QUOTE(Ignėja @ 2006 07 21, 17:18)
Zoran, manau nesuklysiu pavadindama Jus ciuziniu ekspertu. Siuo metu kaip tik ieskome (na tiksliau mums teks nusipirkti) ciuzinio
Vyras mano, kad ciuziniui galima isleisti daugiu daugiausia 500 Lt. Taciau as ji bandau itikinti, kad uz tokia suma nusipirksim nebent spyruoklini, kuris tarnaus neilgai. Noreciau ortopedinio ciuzinio, taciau paminejus, kad tokiam reiketu isleisti apie 1500 Lt vyras siausiasi. Kaip ji itikinti? Kokie butu svariausi argumentai i ortopediniu ciuziniu puse?
Aciu.
Šeip patarčiau keisti vyrą.
Juokauju
Už 500Lt tikrai nieko gero nenupirksi, tik funkcija, kuria vargiai ar ilgiau kaip kelias savaites būsite patenkinti. Kad kažką konkretaus patarti, man reikia žinoti vyro ir tavo svorį, kūno sudėtį, pomėgį miego pozai, įpratimą ant kokio čiužinio miegojote didžiąją dalį savo gyvenimo?
Ne visus vyrus galima lengvai įtikinti, čia kalbu ir apie save. Gali daryti paprastą palyginmą su mašinomis.
Vežimas - iki 300LT
Golfas - iki 600Lt
Pasatas - nuo 700-1100Lt
Gera Volvo - nuo 1300-2200Lt
Mersedesas - nuo 2200-4000Lt
Rols Royce - nuo 4000-6000Lt
Rols Roysas su auksiniais lietnikais ir deimantiniais valytuvais - nuo 6000-150000Lt
Tai va kokios čiužinių kainos. Jeigu žiūrėsime bendrai tai gausime, kad vidutinė čiužinio kaina yra apie 75000Lt, bet visgi tas išimtis aš linkęs atmesti ir palikti ribą nuo 300-6000Lt, tai gauname 3000Lt vidurkį. Va ką reiktų suprasti tavo vyrui, kad gero čiužinio vidutinė kaina yra apie 3000Lt, jei randate gerą čiužinį tarp 1500-2400Lt, tai yra labai normalu ir nebrangu, jei norite pasipuikuoti galite imti ir brangesnį daiktą.
Gerų ortopedinių čiužinių neegzistuoja šiame pasaulyje žemiau 1300Lt ribos. O jei kaina žema ir labai geri rodikliai, reikia žiūrėti kodėl žema kaina, gal brokuotas daiktas, gal bandoma partija, gal medžiagos prastos, bet greičiausiai jums kabinami makaronai. Jei kas nors įtikinės priešingai, tai galite jam pradėti niūniuoti dainelę - makaronų man nebekabink...(Žilvinas Žvagulis)
O jei atsiras geras čiužinys Lietuvoje ar Europoje už žemesnę kainą per ateinančius penkis metus, tai aš sužinosiu gana greitai.
Vienintelis spyruoklinio čiužinio teigiamas rodiklis prieš pilnavidūrius, tai vėsumas. Spyruoklinis yra vėsiausias čiužinys dėl didelės ertmės savo viduje.
Privalumai pas ortopedinius čiužinius:
1 Dauguma atvejų patogesni;
2 Geresnė miego kokybė, ryte neskauda nugaros;
3 Stuburas nekrypsta, iš dalies tiesinamas;
4 negirgžda;
5 Mažiau dulkių renka;
6 Ilgiau tarnauja ( jei aukšto lygio medžiagos);
7 Geriau prisitaiko prie anatomijos;
8 Mažiau naktį reikia vartytis;
9 Geriau atsiplaiduoja raumenys.