Mano draugė yra kažkokių čiužinių pardavimo vadovė Baltijos regionui. Jos čiužiniai vokiečių - lenkų gamybos, bet tikslaiu kažkaip nežinau apie juos. Šį savaitgalį kaip tik kalbėjom apie čiužinius vaikams ir Dormeo čiužinius
Taigi reziumė - čiužinių vaikams lateksinių tikrai neapsimoka, geriausias variantas poloroliniai, tik reikia žiūrėti polorono tankį ir dar ten kažką (aš per daug nesigilinau, nes ji man žadėjo paiimti optimaliausią variantą)
O Dormeo čiužiniai yra tie patys poloroliniai, su mažesniu polorono tankiu ir didžiausias pinigų kiekis, ant ko jie sutaupo, yra labai prastas čiužinio užvalkalas. Tai tiek.
QUOTE(Arti @ 2006 02 23, 17:03)
Neapsisprendziu..koki ciuzini savo mazajai pirkt Kalbejom cia su vienu konsultantu, tai jis sake, kad tikrai neapsimoka pirkti vaikui tu lateksiniu ciuziniu su visom tom anatominem zonom, nes paprasciausiai nebus isnaudojami tie privalumai (turi buti maziausiai 50-60kg. svorio zmogus)
Tai vat ir galvoju..gal koki ciuzinuka is naturalesnio pluosto, praleidzianti ora pirkt..Gal ka parekomenduotumet?
Tai vat ir galvoju..gal koki ciuzinuka is naturalesnio pluosto, praleidzianti ora pirkt..Gal ka parekomenduotumet?
Mes savo mažajam pirkom Norka is "Lono" Va čia gali pažiūrėt. Ne per minkštas, bet ir tikrai ne per kietas, po kokosinio čiužinuko pats tas! Tiek vaikui, tiek mums patiems (tenka kartais numigt ) labai patinka.
QUOTE(melissa @ 2006 02 27, 14:17)
As vis turiu Dormeo ir tikrai patenkinta. Dabar ciuzinis man tvirtas neatrodo . Ir mano vaikams labai patinka ant jo megoti
hmmm na mane jis atrodo vis labiau ir labiau domina. bet čia mačiau komentarą, kad jis poroloninis?????? nagi patikrink, ar tikrai?
QUOTE(Tarasca @ 2006 02 27, 16:44)
hmmm na mane jis atrodo vis labiau ir labiau domina. bet čia mačiau komentarą, kad jis poroloninis?????? nagi patikrink, ar tikrai?
Kaip patikrinti ? Uzvalkalas nenusiimamas.. Bet ciuzinis labai sunkus, porolonas turetu maziau sverti...
O del uzvalkalo - tai jam 1metu garantija (ciuziniui 6metai) ir deja sutinku, kad ne pacios geriausios kokybes. Dar noriu pasakyti tiems kas galvoja pirkti, kad Dormeo ciuzini NEGALIMA visiskai slapinti ir plauti, tai jis maziems vaikams, manau, netinka.
eeeeemmm aš kažkur girdėjau, kad jiem 10 m garantiją duoda??? kodėl tik 6??? nu šakės išdurinėja. o kas atsitiks jei sušlapinsi??? gal tau ten visą naudojimo instrukciją pridėjo???
Kai iškilo klausimas kokį pirkti čiužinį,perskaičiau būtent šį super mamų skyrelį. Nusprendėme pirkti taip išgirtą lateksinį. Pirkome,,Gamegos" 5 zonų, sumokėjome 1060lt,o rezultatas ,kaip čia pasakius.Miegoti malonu-ne per minkštas,bet labai nuo jo kaisti.Vienu žodžiu laibai karšta nuo jo. Dabar jau mėnuo,sakau gal priprasim bet vis dar miegam prie atviro lango, nes kitaip neįmanoma. Norėčiau sužinoti kaip jums kas miegat ant latekso čiužinio.
Kas dėl,,Dormeo" čiužinio,jį turi nusipirkęs brolis, tai davė paskaityti jo instrukciją,būtent tada, kai sprendėm kokį mums pasirinkti.Kaip išsiaiškinau, jis perloninis.Bet dabar galvoju,gal tas perlononis būtų pigiau ir geriau.
Kas dėl,,Dormeo" čiužinio,jį turi nusipirkęs brolis, tai davė paskaityti jo instrukciją,būtent tada, kai sprendėm kokį mums pasirinkti.Kaip išsiaiškinau, jis perloninis.Bet dabar galvoju,gal tas perlononis būtų pigiau ir geriau.
QUOTE(Arti @ 2006 02 23, 19:03)
Neapsisprendziu..koki ciuzini savo mazajai pirkt Kalbejom cia su vienu konsultantu, tai jis sake, kad tikrai neapsimoka pirkti vaikui tu lateksiniu ciuziniu su visom tom anatominem zonom, nes paprasciausiai nebus isnaudojami tie privalumai (turi buti maziausiai 50-60kg. svorio zmogus)
na mes vistiek vaikams nupirkom lovas su lateksiniu ciuziniu ir patys nat tokio miegam, gan patogu, nei barska, tarska, su laiku ir minksta pasidare man tai liuksssss
QUOTE(Rugegele @ 2006 03 03, 23:27)
kaip suprast "perloninis"???? gal poroloninis?? bet visuose tinkluose jį taip gražiai reklamuoja..plia... o gal būtų įmanoma jį nufotkint (tuos vidurius jo) iš arti ir čia nuotraukytę įmesti? ir dar tą naudojimo instrukciją nuskenuot.....nu gal aš čia truputį perdaug prašau, bet labai įdomu
Perloninis ar poloninis koks skirumas .Kaip taresi taip ir parasiau. Ideti instrukcija nera galimybes , nes brolis gyvena kitame mieste ir vidurius parodyt nera kaip nes ciuzinio uvalkalas be uztrautuko, t.y. nenuimamas.Instrukcijoje buvo parasyta is ko jis pagamintas, bet rasoma kazkaip ,,moksliskai( as dabar nepamenu).Taciau as ta zodi uzsirasiau ir parvaziavus namuose internete issistudijavau.Paaiskejo, kad tai perlonas.todel ir nusprendziau, jo nepirkti.Nors brolis juo patenkintas ir puikiai issimiega.
sakai patenkintas? na tai svarbiausia... nu galas žino, gal ir man tokį pirkti?
QUOTE(ina' @ 2006 02 16, 14:13)
Gal gali parasyti kokia kaina TEMPUR ciuzinio?Ir kokiu matmenu ciuzinis?Aciu
Aš domėjausi šiais čiužiniais išmatavimai buvo 160x200x14 arba 20 cm, tai kainos nuo 3900 iki beveik 6000 Lt. O ir "gyvą" teko pačiupinėti ir pagulėti Klaipėdoj kažkurioj baldų parduotuvėj:P Fainas, tikrai labai super, bet kaina man per didelė
Tai dabar va galvoju apie šitą http://www.lonas.lt/...=lt&page_id=201
Irgi pabandžiau Ir patiko
O kokios ju kainos? Ir butent koki isbandei?
Papildyta:
Kainas radau.
Papildyta:
Kainas radau.