Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

QUOTE(vija @ 2005 03 10, 12:00)
Aišku. Ačiū.
Gal daugmaž žinai kainas?

Reiktu skambintis tiesiai i gamykla, tada ir nuolaida galima gauti didesne.
Atsakyti
Latekso ciuziny tikrai nesijaucia, kaip lovos kaimynas vartosi smile.gif Miegu ant Gemegos lateksinio ir kasvakar atsigule su vyru dziaugiames, kad taip ilgai rinkomes ir sita issirinkom. Mes abu ilgi, todel lova nestandartine -180x210, o ciuzinio norejom vientiso, tai mums suklijavo 2 po 90cm plocio i viena apvalkala. Liux, be pretenziju !
Del Tempuro: l. ilgai svaigau kaip noriu noriu bent pagalves ir pagaliau ant Kaledu pasidovanojau. Nepasakyciau, kad labai laiminga pasidariau. Moteriska M dydzio man buvo per didele, tai pasikeiciau i vaikiska, bet vis tiek ji tokia nelanksti, kietoka ir idumba tai toj vietoj, kur galva, o pries nosi pvz. - ne, tai stengiuosi ant krastelio gulti smile.gif Ciuziniai ju, sako, kad labai patogus, bet bandyt neteko.
Atsakyti
Mes irgi nusipirkom tokį čiužinį - kad būtų kur svečius užklydusius paguldyti. Pirkom brangesnį, vokišką, mokėjom virš 100 Lt - manėm, kad bus patvaresnis už tokius pačius kinietiškus, kurie kainavo tuo metu perpus pigiau. Ir ką jūs sau galvojat - vos po keleto kartų iškilo tie gumbai. Vyras susinervino ir nupirko pigų kinietišką - kol kas jokių gumbų. O tą brangųjį vokišką sakė vasarą sode tiek pūs, kol visose vietose gumbai iššoks ir čiužinys susilygins - gal tada bus gerai?
Atsakyti
Mums toki buvo padovanoje. Tai katinas nagus pasigelando. Vyras dar bande ieskoti skiliu. Gal 20 surado bet nevisas. Per nakti oras issileidzia. Mano patarymas SAUGOKIT NUO KACIU.
Atsakyti
Draugai pirko Padvaisko spyruoklini su latekso sluoksniu ciuzini.Laike tik 1 metus(tiek ir duota garantija),nes lateksas susitryne.Issigulejo duobes,patiket negalejau kai pamaciau.Musu 10m geriau atrode.Todel pirkom vokiska spyruoklini su avies vilnos sluoksniu.Garantija-10m.Dar naujas,todel sunku pasakyti kas bus po 5m.Kaina-1300lt.
Atsakyti
Mes Padvaisko turejom su ivilktom spyruoklem, tai dabartas ciuzinys tinka vaikui sokineti, nes miegoti neimanoma, tik duobes liko. Nusipirkome lateksini ceku firmos ciuzini "Kristyna". Skirtumas nuo Padvaisko didelis tuo, kad musu ciuzinys daug storesnis ir net mano vyras su savo 120 kg atsigules neisguli duobes. Aisku po ziuciniu turi buti groteles, kad jis kvepuotu. Pigiausia pirkti toki ciuzini "Baldu rojuje" Vilniuje yra padalinys. Kaina buvo 1800 lt dvigulis ciuzinys. Miegame ir atsidziaugti negalime.
Atsakyti
QUOTE(roma @ 2005 03 14, 14:05)
Draugai pirko Padvaisko spyruoklini su latekso sluoksniu ciuzini.Laike tik 1 metus(tiek ir duota garantija),nes lateksas susitryne.Issigulejo duobes,patiket negalejau kai pamaciau.

Aš maniau, kad tik mums taip atsitiko. Pas mus, tiesa, ne latekso, bet tiesiog spyruoklinis "Jūra" jau po metų viena spyruoklė lūžo ir dabar jau metus duobėje vyras miega. Vis neprisiruošiame pakeisti. ax.gif
Dabar norėjome Padvaisko lateksinį, galvojome kaip tik gerai bus, be spyruoklių, tai jau jokių duobių nebus... Bet paskaičius jus Padvaisko gaminių daugiau tikrai nepirksime schmoll.gif.

Tik vat problema tame, kad pas mus miegamojo komplektas "jūratė". o ten čiužinis yra rėminis. Nežinau ar kas kitas tokį gali pagaminti...
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2005 03 16, 16:32)
Mes Padvaisko turejom su ivilktom spyruoklem, tai dabartas ciuzinys tinka vaikui sokineti, nes miegoti neimanoma, tik duobes liko. Nusipirkome lateksini ceku firmos ciuzini "Kristyna". Skirtumas nuo Padvaisko didelis tuo, kad musu ciuzinys daug storesnis ir net mano vyras su savo 120 kg atsigules neisguli duobes. Aisku po ziuciniu turi buti groteles, kad jis kvepuotu. Pigiausia pirkti toki ciuzini "Baldu rojuje" Vilniuje yra padalinys. Kaina buvo 1800 lt dvigulis ciuzinys. Miegame ir atsidziaugti negalime.

Mes irgi šitą čiužinį turim, tik mokėjom gal 1300lt, nes didelės nuolaidos buvo (plotis 160cm)...nu neatsidžiaugiam, mano vyras stuburo traumą turėjęs, tai sako, kad jam skausmai praeina begulint....
Atsakyti
Bet kokie suomiski ISKU ciuziniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kainos nezinau,bet niekada gyvenime nekeisciau i kita schmoll.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 03 13, 21:30)
Mes irgi nusipirkom tokį čiužinį - kad būtų kur svečius užklydusius paguldyti. Pirkom brangesnį, vokišką, mokėjom virš 100 Lt - manėm, kad bus patvaresnis už tokius pačius kinietiškus, kurie kainavo tuo metu perpus pigiau. Ir ką jūs sau galvojat - vos po keleto kartų iškilo tie gumbai. Vyras susinervino ir nupirko pigų kinietišką - kol kas jokių gumbų. O tą brangųjį vokišką sakė vasarą sode tiek pūs, kol visose vietose gumbai iššoks ir čiužinys susilygins - gal tada bus gerai?

Man tai atrodo kad kai visi tie gumbai ishoks tai jis bus toks apvalus visas biggrin.gif
Niu va tokios formos kaip gulscia didzioj O tongue.gif
Atsakyti
Kiek žinau, Nightingale, tie čiužiniai yra nepataisomi. Mes irgi tokį turim, jau su kokiais 2-3 gumbais biggrin.gif Tik aš nežinojau, kad jie gali atsirasti nuo perpūtimo blush2.gif
Atsakyti
Ir as gundziausi toki nusipirkt.. Drauge turi toki, kur apie 50cm aukscio. Reikes perspet kad neperpustu..
Bet jei tie gumbai taip greit atsiranda ar verta pirkt? Anas ten 170 Lt. kainuoja... g.gif
Atsakyti