Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(Dominyka_2 @ 2005 12 15, 08:58)
Dabar Tempurui taikomos nuolaidos

Kiek maždaug procentų suteikiama nuolaida ir kuriose parduotuvėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2005 12 15, 13:11)
Kiek maždaug procentų suteikiama nuolaida ir kuriose parduotuvėse g.gif

Kalėdinės nuolaidos pagalvėms - 5 proc., čiužiniams - 7 proc.; jei užsiskoma už daugiau nei 6000 Lt. - 10 proc.

Kiek pastebėjau, visose parduotuvėse, prekiaujančiose Tempur, kainos yra vienodos. Kaune aš užsisakiau Ortopedijos technikoj, yra ir SBA balduose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyka_2: 15 gruodžio 2005 - 14:51
QUOTE(Dominyka_2 @ 2005 12 15, 15:49)
Kalėdinės nuolaidos pagalvėms - 5 proc., čiužiniams - 7 proc.; jei užsiskoma už daugiau nei 6000 Lt. - 10 proc.

Kiek pastebėjau, visose parduotuvėse, prekiaujančiose Tempur, kainos yra vienodos. Kaune aš užsisakiau Ortopedijos technikoj, yra ir SBA balduose.

Mes uzsisakeme De Luxe ciuzini ir dvi pagalves, tai vietoj 7050lt mokejom 6000, uzsisakinejom tiesiai is importuotoju.
Atsakyti
Mes pries kelis menesius nusipirkom "Gemegos" 5 zonu ortopedini lateksinį, tai nugara man maziau skauda, o nuolaida pasirodo su Ego kortele kitoj parduotuvej galejom gauti didesne. Siaip aš juo patenkinta. Kaina 160+200 cm yra 1100.
Atsakyti
Buvau šiandien 'Skrajos" baldų centre Vilniuje, tai sužinojau 'Tempur" skyriuje 2-me aukšte kad butų galima ant maždaug padoraus čiužinio viršaus uždėti 7 cm storio Tempur sluoksnį ir gausis visai nieko toks čiužinys ir kaina mažesnė. O kainuoja 0,80 m ant 2,00 metrų 'gabalas" apie 1400 Lt, o didesni atitinkamai.
Atsakyti
Mes taip pat miegame ant lateksinio čiužinio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Į nieką kitą jo nekeisčiau. Na o kas dėl iš latekso gaminamų automobilio sėdynių, tai manau, kad lateksas lateksui nelygus... Ir manyčiau, tai labai nevykęs argumentas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 30 gruodžio 2005 - 14:40
visa tema perskaiciau ir taip neapsisprendziau koks geresnis 4u.gif Zinau tik viena, kad ciuzinukui galesim sau leisti nedaugiau kaip 1500 Lt. O norisi pacio pacio geriausio smile.gif
Atsakyti
Na va perskaičau viską, nusprendžiau išleisti iki 1500Lt ir be spyruoklių blush2.gif
Padvaisko Laima, pagal kaina atrodo geriau neradau.

Aš norėjau dėti čiužinį ant grindų, bet reikia jį pakelti ant grotelių,
yra čiužinys Padvaisko Laima MR Šis čiužinys yra su mediniu rėmu, galvoju gal nereikia jo pakelti galiu dėti jį ant grindų.

Kaina su rėmu yra pigesnė !? Įdomu kodėl g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo narnaliai: 02 sausio 2006 - 21:11
mes tai pirkom toki čiužinį. http://www.lonas.lt/...=lt&page_id=201
Tikrai nesiskundžiam,gerai išsimiegam.
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2005 12 15, 12:52)
Zinau zmoniu,kurie nusipirko tuos ciuzinius ir atsidziaugt negali:nes jiems duodama ilga garantija,yra nestandartiniu ismatavimu thumbup.gif (kas su kitais problematiska)

niu pagaliau nors kas nors atsirado, kas apie anuos čiužinius girdėjo. smile.gif o gal gali tie pažystami daugiau papasakot apie tuos čiužinius? kieti jie ar minkšti? kiek laiko juos turi? ir t.t.
Atsakyti
o mes miegam ant pripuciamo smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
ruošiamės pirkti čiužinį. pasiskaitinėjau internete ir mąstau arba apie TEMPUR (kur nuo svorio susminga ir taip lėtai išsipučia atgal svorį nuėmus), arba apie visiškai lateksinį čiužinį. Tačiau niekur nerandu, kad jais tarkim prekiautų viena įmonė, kurios darbuotojas man juos palygintų ir nurodytų vieno ir kito privalumus ir trukumus. Gal kas naudojatės TEMPUR? Kokie privalumai, kokie trūkumai? Ar jis nešildo? Ar jame ne per minkšta? Gal yra kas nors, kas bandė ir vieną ir kitą (turiu galvoje TEMPUR ir visišką lateksą)? Ir dar - ar iš tikrųjų TEMPUR medžiaga skiraisi nuo viskoelastinio poliuretano? ačiū iš anksto.
Atsakyti