Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

as maciau trecia versija del dormeo garantijos:))
DORMEO MATTRESS:

* is anatomic - it fully adapts to the shape of the body
* is orthopaedic – to provide a perfect support for the back
* has a cellular structure – to enable breathing of the mattress
* user and environment-friendly – ecological mattress (OKO-TEX STANDARD 100 certificate)
* does not change or lose its shape
* can be recicled
* is vacuum packed to enable maximum hygiene and facilitate transport
* has a 12 year guarantee

Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2006 03 10, 15:13)
as maciau trecia versija del dormeo garantijos:))
DORMEO MATTRESS:

* is anatomic - it fully adapts to the shape of the body
    * is orthopaedic – to provide a perfect support for the back
    * has a cellular structure – to enable breathing of the mattress
    * user and environment-friendly – ecological mattress (OKO-TEX STANDARD 100 certificate)
    * does not change or lose its shape
    * can be recicled
    * is vacuum packed to enable maximum hygiene and facilitate transport
    * has a 12 year guarantee

taigi va, aš irgi šitą mačiau, bet čia greičiausiai iš dormeo puslapio yra. o skambinausi į tą firmelę irgi sakė 6 metai. g.gif kažkokia nesamonė ir man kažkodėl atrodo, kad smegenyčių pudrinimas doh.gif beje, žiūrėjau firmos aleksandersk (kurią norodė, kaip dormeo gamintoją) ineto puslapyje nė vienu žodeliu neužsimena apie tokį savo gaminį. kažkaip keista man
Atsakyti
vsio užsisakiau čiužinuką Trivilitoj ir dar 5 proc nuolaidą išsimušiau smile.gif
Atsakyti
Užbridau ir aš į šį puslapį patartimo klausti. Nevisai apie tokius čiužinius, kokius jūs čia aptarinėjat, bet gal kas galės savo nuomones pareikšt ax.gif . Norim užsisakyt sudedama lovą į miegamąjį ir yra du to modelio variantai(tiksliau čiužinio) : poroloninis ie spyruoklinis blokas. realiai mačiau ir čiupinėjau tik poroloninį-tai jis toks gana kietas pasirodė, sluoksnis apie 10cm. Galima daryti spyruoklinį variantą, bet viena pardavėja sakė, kad labai jau minkštas jis gaunasi. Beje tą poroloną visai nesunkiai pakeist galima, užtektų tik užtrauktuką atidaryt ir išimt. su spyruoklėm tai nežinau kaip. Gal galit patart kaip geriau, sveikiau miegot yra smile.gif ir iš savo praktikos gal patarsit kas ilgiau tarnautų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Buba @ 2006 03 15, 15:13)
Gal galit patart kaip geriau, sveikiau miegot yra smile.gif  ir iš savo praktikos gal patarsit kas ilgiau tarnautų  g.gif ?

o galas žino kaip geriau smile.gif man sakė į sofą jokiu būdu nedėt spyruoklių, nes susidėvės per metus, bet įdėjau ir laiko super. jau gal trejus metelius. bet miegot tai ką aš žinau, man ant spyruoklių nepatinka. gal tada geriau porolonas??
tu geriau pavaikščiok po parduotuves ir išbandyk ant ko tau geriau miegot smile.gif tada ir nuspręsi smile.gif
Atsakyti
Mum reike čiužiniu,peržiurejou tema ir (pagal savo kisene) sustojou ties LONO<ir DORMEO,gal kas gali nurodit adresa interneto kad ir kainu pažiuret LONO kainu nerandu.
Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2006 03 16, 09:52)
Mum reike čiužiniu,peržiurejou tema ir (pagal savo kisene) sustojou ties LONO<ir DORMEO,gal kas gali nurodit adresa interneto kad ir kainu pažiuret LONO kainu nerandu.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2006 03 16, 08:53)
Papildyta:

ax.gif

LONAS mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes rinkomės ir Tarp šių. Visai gera kaina ir panašius čiužinius radome Kaune Megoje baldu salone. Nepamenu kokios Lietuvių firmos iš Vilniaus, bet kainos mažesnės už Padvaisko čiužinius. Pirkome Lateksas su Kokosu ir užvalkalu(frotiniu) nepilnai 1000Lt(2x160). Taip pat jie turi gerų Vokiškų čiužinių. Tokių tarp Latekso ir Tempuro viduriukų. Puse čiužinio Latekso, puse kažkas panašus į tempur čiužinio medžiagą. Kaina apie 2000-3000Lt
Atsakyti
Ieskau ir as dvigulio ciuzinio. Buvom nuvaziave su draugu i Gemega Siauliuose. Susisuko galva ir nebezinom, ko norim. Tik tiek zinau, akd pirksim kietesni ciuzini. Gal kas turit ir miegat ant ciuzinio su kokoso plauso sluoksnio? Mus atkalbejo, nes pardavejas sake, kad miegojimas kaip ant lentu unsure.gif
Atsakyti
aš irgi labai norėjau čiužinio su kokoso pluoštu ir ką? parduotuvėj gulinėjau ant visų savo numatytųjų ir išsirinkau vien latekso čiužinuką, be jokio kokoso (sakiau kokosą geriau šiaip nusipirksiu pagriaužti)
jei sluoksnis didesnis arba arti, tai tikrai jausmas kaip ant lentos (aš dabar kol kas ant žemės miegu, tai grynai tas pats) smile.gif
tai jum irgi siūlau pirma pagulinėt ir palygint smile.gif
Atsakyti
Mes is LONO uzsisakem KRISTYNA , tai laukiam kol pagamins . Kai jau isbandysiu tada parasysiu atsiliepimus rolleyes.gif
Siandien skambino ir atsiprase , kad taip ilgai nepadaro ir tikisi jog jau kita savaite bus blink.gif tai gerai , kad veluoja nes pinigeliu dabar tiek nesurikciau schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Tai tikriausia ir mums teks laukti Kristynos, nes prieš pora dienų užsakėm:)
Atsakyti