Mačiau Senukuose Kaune Draugystės gatvėj TEMPUR ten galima pagulėt ant jų ir įvertint. Tikrai nėra minkšti, greičiau jau atviškščiau.
Ir kitokių čiužinių ten yra. Lateksinių irgi buvo, tik nežinau ar visai.
Tempur nesu bandžiusi, bet turiu lateksinį su kokoso plaušu. Tai kai išbandžiau galvojau - siaubas koks kietumas - pardavėjai sakau turbūt pora dienų kaulus skaudės kol priprasiu, bet nuo pirmos dienos ant to čiužinio su vyru miegame puikiai. Vasarą apverčiame puse su kokoso plaušu, o vasarą vien tik lakteksinę. Esame labai patenkinti.
jau apsisprendeme - pirksime TEMPUR (prekiauja "gameda" per google galima rastio placiau). vaziavome pabandyti ir palyginome su paprastais lateksiniais (kuriu bandeme daug ir ivairiu).
Skirtumas tarp bet kokio lateksinio ir Tempur ciuzinio - milziniskas: jei atsiguli i ta ciuzini, tai po kokiu 3 minuciu savo svorio imi nebejausti. tiesa turiu pasakyt, kad ir kainu skirtumas nemazas.. bet itikinau savo vieninteli, kad investuoti i gera ramu ir sveika miega butina ir apsimoka
kol kas miegame tik ant Tempur pagalviu - ciuzini atves mums tik tada, kai baigsime naujo buto remonta.
be to, turiu pasakyti, kad jeigu kas pirksite TEMPUR, mergaites, tai tegu vyrai Jusu nesidrovi pasidereti. mes pvz gavome 15 procentu nuolaida (mazdaug tukstanciu litu gausis pigiau, nei buvo paskaiciuota) - bet cia tik maniskio nuopelnas - pas ji iskirtinis talentas sioje srityje
O kas sau negalite lesti tempuro, is lateksiniu man labiausiai patiko gemegos - http://www.gemega.lt/ - lateksinis ciuzinys.
Skirtumas tarp bet kokio lateksinio ir Tempur ciuzinio - milziniskas: jei atsiguli i ta ciuzini, tai po kokiu 3 minuciu savo svorio imi nebejausti. tiesa turiu pasakyt, kad ir kainu skirtumas nemazas.. bet itikinau savo vieninteli, kad investuoti i gera ramu ir sveika miega butina ir apsimoka
kol kas miegame tik ant Tempur pagalviu - ciuzini atves mums tik tada, kai baigsime naujo buto remonta.
be to, turiu pasakyti, kad jeigu kas pirksite TEMPUR, mergaites, tai tegu vyrai Jusu nesidrovi pasidereti. mes pvz gavome 15 procentu nuolaida (mazdaug tukstanciu litu gausis pigiau, nei buvo paskaiciuota) - bet cia tik maniskio nuopelnas - pas ji iskirtinis talentas sioje srityje
O kas sau negalite lesti tempuro, is lateksiniu man labiausiai patiko gemegos - http://www.gemega.lt/ - lateksinis ciuzinys.
Gal gali parasyti kokia kaina TEMPUR ciuzinio?Ir kokiu matmenu ciuzinis?Aciu
QUOTE(Pacific @ 2006 01 05, 18:34)
o mes miegam ant pripuciamo
Na mes irgi miegame ant pripuciamo ciuzinio Miegame dar tik menesi laiko,o jau pradejo leisti ora,nors niekur nerandame ,kur gali leisti nusivyliau ziauriai
Tikejomes ant pripuciamo ciuzinio miegot,kol susitaupysime pinigu geram ciuziniui,bet dabar teks keisti planus.
čia turbūt nieks neturi dormeo...aš irgi laukiu informacijos apie jį, bet....deja
O mes uzsisakem ciuzini Skrajoj is UAB Trivilita (gamina Siauliuose). Issirinkom su ivilktom spyruoklem ir latekso sluoksniu is virsaus ir is apacios. Kazkaip man jis patogiausias pasirode Buvo ten ir vien lateksiniu, bet man kazkodel jie perminksti pasirode ir nespyruokliuojantys Kazkaip ir kaina pasirode pigesne negu kitur (200x160 - 813 Lt). Dabar laukiam, kol pagamins
Neapsisprendziu..koki ciuzini savo mazajai pirkt Kalbejom cia su vienu konsultantu, tai jis sake, kad tikrai neapsimoka pirkti vaikui tu lateksiniu ciuziniu su visom tom anatominem zonom, nes paprasciausiai nebus isnaudojami tie privalumai (turi buti maziausiai 50-60kg. svorio zmogus)
Tai vat ir galvoju..gal koki ciuzinuka is naturalesnio pluosto, praleidzianti ora pirkt..Gal ka parekomenduotumet?
Tai vat ir galvoju..gal koki ciuzinuka is naturalesnio pluosto, praleidzianti ora pirkt..Gal ka parekomenduotumet?
QUOTE(ina' @ 2006 02 20, 19:57)
Na mes irgi miegame ant pripuciamo ciuzinio Miegame dar tik menesi laiko,o jau pradejo leisti ora,nors niekur nerandame ,kur gali leisti nusivyliau ziauriai
Tikejomes ant pripuciamo ciuzinio miegot,kol susitaupysime pinigu geram ciuziniui,bet dabar teks keisti planus.
Mes irgi šitais pripučiamais nusivylėm. Nuo rudens mes juos tris kokius pakeitėm. Šiandiena jau pradėjau domėtis rimtais čiužiniais ir kaip tik draugė įmetė šitos temos nuotodą. Ačiū jai
Kiek suprantu "Tempur" čiužiniai yra geri. Nusiunčiau užklausimą, lauksiu atsakymo, jei ten kas sureguos
QUOTE(melissa @ 2005 11 24, 10:03)
Nupirkom su vyrų Dormeo čiužinį, pagalvojam, jei nepatiks - grąžinsim. Iš pradžiu nepatiko, pasirodo labai tvirtas, norėjom minkštesnio. Paskui bemegant ar pripratom , ar minkštesnis pasidaro . Tai ir palikom sau.
As vis turiu Dormeo ir tikrai patenkinta. Dabar ciuzinis man tvirtas neatrodo . Ir mano vaikams labai patinka ant jo megoti