Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

Gal ką nors gero ar blogo žinote apie Pilsmatraci čiužinius? Kaip vertinate kokybes ir kainos santykį? (Jais prekiauja Ermitaže) Į šį klausimą tikriausiai galetų atsakyti čiužinių ''asas'' ir ekspertas-Zoranas, arba tie, kurie jau yra išbandę ką nors iš Pilsmatraci. Taigi, laukiu negailestingos Zorano kritikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2006 09 17, 13:31)
uzsakijou OLLO parduotuve ciuzini ortopedini,no gamina menesi,kainos 1200lt 140*200  ;ir aptarnavimas dydelis minusas-informacijos mazei,teku uzsakit ortopedini -jolah-atrodu taip,parasita taip kad nepaviku perskaitit  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

JOLANA  doh.gif

Pradziai ismok taisyklingai ir suprantamai rasyti, nes nelabai supratau is tavo koses ko tu ten nesupratai. Antra, jei tau neaisku, tavo ciuzinys yra gaminamas Cekijoje, o 200x140 matmuo nera toks jau daznas, kad ji Lonas laikytu dideliais kiekiais savo sandeliuose, 200x160 kartais pritruksta, o tu cia matai bamba uzsiiauginai ir nori, kad apie tave pasaulis suktusi. As zinau, kad nuo 3 iki 6 savaiciu yra normalus ciuzinio pristatymo laikas, aisku viskas priklauso nuo gamintojo.

Papildyta:
QUOTE(giedrele @ 2006 09 17, 15:05)
Gal ką nors gero ar blogo žinote apie Pilsmatraci čiužinius? Kaip vertinate kokybes ir kainos santykį? (Jais prekiauja Ermitaže) Į šį klausimą tikriausiai galetų atsakyti čiužinių ''asas'' ir ekspertas-Zoranas, arba tie, kurie jau yra išbandę ką nors iš Pilsmatraci. Taigi, laukiu negailestingos Zorano kritikos ax.gif

Na ka, berods islindo dar vienas zemos klases ciuziniu gamintojas i musu rinka, matau iskarto, kad bandys prigauti ant senos pasakos klientus, tipo : spyruokliniai ciuziniai geriausi, kokosas yra jiega, lateksas irgi geriausia medziaga, o kai si visa geri sukisi i viena ciuzini tai gauni nerealu ciuzini uz labai gera kaina. Skubekite visi ir pirkite, tikrai nenusivilsite. smile.gif Beje jam gali normaliai sektis, kaip ir Padvaiskui, visgi dauguma musu zmoniu dar totaliai atsilike ir niekuom nesidomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 17 rugsėjo 2006 - 15:42
Ačiū ačiū ačiū, Zoranai,4u.gif , kad nepatingėjai atsakyti.Iš pradžių man tie čiužinukai gal ir visai nieko atrodė, kol nepasiskaičiau čia užvestos temos.Patarimai, kiek susidaro įspūdis, teikiami čia bešališkai, geranoriškai ir be noro "bet kokia kaina prastumti prekę", kas dažnai nutinka parduotuvėse.
Užtenka tik pasiskaityti Pilsmatraci reklaminį straipsniuką int-te, kur teigiama, kad tokie patys (kokie???) čiužiniai Amerikoje kainuoja 3000 dolerių, o Lietuvos rinkoje jie skirti "vidutines klasės pirkėjui už prieinamą kainą"... biggrin.gif
Matyt tokia pat reklaminė pompa ir su jų(Nakts Mebels) miegamojo baldais, nors aš čia gal ir ne visai į temą ... ax.gif
Atsakyti
Na tada dar norėčiau komentaro apie Baldų rojuje parduodamus Breckle čiužinius. Šių čiužinių yra ir spyruoklinių ir lateksinių. Gal galėtumėt pakomentuoti pardavėjų paskymus, kad:
1. plonesni latekcsniai čiužiniai (atrodo 14 cm) yra geresni už storesnius g.gif
2. vientisi (vieno sluoksnio) geresni už sluoksniuotus;
3. miegant ant lateksinių daug daugiau prakaituojama;
4. HR čiužiniai-šaltų putų- geresni už lateksinius ir viskoelastinius;

Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2006 09 18, 11:06)
Na tada dar norėčiau komentaro apie Baldų rojuje parduodamus Breckle čiužinius. Šių čiužinių yra ir spyruoklinių ir lateksinių. Gal galėtumėt pakomentuoti pardavėjų paskymus, kad:
1. plonesni latekcsniai čiužiniai (atrodo 14 cm) yra geresni už storesnius g.gif 
2. vientisi (vieno sluoksnio) geresni už sluoksniuotus;
3. miegant ant lateksinių daug daugiau prakaituojama;
4. HR čiužiniai-šaltų putų- geresni už lateksinius ir viskoelastinius;

Dėkoju.

Na matosi, kad pardavejas kazka klause kai jam aiskino apie ciuzinius, bet tik viena ausimi ir gavosi sugedes telefonas. O dar pridejo kai ko pats ir isejo net ir klaidingai. Aisku gerai, kad bent jau tiek pasako.
1. Visiška nesamonė
2. Nesamonė, nepagrysta (nors aš supratau apie kokius čiužinius pardavėjas mastė, bet tai ne tie apie tuos kuriuos mes aptarinėjame)
3. Tiesa (o aš kažkur šioje temoje paaiškinęs dėl ko)
4. Va čia tai sumakalavo totaliai. (aš esu paaiškinęs gana sklandžiai visų tipų čiužinius)

Breckle - geri čiužiniai, maksimaliai ką galima išgauti iš latekso, jie yra išgavę. Bet kaina dvigubai didesnė už šiuos produktus vien tik už vardą. Aš žinau produktų, kuriuos apsimoka pirkti labiau, tik šiek tiek prastesnė kokybė bet gali du nusipirkti į vieno vietą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 18 rugsėjo 2006 - 13:23
QUOTE(Zoran @ 2006 09 18, 14:16)
Na matosi, kad pardavejas kazka klause kai jam aiskino apie ciuzinius, bet tik viena ausimi ir gavosi sugedes telefonas. O dar pridejo kai ko pats ir isejo net ir klaidingai. Aisku gerai, kad bent jau tiek pasako.
1. Visiška nesamonė
2. Nesamonė, nepagrysta (nors aš supratau apie kokius čiužinius pardavėjas mastė, bet tai ne tie apie tuos kuriuos mes aptarinėjame)
4. Va čia tai sumakalavo totaliai. (aš esu paaiškinęs gana sklandžiai visų tipų čiužinius)

Nu šiaip tai aš esu pirkėjas biggrin.gif bet man jau darosi įdomu, kokie gi tie čiužiniai, iš ko jie pagaminti, kad jų plonumas yra pliusas. ...Ir bent bendra nuomone apie Breckle.
Atsakyti
atvažiavo mano trivilitos magija 7 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2006 09 18, 14:16)
1. Visiška nesamonė

Breckle - geri čiužiniai, maksimaliai ką galima išgauti iš latekso, jie yra išgavę. Bet kaina dvigubai didesnė už šiuos produktus vien tik už vardą. Aš žinau produktų, kuriuos apsimoka pirkti labiau, tik šiek tiek prastesnė kokybė bet gali du nusipirkti į vieno vietą.

O gal galite dar karta paaiskinti, kodel su lateksiniais daugiau prakaituojama. Renkuosi pirkti ciuzini, ir man cia butu didelis minusas. Kokie pliusai atsvertu si minusa?
Atsakyti
Aš jau nusižiūrėjau lateksinį ploną čiužiniuką iš "Lono". Pardavėja aiškino, kad vaikams geras čiužinys ir ant jo miegant neprakaituojama.
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 09 20, 16:37)
Aš jau nusižiūrėjau lateksinį ploną čiužiniuką iš "Lono". Pardavėja aiškino, kad vaikams geras čiužinys ir ant jo miegant neprakaituojama.

O ten buvo pardavėja ar pardavėjas? O ant ko tą antčiužinį dėsi? Ir kiek vaikui metukų? Beje, kiek jis kainuos?
Atsakyti
Kaina apie 160, planuoju dėti ant sulankstomo fotelio (fotelis su spyruoklėmis). Miegos 8 metų vaikas.
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 09 20, 20:43)
Kaina apie 160, planuoju dėti ant sulankstomo fotelio (fotelis su spyruoklėmis). Miegos 8 metų vaikas.

Pinigų išmetimas.
Jei nori gero efekto, tai po trijų metų nupirk vaikui lovą su ortopediniu čiužiniu. O dabar jis per mažas ortopediniam, o šis lateksinis vien dėl paminkštinimo ar oro pralaidumo, mažam vaikui yra saviapgaulė.
Atsakyti