Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

Aš už lateksinį - treti metai ant jo gulim ir atsidžiaugti negalim. labai patogu - nei per kieta, nei per minkšta. nepersiduoda judesiai - vyras mano tikras vartalas, tai ant paprasto vis pabusdavau. dulkės mažiau kaupiasi. žodžiu rekomenduoju. pirkom mes lietuvišką Padvaisko ar kaip ten čiužiniai...

tiesa, dar. pastebėjau, kad kaip atsigulu taip atsikeliu. galvoju, kas su manim čia darosi, kaip niekas nenutirpsta, o askui kažkur perskaičiau, kad tai įrodo lovos patogumą ir tinkamumą... tongue.gif biggrin.gif

saldžių sapnų smile.gif
Atsakyti
Jo lateksiniai ir man atrodo patys geriausi turetu buti, nors ir kaina ju nemaza. Mes isigijom lova su spiruokliniu ir turbut porolono ciuziniu - neimanoma issimiegot, visus sonus nuspaudzia, nekalbu jau apie nugara, kuria vis lauzia. Anksciau turejom sofa-lova vien is porolono storo be jokiu spyruokliu, tai labai gerai buvo irgi. Dabar galvojam kad reikia dar vieno plono ciuzinuko ant lovos viraus uzdeti, gal vis kiek geriau bus miegot sad.gif
Atsakyti
Jau uzsisakem lateksini ciuzini clap.gif Kaina aisku siek tiek kandziojasi, bet kokybe thumbup.gif O kam spiruokliniai ciuziniai sonus spaudzia, yra paprasta iseitis: nusipirkti nestora lateksini ciuzinuka ir uztiesti ant to negerojo ciuzinio, miego kokybe nerealiai pageres, jau isbandyta wink.gif
Atsakyti
Geras ciuzinys- labai svarbi gyvenimo detale.
Esu girdejusi, kad reikia pirkti tokius, kur spyruokliu blokai kazkaip sujungti, o ne pavienes spyruokles. Aisku, poroloniniai greitai issiguli. Kiek zinau, kuo ciuzinys kietesnis, tuo geresnis, kad atsigulus neivirstum kaip i pukus biggrin.gif
Atsakyti
Mes taiup pat užsiimam tom paieškom ,bet kraupinam pardavėjas ,kad mums visi per minkšti rolleyes.gif
Atsakyti
Mes jau patys miegam antri metai ant ciuzinio kur spyruokles sukistos i maiselius ir dar latekso sluoksnis - uzsakinejom per siaulius, t.y. issirinkom baldu rojuje, o uzsakem telefonu pas gamintoja www.gemega.lt - patys atveza ir pigiau nei pardoj thumbup.gif.
Vien lateksinis netinka lovoms kuriu istisas remas, nes tada nekvepuoja ir gali kauptis dregme. O siaip tai manau geriausi ir yra arba vien lateksiniai arba spyruokles apvilktos su lateksu - cia tik skonio ir lovos reikalas. laugh.gif
Atsakyti
as ir uz lateksinius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
musu irgi su ivilktom spyruoklem i atskirus maiselius, ir latekso pavirsiumi. siaip labai geras, kai vyras vartosi, nieko nejauciu, "nesokineju" lovoj.. rolleyes.gif
ir pakankamai kietas, atrodo kad guletum "ant pavirsiaus"..
o man klausimelis iskilo - tie grynai lateksiniai, ar jie pralaidus orui, ar kunas neprakaituoja nuo ju, juk tai sintetika??
Atsakyti
O mes nusipirkome Tempurą. Aišku, teko gerokai pataupyti, bet dabar visai nesigailim: tiesiog kaifuojam miegodami thumbup.gif Šiaip tai girdėjau, kad tai - atieties čiužiniia, neva po keletos metų jie bus populiariausi. Na, pačios pasiskaitykite:
http://www.gameda.lt...s/ciuziniai.php
Atsakyti
QUOTE (vaivaj @ 2004 06 15, 11:50)
Nepagailėjom pinigėlių ir nusipirkome TEMPUR čiužinį. Šiandien pirmą naktį miegojom. Abu su vyru išsimiegojom nerealiai gerai. Tikiuosi, kad taip bus ir toliau, nes tikrai nemažai investavome smile.gif

Kiek jis kainavo?

Tai kuri firma geriau Lonas ar Gemega? kurios ciuziniai geresni?
Atsakyti
......mes va irgi ieskom ciuzinio,siandien buvom "Padvaiskas&Ko" Savanoriu pr.,na viena s ciuzinukas labai patiko ir pagulejom su vyru ,gan labai patogus lateksinis,o ant virsaus padengtas linu pluostu thumbup.gif viena puse ziemine sudygsniuota vilna medziagoj,kita vasarine linine,na jis man labai patiko,kaina 1146 litai..........17cm.aukscio....."Laima" vadinasi...
.....Ir dar nusiziurejau labai faina lateksine pagalve 149 litai lygtais,tai kaip parsivesim nauja lova -butinai nusipirksiu,super patogi! thumbup.gif va cia tas ciuzinukas
va cia tas ciuzinukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 18 rugsėjo 2004 - 16:27
mes pirkom lono ciuzini VIKTORIE. nu mum tai kol kas labai patinka. jau pasimokem su visais tais spyruokliniais tai jau daugiau nenorim blink.gif mad.gif

musu dabar lateksinis, nu jau labai smagus ir kietas su 5 anatominem zonom clap.gif jega ciuzinys
Atsakyti