(Sveikos. Dukrytėms ruošiamės pirkti čiužinius ant išlankstomų fotelių. Kokius būtų geriausia pirkti, kad nesusigandintų stuburo? Mes galvojame apie lateksinius, bet internete skaičiau, kad jie kietoki, atseit geriausi logopediniai, tačiau jie labai brangūs Kas turit patirties su čiužiniais vaikučiams, parašykit.)
Mamytės, atsiliepkite, labai reikia patarimo.
QUOTE(vene @ 2006 09 13, 22:12)
(Sveikos. Dukrytėms ruošiamės pirkti čiužinius ant išlankstomų fotelių. Kokius būtų geriausia pirkti, kad nesusigandintų stuburo? Mes galvojame apie lateksinius, bet internete skaičiau, kad jie kietoki, atseit geriausi logopediniai, tačiau jie labai brangūs Kas turit patirties su čiužiniais vaikučiams, parašykit.)
logopediniai ciuziniai, labai juokinga;)
Kiek metukų(reikalingas svoris) toms dukrytėms? Ir ką čia reiškia "logopediniai" čiužiniai?
Papildyta:
Kiek man žinoma nuo kurtumo čiužinių dar nėra.
Logopediniai- tai tokie, kurie yra nei per kieti, nei per minkšti, nekenkia vaikelio stuburui. O mano panelėms 6 ir 8 metai.
Papildyta:
Atsiprašau ne taip parašiau Kalbu apie ortopedinius čiužinius.
Papildyta:
QUOTE(vene @ 2006 09 14, 11:30)
Logopediniai- tai tokie, kurie yra nei per kieti, nei per minkšti, nekenkia vaikelio stuburui. O mano panelėms 6 ir 8 metai.
Papildyta:
Papildyta:
Tavo žiniai mergaitės dar per mažos ortopediniams čiužiniams, kažkur nuo 12 metukų reikia pradėti į juos dairytis ir tai būtų :
MAXIM 200x90 1059 Lt plius grotelės 160-420 Lt (minkštas ortopedinis čiužinys 7 zonų, labai tinkamas vaikams).
O kol kas tavęs laukia čiužiniai Norka 200x90 340 Lt
O kokia jų sudėtis?
QUOTE(vene @ 2006 09 14, 12:45)
O kokia jų sudėtis?
Pasiskaityk internete :
lonas.lt
ollo.lt
Aš pati tempur čiužinio neturiu, turiu tik pagalves ir esu patenkinta.
O čiužinį pas sesę išbandžiau. Dabar miegam ant žemės, nes neturime kur gyventi. Gana kieta, bet nugaros neskauda. Aš turiu problemą su stuburu, o vyrui nuo pripučiamo čiužinio skaudėjo nugarą. Tai kai atsiguliau ant tempur tai buvo keistas jausmas. Iš pradžių man lyg ir nugarą skaudėjo, bet po kelių minučių pajutau kaip visa nugara atsipalaiduoja. Man patiko. Esi girdėjusi nuomonę, kad tempur tik reklama, pati dar nežinau, ką mes pirksime į savo naują namą. Manau, kad konsultuosimės su gydytoju.
O čiužinį pas sesę išbandžiau. Dabar miegam ant žemės, nes neturime kur gyventi. Gana kieta, bet nugaros neskauda. Aš turiu problemą su stuburu, o vyrui nuo pripučiamo čiužinio skaudėjo nugarą. Tai kai atsiguliau ant tempur tai buvo keistas jausmas. Iš pradžių man lyg ir nugarą skaudėjo, bet po kelių minučių pajutau kaip visa nugara atsipalaiduoja. Man patiko. Esi girdėjusi nuomonę, kad tempur tik reklama, pati dar nežinau, ką mes pirksime į savo naują namą. Manau, kad konsultuosimės su gydytoju.
Galų gale atėjo laikas išmesti senutę mergautinę lovą Labai tuo džiaugiamės su vyru, nes jau pabodo skaudančiais sprandais ryte keltis. Bet susidūrėme su problema: kaip išsirinkti čiužinį? Jų tokia gausybė, ir kainos labai skirtingos. Gal galite pasidalinti patirtimi, kokį pirkti, koks patogiausias, kokia kaina optimaliausia?
QUOTE(cibi @ 2006 09 14, 23:01)
Aš pati tempur čiužinio neturiu, turiu tik pagalves ir esu patenkinta.
Tempuru niekas nesibaigia, tai tik vienas is daugelio variantu. Jei daktaras rimtas ir susipazines su naujovemis, tai kietu ciuziniu ar lentu nesiulys, jei isgirsi, kad kieta yra gerai, tai nuo tokio daktaro bek kuo toliau. Jei pasiulys isigyti tempur tos pacios istaigos vaistineje, tai zinok, kad jis gauna procenta nuo pardavimu sioje vaistineje.
uzsakijou OLLO parduotuve ciuzini ortopedini,no gamina menesi,kainos 1200lt 140*200 ;ir aptarnavimas dydelis minusas-informacijos mazei,teku uzsakit ortopedini -jolah-atrodu taip,parasita taip kad nepaviku perskaitit
Papildyta:
JOLANA
Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2006 09 17, 13:29)
uzsakijou OLLO parduotuve ciuzini ortopedini,no gamina menesi,kainos 1200lt 140*200 ;ir aptarnavimas dydelis minusas-informacijos mazei,teku uzsakit ortopedini -jolah-atrodu taip,parasita taip kad nepaviku perskaitit
JOLANA