Manau (dabar), kad čiužinį reikia pirkti kiek galima brangesnį, kokybiškesnį, su ilgesne garantija, na aišku kiek leidžia kišenė. Mes pataupėm, bet dabar gailiuosi, nes lovoj vis tik praleidi daug laiko ir miegojimo kokybė lemia ir nuotaiką ir savijautą geresnę
Perskaiciau visa skyreli, bet taip ir nesupratau , kuris gi ciuzinys geriausias? Bet jau jus kai parasot kainas, na tas kur po 2000 litu, tai gi cia siaubas kazkoks as niekad gyvenime tiek nesurinkciau ciuziniui. Patarkit prasau, o tai jau nebegaliu ant senu tu savo gulet Beje kaip ten pojuciai su ta vandens lova? Ar patiko?
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 06 03, 08:58) |
Perskaiciau visa skyreli, bet taip ir nesupratau , kuris gi ciuzinys geriausias? Bet jau jus kai parasot kainas, na tas kur po 2000 litu, tai gi cia siaubas kazkoks as niekad gyvenime tiek nesurinkciau ciuziniui. Patarkit prasau, o tai jau nebegaliu ant senu tu savo gulet Beje kaip ten pojuciai su ta vandens lova? Ar patiko? |
Cia toks dalykas-kiek turi atliekamu pinigeliu ciuzinukui -kadangi per daug ju neturejom, tai uz 300 lituku nusipirke kieta porolonini ciuzini miegam ne ka prasciau nei pas mama ant uz 1000 litu pirktu
Siaip kiek teko dometis, tai siuo metu geriausi yra lateksiniai ciuziniai (ju yra ivairiu). Ir kainos ju ivairios. Gan normali kaina yra baldu salonuose (tik pamirsau dabar pavadinima firmos-jis gerai zinomas )-vienas is ju yra Savanoriu pr. o kitas Urmo bazej, berods 5 sandelyje Dvigulio ciuzinio kaina apie 1000 Lt sukasi
Prisiminiau "Ollo baldai" ta firmike vadinasi
Ir apie visus ciužinukus galite žvilgtereti šiuo adresiuku
Prisiminiau "Ollo baldai" ta firmike vadinasi
Ir apie visus ciužinukus galite žvilgtereti šiuo adresiuku
QUOTE (mamusiuka @ 2004 06 03, 12:53) |
Cia toks dalykas-kiek turi atliekamu pinigeliu ciuzinukui -kadangi per daug ju neturejom, tai uz 300 lituku nusipirke kieta porolonini ciuzini miegam ne ka prasciau nei pas mama ant uz 1000 litu pirktu |
Niu va labai gera kaina, nes 1000lt man per brangu, bet va cia kitos sake, kad ciuzinys vos ne visam gyvenimui ir t.t. ir kad reikia brangu pirkt, o man ranka nekyla kazkaip ta brangu pirkt
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 06 03, 15:45) |
Niu va labai gera kaina, nes 1000lt man per brangu, bet va cia kitos sake, kad ciuzinys vos ne visam gyvenimui ir t.t. ir kad reikia brangu pirkt, o man ranka nekyla kazkaip ta brangu pirkt |
Kada nors turesi pakankamai atliekamu pinigu ir nusipirksi nauja
kruta tobulesni nei dabar yra ir visam gyvenimui
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 06 03, 16:03) | ||
Tai zodziu patari taupyti ta 1000? Ar pirkti pigesni ir tada jau ateity pereiti prie brangesnio jei sis netenkins? |
As nezinau, patirties neturiu, pinigu irgi
Todel planuoju imti isimoketinai miegamojo
komplekta ir ieskoti ciuzinio jam is pigesniu,
nes 1000 litu man tam ciuziniui dabar nerealu ir gaila
Gal kada nors kai ismokesiu visas skolas bankui ir
pigusis ciuzinys sonus spaus, nusipirksiu krutesni
Nepagailėjom pinigėlių ir nusipirkome TEMPUR čiužinį. Šiandien pirmą naktį miegojom. Abu su vyru išsimiegojom nerealiai gerai. Tikiuosi, kad taip bus ir toliau, nes tikrai nemažai investavome
aha ir man idomu, tik gaila nieks nesidalina patirtim as kiek girdejau kad su lateksu patys
QUOTE (Strielka @ 2004 07 31, 00:20) |
aha ir man idomu, tik gaila nieks nesidalina patirtim as kiek girdejau kad su lateksu patys |
Va,va ir mane labai domina,nes jau net nemiegame ant savo lovos nes tiek issiguleja tie ciuziniai ,perejom miegoti ant kampo Ir as esu girdejusi kad latekso patys paciausi vis mastom ka pirkti
Papildyta @ [mergetime]1091251496[/mergetime]
beja lyg kazkur buvo tema apie ciuzinius,atsimenu kad skaiciau kazkada