Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(Violetukas @ 2005 03 13, 21:30)
Vyras susinervino ir nupirko pigų kinietišką - kol kas jokių gumbų.

aš irgi pigų nusipirkau už 30Lt ir laiko nuostabiai jau antri metai smile.gif
Atsakyti
O as tai tempur pagalve turiu 1.5metu. Ir esu labai patenkinta. Kai pirkau, tai vyras visaip juokesi, o dabar ir pats praso "paguleti" tongue.gif
Atsakyti
Na, nesusilaikiau, nusipirkau ir as ta pagalve...
... kaip pagal mane padaryta! Sunku bepagalvot, kaip as be jos miegojau puse gyvenimo g.gif
Bet ilgai rinkausi. Ir ant "classic" miegojau, ir ant "comfort" - ziauriai nepatiko, jau maniau, kad pakliuvau i reklamos pinkles ir labai nusiminiau. Bet apmasciau gerai, kaip as esu ipratus miegoti ir nusipirkau "original" , small dydi. Is tikro man reiketu medium (pagal mano ugi), bet ji man butu per auksta, nes esu ipratus miegoti zemai. Tai dabar tik ir laukiu kiekviena vakara, kada gi vel galesiu galvele ant savo pagalveles padet wub.gif

P.S. beliko pinigu pasitaupyt ir ciuzinuka nusipirkti... ech... svajones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena: 28 balandžio 2005 - 22:41
ir aš turiu pagalvę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kai pirksiu čiužinį, net nesiruošiu domėtis kuo nors kitu, bėgsiu pirkt tik tempur mirksiukas.gif
Atsakyti
Mažylė "apsysiojo" kaip reikiant kokosinį čiužinį-net kiauriai prabėgo...dabar kvapelis ne koks sad.gif
žinau, kad tas užvalkalas skalbiasi, jau skalbiau nuėmusi sykį, bet ar pati čiužinį galima drėkinti, kaip nors vandenuku perpilti, kad prasiskalautų???
ar kam yra tekę tokią procedūrą atlikti? ar smirdėti mums toliau doh.gif
Atsakyti
g.gif maniškis irgi buvo apsisiojęs keletą kartų, tai tik užvalkalą nuėmiau ir išskalbiau. O patį čiužinį vėdinau balkone. Paklausk pardavėjų, kurios parduoda tokius čiužinius, gal ką patars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kruopike77 @ 2005 07 25, 12:28)
Mažylė "apsysiojo" kaip reikiant kokosinį čiužinį-net kiauriai prabėgo...dabar kvapelis ne koks sad.gif
žinau, kad tas užvalkalas skalbiasi, jau skalbiau nuėmusi sykį, bet ar pati čiužinį galima drėkinti, kaip nors vandenuku perpilti, kad prasiskalautų???
ar kam yra tekę tokią procedūrą atlikti? ar smirdėti mums toliau  doh.gif

Gali ramiai perpilti vandeniu kiek reikia kartu ir isdziovink. Tik nemirkyk wink.gif
Mes irgi turim kokosini. Tokias proceduras puikiai atlaiko.
Atsakyti
labai aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Mes irgi turim kokosinį pusiau su grikių užpilu. Perkant pardavėja užtikrino, kad nutikus nelaimei drasiai galima perskalauti ir išdžiovinti saulutėje smile.gif
Atsakyti
Apsisprendem pirkti Tepur doh.gif . Tik nesugalvojam, ar rinktis varianta 7 cm strorio tempur uzklota ant kokio paprasto ciuzinio (nu tipo, lyg ir pigiau, juolab kad mum reikia ciuzinio su grotelem), ar imti tik tempur (15 cm arba 20 cm aukscio)...

Gal per si laika dar kas domejotes Tempurais, kur ju kainos maziausios/nuolaidos didziausios?
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2005 08 23, 07:32)
Apsisprendem pirkti Tepur  doh.gif . Tik nesugalvojam, ar rinktis varianta 7 cm strorio tempur uzklota ant kokio paprasto ciuzinio (nu tipo, lyg ir pigiau, juolab kad mum reikia ciuzinio su grotelem), ar imti tik tempur (15 cm arba 20 cm aukscio)...

Gal per si laika dar kas domejotes Tempurais, kur ju kainos maziausios/nuolaidos didziausios?

Mes apsisprendėme pirkti Tempurą, domėjomės kainomis, bet visuose miestuose ir visuose filialuose jos tokios pačios. Ir nuolaidos nė lito neduoda sad.gif . Bet cool.gif ...... baldų parodos metu, jie visada suteikia 10 procentų nuolaidą. Mes lauksime pavasario, parodos ir nuolaidos smile.gif
Atsakyti
gal kuri esate pirkusi Dormeo čiužinuką, ta, kur per TV reklamuoja. Skambinau į firmą, tai jau išgyrė baisiausiai, kad tiesiog super čiužinys. o kaip iš tiesų tai galas žino. gal kuri turit ir galit papasakoti? smile.gif
Atsakyti