Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

Be abejo vienas žmogus.
Kaliopė ir Penelopė neverti dėmesio, vienas dėl kainos kokybės santykio, kitas dėl prastų ortopedinių savybių.
Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2006 08 20, 18:41)
Viespatie, koks Jus bjaurus snobiskas zmogus ! Ne visi juk gali pirkti ciuzinius kainuojancius tukstancius. Uzuojauta Jums, itariu labai sunku Jums, tokiam priekabiam gyventi siam pasauly, jei toks daiktas kaip ciuzinys jums atrodo pasaulines reiksmes dalykas mega_shok.gif
*

Aš esu šiek tiek snobiškas, tą pripažystu. Esu labai priekabus daug kam, bet tai teigiamas bruožas, esu kartu ir labai atlaidus. Jeigu jums miego kokybė gyvenime nėra ganėtinai svarbus daiktas tai ko į šį forumą atsibastėt ir čia komentuojate. Ir toliau į tai nekreipkite dėmesio, telydi jus ramybė. Man giliai nusi... kaip jūs jaučiatės ir ant ko miegate bei kur prioritetus formuojate, bet jei žmogus klausia informacijos, o aš netyčia turiu laiko ir galiu jam atsakyti, aš tai ir darau.

Tai va...

Atsibasciau i si foruma info apie ciuzinius paieskoti, nes paciai dabar aktualu smile.gif Bet kai pamaciau kaip Jus cia visus "skalpuojate", ir, kad Jusu nuomone cia vienintele ir negincijama, tai kazkaip noras praejo cia konsultuotis. Sekmes, ramaus Jums miego beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga555: 22 rugpjūčio 2006 - 16:59
Peršasi išvada, kad bjaurūs snobiški žmonės = kas gali pirkti čiužinį už tūkstančius tongue.gif Jei ant jo praleidžiu 1/3+ savo gyvenimo, tai jau pakankamai svarbus dalykas smile.gif O išrankių žmonių išmanymas yra nuostabus dalykas, jei tik gali / sugebi iš jų pasimokyti tongue.gif, net jei ir negalėsi sau leisti paties geriausio.

Viespatie, koks Jus bjaurus snobiskas zmogus !  Ne visi juk gali pirkti ciuzinius kainuojancius tukstancius. Uzuojauta Jums, itariu labai sunku Jums, tokiam priekabiam gyventi siam pasauly, jei toks daiktas kaip ciuzinys jums atrodo pasaulines reiksmes dalykas  mega_shok.gif

Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2006 08 22, 17:59)
Viespatie, koks Jus bjaurus snobiskas zmogus !  Ne visi juk gali pirkti ciuzinius kainuojancius tukstancius. Uzuojauta Jums, itariu labai sunku Jums, tokiam priekabiam gyventi siam pasauly, jei toks daiktas kaip ciuzinys jums atrodo
Atsibasciau i si foruma info apie ciuzinius paieskoti, nes paciai dabar aktualu  smile.gif  Bet kai pamaciau kaip Jus cia visus "skalpuojate", ir, kad Jusu nuomone cia vienintele ir negincijama, tai kazkaip noras praejo cia konsultuotis. Sekmes, ramaus Jums miego  beee.gif

Na va kaip gerai, kad susipratote, o tai galvojau, kad teks dar ilgai kentėti nepilnavertiškus priekaištus. Čia aš lyginu rimtus dalykus, o nesvarstau kuris šūdas yra mažesnis šūdas(nors vistiek abu šūdas).
Norint gyvenime teisingai pasirinkti daugumą daiktų, reikia pradėti rinktis ne nuo kainos, o nuo geriausių ir pripažintų daiktų, kaip taisyklė jie brangiausi. Po to slenkame žemyn iki ribos kur randame mūsų piniginės ir reikalavimų bendrą konsensusą.
Atsakyti
Kas zino, kokie max tarpai groteliu gali buti lateksiniam ciuziniui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefisa: 23 rugpjūčio 2006 - 22:26
Na va mes isigijome ciuzini is Lono,
matysime kaip cia bus. Pavadinimas
atrodo viola, tik didelis jisai pas mus smile.gif
180x200. na kolkas tai miegasi gerai, nera
jis nei per minkstas nei per kietas.
Atsakyti
Aš čia tikriausiai ne į temą mirksiukas.gif ,nes neskaičiau temos pradžios ax.gif , bet kur jūs tuos čiužinius naudojate;į lovas( kad minkščiau būtų), vietoj lovos(ant grindų miegojimui) ar į keliones(palapinėse)?
Atsakyti
Prieš 8 metus pirkom matracą lovai, sakė, geras, spyruoklinis....Kas iš to?Dabar- duobės,miegoti nebeįmanoma, cray.gif , reikia keisti...
kaip išsirinkti kokybišką, į ką akreipti dėmesį... rolleyes.gif Patarkit...
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2006 08 23, 23:25)
Kas zino, kokie max tarpai groteliu gali buti lateksiniam ciuziniui?

Optimalus tarpas 4-5cm, max 7cm bet tai jau nepatartina, o virs 7cm tai groteles skirtos ramiems vaikams.

Papildyta:
QUOTE(Atlante @ 2006 08 24, 22:00)
Na va mes isigijome ciuzini is Lono,
matysime kaip cia bus. Pavadinimas
atrodo viola, tik didelis jisai pas mus smile.gif
180x200. na kolkas tai miegasi gerai, nera
jis nei per minkstas nei per kietas.

Gaila, kad nepasikonsultavote su manimi, sio ciuzinio tikrai nebuciau rekomendaves, jis nera pilnavertiskai ortopedinis. Kazkur minejau, kad 3 zonos tai yra beveik tas pats kas nieko. Ir beje porolono kokybe Violoje nera vidutinio lygio. Reikejo bent jau Jolana imti.
Na bet tiek to, vis geriau nei spyruoklinis. Beje Viola yra kietokas ciuzinys.
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2006 08 24, 23:23)
Optimalus tarpas 4-5cm, max 7cm bet tai jau nepatartina, o virs 7cm tai groteles skirtos ramiems vaikams.

Papildyta:
Gaila, kad nepasikonsultavote su manimi, sio ciuzinio tikrai nebuciau rekomendaves, jis nera pilnavertiskai ortopedinis. Kazkur minejau, kad 3 zonos tai yra beveik tas pats kas nieko. Ir beje porolono kokybe Violoje nera vidutinio lygio. Reikejo bent jau Jolana imti.
Na bet tiek to, vis geriau nei spyruoklinis. Beje Viola yra kietokas ciuzinys.
Sekmes

Dekui uz komentara 4u.gif
gaila, kad jau po laiko parasiau,
taciau nieko nepadarysi, spyruoklinio tikrai
nenorejau, o , kad kietokas tai tikrai rolleyes.gif
na bet sako gerai kietesnis, matysim, juk ne visam
gyvenimui ji pirkome mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2006 08 22, 08:51)
Be abejo vienas žmogus.
Kaliopė ir Penelopė neverti dėmesio, vienas dėl kainos kokybės santykio, kitas dėl prastų ortopedinių savybių.

Sveiki Zoran,

Kaip tik siuo metu renkames ciuzini, jau beveik nusprendziau pirkti Lonas ciuzini, bet dvejojame del pasirinkto modelio: DIANA PLUS; ATHENA; MEDEA?
Gal galetumet pasidalinti mintimis apie siuos modelius. Ka galetumet pasakyt apie DIANA PLUS, nes noretusi kietesnio ciuzinio.

Is anksto ACIU!
Atsakyti
Zoran,
Patarkit koki ciuzini pirkti vaikui,(galime skirti apie 500 litu). ir koki sau ( svoris balansuoja ant tos nelemtos 90 kg ribos mirksiukas.gif ) ...siam dviguliui galetume skirti iki 1500...Sirdis linksta prie Siauliu firmos... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 28 rugpjūčio 2006 - 00:19