Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Sveikos,
Alabama eina sau ikelei nuoroda, zagtelejau tiesa pasakius doh.gif Man asmeniskai kraupu wacko.gif

Miss K nu man nesiderina irgi koliazas, ziurejau vakar , ziurejau, ir nu netinka, uzpakalis modelio ir kojos per vulgaru mielam seneliokui, va pateikus modeli ciut prisidengusia daugiau, arba erotiskai pusnuoge, butu galima interpretuot kaip dieduko svajone smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 22, 00:52)
Koliazu zaidimui:

Vau..patiko drąsi mintis...tik prie išpildymo reikėtų padirbėt smile.gif

Aš čia į draugysčių temą... turiu šiaulietėms pasiūlymą...galėtumėm kada nueit į kokią fotografijų parodą kartu...ar ką biggrin.gif kiek galima gert lates ir ėst biggrin.gif (nors po viso proceso galima aišku biggrin.gif ) [beje, S.J. foto radau Lt spaudos fotografijos knygoj '10] mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 22 sausio 2013 - 11:26
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 11:21)
jo, vasarą.. doh.gif
aš šiuo metu į lauką neisiu be ypatingo reikalo, šalta, blin biggrin.gif

nu tai atšils biškyyy ir varysim thumbup.gif
Atsakyti
Kaunietėms ir ne tik:) Kursai pas SVETLANĄ BATURĄ
Vasario 3, sekmadieni kvieciu i fotografijos kursus. Si karta uztruksime visa diena.
Pradesim nuo teorijos bet daug demesio skirsiu paciam forografavimo procesui, sviesai, kompozicijai, nuotrauku tvarkymui naudojant paprasciausias nemokamas programas, lightrooma, photoshopa.
O kiekvienas atvykes gaus portreta dovanu smile.gif
Veiksmo vieta - Kaunas
Del registarcijos ir klausimu prasau rasyti i svetlana.batura@gmail.com
Kursų kaina 250
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 22 sausio 2013 - 11:25
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 22 sausio 2013 - 11:47
Ok, dar viena nuoroda.Cristina Garsia Rodero-viena iš Magnum fotografių, čia jos darbas "Haičio ritualai"
Man beprotiškai gražu.

Haiti
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 22, 12:33)
Ok, dar viena nuoroda.Cristina Garsia Rodero-viena iš Magnum fotografių, čia jos darbas "Haičio ritualai"
Man beprotiškai gražu.

Haiti

patiko, ir Greece, Georgia labai..
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 22, 10:35)
adapterio reikia wink.gif

neeeeeee, per maži jie, nes aš pirkau ant 1,8 f, o kol atėjo jau nusipirkau 1,4 f ir jie maži šitam objektyvui.. mirksiukas.gif

QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 10:44)
čia tam s.nėries g?  bigsmile.gif aš netoliese, ukmergės gale, kitoj pusėj orleno

Ot, tai kaimynkos.. bigsmile.gif nori į laukus? bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 10:51)
žiūrėk, vieną draugę jau turi biggrin.gif kada nors mane galit išsitempti fotkinti arba kurią kitą senbuvę. va isora su SBM pažįstama. noisy kažkur ten aplink, man rodos.. kalbinkit, susirasit vienos kitas, eikit kartu paslampinėti, prie kavos chatinti.. mes senojoj temoj taip darydavom, nors visos buvom vieno lygio: eidavom fotkint, paskui kavos.. ir pažvengdavom, ir pasidalindavom naujienom iš fotografijos pasaulio-o-o-o-o, ir vienos kitas fotkindavom, profilius atnaujindavom biggrin.gif

ooo, da viena, a kad netoli, per laukus per laukus ir svečiuose su pyragais.. ir žinok turiu stopkę nuo pirmos juostos, gausit kelt su manim .. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Joo ir su SBM pažystamos, su Noisy kožną dieną beveik matomės.. biggrin.gif
Atsakyti
Apie Sally Mann norite?
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2013 01 22, 00:20)
aha. prasom gelbet kompozicija. ka kur stumtum/detum? ir kodel?
stambus planas tai mano 50mm laime nelaime, gi bandau susidraugaut su anuo...

o del apetitnai. ka tu turi omeny? mano pirmine ideja buvo baisus celiulitas uz tinkliniu pedkelniu, nu nes pigi kekse. anos nebuna apetitnos.

zodziu, as zuvies stadijoj, prasom tarsyti, ir parodyt i kuria puse plaukt 4u.gif

pagal pirma foto nesimato,kad ten butu vyke baliai festivaliai.jis tik su armonika rankoje, todel kitam butu sunku susiorientuoti,kad ten vyko atsiprasau uz zodi pistbaliai
biggrin.gif man kojos netinka kaip pratesimui,nes nematau sasajos tarp 1 ir 2. as buciau kokia babulyte sena gatvej fotkinus, ar kokia pagriuvusia troba.Lietuvoje ju tikrai daug islike.
bet jei tau norejosi TU koju, tai gal profiliu vertejo fotografuoti. daugiau patarimu del koju neturiu. nes kaip minejau, man nesiderina. o JB lyg ir ok.nesu eksperte kas liecia techninius dalykus. saunuole,kad bandai 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 11:09)
jo, gamtos truputį turim smile.gif ypač žiemą, kai nesuvažiavęs visas rajonas pasisioti į mūsų ežeriuką smile.gif

gruodzio gale as kaip tik maliausi tam rajone.labai netoli Taves tongue.gif pagalvojau, nu ir sutapimas. buvau net iki vieno ezerelio nuejus, ir iki Pupos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 22 sausio 2013 - 12:12
Mano manymu, fokusas gerai matos, tik vat tas blizgesys gal blaško. Nieko netaisiau
user posted image

user posted image

user posted image

jau galiu pasaky, kas blogai. kampas priekyje ir lango juoda juostelė. ane? kas dar?
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 12:05)
neeeeeee, per maži jie, nes aš pirkau ant 1,8 f, o kol atėjo jau nusipirkau 1,4 f ir jie maži šitam objektyvui.. mirksiukas.gif
Ot, tai kaimynkos.. bigsmile.gif  nori į laukus?  bigsmile.gif  biggrin.gif
ooo, da viena, a kad netoli, per laukus per laukus ir svečiuose su pyragais.. ir žinok turiu stopkę nuo pirmos juostos, gausit kelt su manim .. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Joo ir su SBM pažystamos, su Noisy kožną dieną beveik matomės.. biggrin.gif

tai ir aš noriu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
fokusas yra,bet del tos juosteles nizinau biggrin.gif
jei zinai pati,kad ta juostele kliuna, gal perdaryk. ne ant palanges bet atsuk matrioskas i lango puse, ta prasme perkelk jas.ant stalo kokio pasidek.
Atsakyti