05, 15:04)
http://www.eurolatex.com/
Manau vertėtu paskaityti, maksimalizmas gal kiek sumažės, ten galima rasti ir daug nuorodų. O kas del F5L atsegus galima rasti ARTILAT ir A2 (kam idomu susirasite) Ir nemanau kad tai š...

Na ir ką aš iš to viso turėčiau pamatyti, perskaičiau ir nieko naujo nesužinojau. Visi vežami lateksai čiužiniams turi turėti sertifikatus, beje kaip ir daugumas mūsų vartojamų prekių. Kas gamino, kur ir iš ko, tą seniai žinojau. Kad chemikalų sudėtis neviršija nustatytų normų irgi aišku.
Bet kur fizikinės lateksų savybės?
Atsparos temperatūros pokyčiams, šviesai, drėgmei, liekamoji deformacija ir viskas pagal rūšis? Kur palyginimai su kitais produktais tam tikrų rūšių, oro pralaidumas, koeficientai. Kur, kur ir dar kartą kur? Į studija kas nors šiuos faktus įneškite, labai prašau, nes pačiam nėra laiko ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2006 10 05, 18:48)
Blyn skaitykite žmonės, gi skaityti greičiau nei man mygtukus minkyti.

Sorris, bet nesusilaikau nepakomentavusi hihihi.gif
Juk niekas taves nevercia taip intensyviai cia komentuoti, spaudyti mygtukus ir tuo labiau - viska kritikuoti tongue.gif

Tai skelk dabar tiesiai sviesiai, koki ciuzini patari pirkti, nes man jau nuo visu smegenine susidubliavo. Kaina iki 1500, bet kad butu liuks. P.S. Megstu miegoti kietai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 10 05, 22:04)
Sorris, bet nesusilaikau nepakomentavusi  hihihi.gif
Juk niekas taves nevercia taip intensyviai cia komentuoti, spaudyti mygtukus ir tuo labiau - viska kritikuoti  tongue.gif

Tai skelk dabar tiesiai sviesiai, koki ciuzini patari pirkti, nes man jau nuo visu smegenine susidubliavo. Kaina iki 1500, bet kad butu liuks. P.S. Megstu miegoti kietai.  bigsmile.gif

O tu irgi kritikos bijai? Nebijok, visada bus kas kritikuoja, gerai kai tai daro žmogus bent kiek žinantis ką sako.
Jei patalpa nedrėgna, tai siūlau "Kristyna" už 1600 Lt arba Jolana 1350 Lt, abu ortopediniai nors ir kietoki.
Atsakyti
Zoran, anaiptol, kritikos visai nebijau tongue.gif
Siaip musu butukas naujos statybos, pirmas aukstas, bet dregmes manau tikrai nebus taip, kad ciuziniai puti pradetu. Kazkodel ir as galvojau, kad Kristyna pirkt reiks,. Vadinasi mano pasirinkimas geras tongue.gif
Dekui uz pasirinkimo patvirtinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2006 10 05, 18:58)
Na ir ką aš iš to viso turėčiau pamatyti, perskaičiau ir nieko naujo nesužinojau. Visi vežami lateksai čiužiniams turi turėti sertifikatus, beje kaip ir daugumas mūsų vartojamų prekių. Kas gamino, kur ir iš ko, tą seniai žinojau. Kad chemikalų sudėtis neviršija nustatytų normų irgi aišku.
Bet kur fizikinės  lateksų savybės?
Atsparos temperatūros pokyčiams, šviesai, drėgmei, liekamoji deformacija ir viskas pagal rūšis? Kur palyginimai su kitais produktais tam tikrų rūšių, oro pralaidumas, koeficientai. Kur, kur ir dar kartą kur? Į studija kas nors šiuos faktus įneškite, labai prašau, nes pačiam nėra laiko ieškoti.

Tai gal gali mums kvailiems paaiškinti kodel "kitų" - (ne GUMOTEX lateksas kuris naudojamas LONO) ir yra pekamas iš šiame sąraše išvardintu didčiausių Europos
gamintojų yra "antrarūšis".
Atsakyti
Ar labai blogai būtų, jei lateksinį čiužinį uždėtumėm ant grotelių su 7 cm tarpais?
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 10 06, 10:03)
Ar labai blogai būtų, jei lateksinį čiužinį uždėtumėm ant grotelių su 7 cm tarpais?

Geriau net nedarykite to. Kam gadinti gerą daiktą.
Atsakyti