Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(zujka @ 2006 03 22, 22:22)
Tai tikriausia ir mums teks laukti Kristynos, nes prieš pora dienų užsakėm:)

Ciuziniai jau musu padaryti sake , bet groteliu niekaip nepagamina .O be groteliu tai kur mes juos desim blink.gif tik vieta namuose uzims doh.gif Tai laukiam kol viskas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2006 03 20, 11:37)
Ieskau ir as dvigulio ciuzinio. Buvom nuvaziave su draugu i Gemega Siauliuose. Susisuko galva ir nebezinom, ko norim. Tik tiek zinau, akd pirksim kietesni ciuzini. Gal kas turit ir miegat ant ciuzinio su kokoso plauso sluoksnio? Mus atkalbejo, nes pardavejas sake, kad miegojimas kaip ant lentu  unsure.gif

skonio reikalas yra kietumas mirksiukas.gif mes vartėmės ant padvaisko, lono, gemegos ir kt čiužinių. žiūrinėjom kietesnius. labiausiai patiko gemegos su 2,5 cm kokoso sluoksniu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar labai skiriasi Gemegos ciuziniu kainos Siauliuose ir kituose miestuose?
Kazkur girdejau, kad kainu skirtumas iki 20 proc. bet nezinau kiek tame tiesos g.gif
Atsakyti
super, aš jau turiu čiužinuką thumbup.gif fantastiškas, labai patogus, gerai pailsiu, išsimiegu , tik blogai, kad keltis nebesinori lotuliukas.gif lotuliukas.gif

užsisakinėjau jį Trivilitoj, ten pardavėja žioploka ir lėtoka, bet jei pasistengsit, tai su vadovu galima susitarti, geriau nei su ja. šiaip pagamina per 3-4 savaites, man prižadėjo per 2 padaryt, patys namo atvežt ir dar 5 proc. nuolaidą gavau. ir nepavėlavo nei viena dienele smile.gif super, aš labai patenkinta.

nu va, pasigyriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Džela* @ 2006 03 30, 12:26)
Gal kas zinot ar labai skiriasi Gemegos ciuziniu kainos Siauliuose ir kituose miestuose?
Kazkur girdejau, kad kainu skirtumas iki 20 proc. bet nezinau kiek tame tiesos  g.gif

daug tiesos. baldų parodoj kalbėjom su gemegos vadybininku, tai sakė, kad kainos Šiauliuose ir Vilniaus parduotuvėse skiriasi beveik penktadaliu. tai taip ir gaunas doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
O gal žinot kur galima gauti kokosinių čiužinių. Ne vaikiškų, didelių g.gif
per google nieko neradau schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Padvaiskas turi "juodoji zita" atrodo taip vadinasi. Tik jie labai kieti, kaip ant zemes guleti bus:)
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2006 03 31, 18:42)
Padvaiskas turi "juodoji zita" atrodo taip vadinasi. Tik jie labai kieti, kaip ant zemes guleti bus:)

bigsmile.gif nu ačiū tau labai notworthy.gif oro_buckis.gif radau ax.gif wub.gif
žinau kad jie kieti, bet manau stuburui - pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar yra žiema-vasara. Viena puse kokosas, kita lateksas. Mes sita gundemes pirkti, bet paskui issirinkom kristyna is laono ir esam labai patenkinti. Ji 5 zonu. Nezinau ar tai padejo, bet nugaros skausmo nebejauciu. Tikiuosi, kad nuo ciuzinio:)
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2006 03 31, 21:36)
Dar yra žiema-vasara. Viena puse kokosas, kita lateksas. Mes sita gundemes pirkti, bet paskui issirinkom kristyna is laono ir esam labai patenkinti. Ji 5 zonu. Nezinau ar tai padejo, bet nugaros skausmo  nebejauciu. Tikiuosi, kad nuo ciuzinio:)

Papasakok daugiau apie jį. Kiek laiko jį turit, koks išmatavimas, kiek mokėjot. Ar jis nesusigulėjo, ar nebyra, ar nepasidarė duobėtas. Girdėjau aš apie tuos žiemos - vasaros. Koks skirtumas dėl tų pusių g.gif vasarą kvėpuoja, žiemą šildo blush2.gif ar kaip cool.gif
kokį patartum pirktis mum g.gif
nes išmatavimas kokio aš norėčiau, mum kainuotų 1889 Lt blink.gif brangoka verysad.gif
koks tas kristina - 5 zonų unsure.gif ką reiškia tos zonos blink.gif g.gif
Atsakyti
paprastai žiema būna daikstyta vilna, kad šilčiau būtų, o vasara - medvilne, linu, kad vėsintų. smile.gif
Atsakyti
Iš Padvaisko vasarinė pusė kokoso sluoksnis, o žiema lateksas.
Mes turim Kristyna iš Lono. Kol kas tik menuo pas mus, bet esu patenkinta. Už du čiužinius 90x200 mokėjom apie 1500Lt (čia su išderėta nuolaida)Iš pradžių atrodė kietoki, bet pripratom.
O dar anksčiau gundėmės pirkti Dormeo. Bet išsiaiškinom, kad tai tas pats parolonas tik kitaip pavadintas. Už tokį čiužinį Lone žymiai mažiau mokėtume.
Atsakyti