QUOTE(Jurzole @ 2013 01 21, 21:43)
Aciu

Tu tik ikyrek man, jei laiko ir nori turi

Komentaru as visada laukiu, nesvarbu, teigiamu ar neigiamu - liudna tada, kai ju nebuna

Tavo komentarai visada i desimtuka, laukiu ju ir dziaugiuosi sulaukusi
Bet - kodel "pagaliau"?

Gi jau Maroke pavasari meginau zmones fotografuoti, sakei tada, kad man lyg ir sekasi, tai as, sitaip pamotyvuota, sikart dar labiau stengiausi
Jei rimtai, tai net keista, kaip man sikart patiko gatves gyvenimo kadrus gaudyti. Portretininke tai, manau, niekad netapsiu, ne mano specifika, bet reportazines "paparacines" nuotraukas man labai smagu medzioti
pagaliau, nes foto su žmonėmis skaičius pasiekė didesnį procentą tarp gamtos foto

šiaip Tu maladiec. tikrai, vis geriau ir geriau. manau, kad turi perspektyvų daryti tokias foto, kurias dūsaudamos laikinsim feisbuke ir pavydėsim ne tik keliaujantiems, bet ir taip fotografuojantiems.
o Tu pati ar jauti skirtumą, kai žmonės atsirado fotkėse?
jos pasidarė gyvos. gamtos foto yra gerai, bet, tarkim, kaip kelionės reportažas peizažai nepraeina nė pro kur, o su žmonėmis fotografijose ateina kur kas daugiau informacijos apie jų kultūrą, gyvenimo būdą, skirtumus nuo mūsų, ir kartu - atsiranda emocionalumas ir emocijų įvairovė. t.y. tos foto atneša kelis kartus daugiau informacijos žiūrovui.
žinoma, gamtos foto teikia didesnį estetinį pasigėrėjimą, bet man asmeniškai žmonės - jėga

juos galėčiau apžiūrinėti diena iš dienos, o nuo peizažų pavargstu. gal čia tik man taip
QUOTE(Teka @ 2013 01 21, 22:55)
kur tokį gaut? kas nori draugaut?
o kur Tu gyveni?
QUOTE(Mangute @ 2013 01 21, 23:11)
nu nu, kas is taurages?
eina sau rimtai? su lupa taip eina? nu bandysiu
galima ir per atstumą padraugauti, jei kas labai nori. susitikinėti, žinoma, patogiau, nes galima stebėti kito žmogaus įpročius, gyvai kalbėtis, bet ir per atstumą galima, aš išbandžius
QUOTE(Miss K @ 2013 01 21, 23:52)
Koliazu zaidimui:
Balius baigės, kur-vos namo!
pastabos, kurias išsakė merginos, teisingos.
bet mane prajuokino drąsumas. na taip, vulgarus pavadinimas, kumpis toks apetitnas, koja sniege nupurtė iš šalčio, per sterili aplinka koliažui su dieduku, bet iš principo gerbiu už idėją ir drąsą. kas modelis?
tas diedelis - ne estetikos viršūnė ir ne stiliaus ikona, kaimietis su akordeonu, tad gal ponia ir per puošni, bet mintį pavysčius toliau link susivėlusios pagyvenusios kaimo gražuolės kaimo aplinkoje prie murzino pečiaus galėjo gautis geras koliažas