man tas diedukas toks gerietis, nu iš kaimo/senelių namų ir pan....ir ta šikna per visą kitą nuotrauką...kažkaip nesiderina...pavadinimas žiaurus (mano ausys raitosi) sori jaučiu pasirodysiu kaip kokią davatka
Miss K, man ir ne. Neskoninga, nesvarbu kad norėjai perteikti laisvo elgesio merginą. Manau tai buvo galima padaryti geriau... Nepatarsiu kaip, nes erotinių fotosesijų nefotografuoju. Na nors per lengvai peršviečiamą užuolaidą galėjai fotografuot.
Čia gal vyriška kompanija ką nors tuo klausimu galėtų pasakyt ar ok, ar nea.
Nemėgstu tokių nuotraukų, nes dažniausiai belenkokia nefotogeniška nuogybė sulaukia daugiau dėmesio nei tikrai geros ir meniškos nuotraukos. Čia mano asmeninis pastebėjimas
Pavadinimas - ne, ne, ne
Nemėgstu tokių nuotraukų, nes dažniausiai belenkokia nefotogeniška nuogybė sulaukia daugiau dėmesio nei tikrai geros ir meniškos nuotraukos. Čia mano asmeninis pastebėjimas
Pavadinimas - ne, ne, ne
QUOTE(gotte @ 2013 01 22, 01:18)
man tas diedukas toks gerietis, nu iš kaimo/senelių namų ir pan....ir ta šikna per visą kitą nuotrauką...kažkaip nesiderina...pavadinimas žiaurus (mano ausys raitosi) sori jaučiu pasirodysiu kaip kokią davatka
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 22, 01:19)
Miss K, man ir ne. Neskoninga, nesvarbu kad norėjai perteikti laisvo elgesio merginą. Manau tai buvo galima padaryti geriau... Nepatarsiu kaip, nes erotinių fotosesijų nefotografuoju. Na nors per lengvai peršviečiamą užuolaidą galėjai fotografuot.
Pavadinimas - ne, ne, ne
Pavadinimas - ne, ne, ne
hihi, taip ir galvojau, kad pasiurps cia visi, pavadinima isgirde. nieko tokio, as turiu ir labiau SM tinkama varianta paruosusi.
Va uzuolaida tai gera ideja buvo, kaip tik panosej kabejo
Anyway, paaiskinkit man del kompozicijos, kas cia ne taip? Ir kaip su juoda balta gavosi? Pilka? Ar gerai?
QUOTE(Miss K @ 2013 01 22, 01:44)
Anyway, paaiskinkit man del kompozicijos, kas cia ne taip? Ir kaip su juoda balta gavosi? Pilka? Ar gerai?
Na, gavau velnių kažkada, už galūnių nukarpymą per sąnarius - tavo atveju ranka skaudžiai atrodo. Maišo kitos rankos dalis - matosi, kad mergina nevisiškai nusirengusi.
Butelio ir batelių gal net nereikėtų - nelabai pastebimi jie Gali vieną koliažą sulipdyt iš šios nuotraukos - graži kompozicija sniege ir moteris stovinti balkone.
Dėl J/B man atrodo gerai. Tik vis pati su tuo nesusitvarkau, tai nežinau ar gali pasikliaut mano nuomone
Jurzole - patiko tavo Nepalas. Paslaptinga šalis.
QUOTE(isora @ 2013 01 21, 21:30)
Ačiū už naują studiją!
Aš tokia ir mokytoja, bet va, draugei elementarius dalykus dėstau daba... Bent kaip perkadruot..
Moteros, o čia su macro ane?
http://babyasart.com...hp#/gallery1/3/
Aš tokia ir mokytoja, bet va, draugei elementarius dalykus dėstau daba... Bent kaip perkadruot..
Moteros, o čia su macro ane?
http://babyasart.com...hp#/gallery1/3/
Manau, kad su macro...
As su fiksu niekaip taip arti "neprieinu" ir tokio detalumo negaunu, kad kiekviena pleiskana matytusi...
su 50mm
Kad ir naujokė, bet pasirodysiu ir savo progresą Veiksmas, beje, visur vyksta ant tos pačios lovos
2010, tik nusipirkus veidrodinuką:
čia neseniai.. Po dviejų metų pagaliau atėjo išganinga mintis modelį atsukti veidu į šviesą
Dar galima ir katinus palygint
čia dar su savo krūta muilinuke fotkinau, rodos, 2008 ar 2009.. (momentas, aišku, gražus pagautas.. ech meilė buvo tarp brolių..)
Dabar iš 2 beliko tik vienas katinas
Šią neseniai rodžiau, bet va palyginimui:
O čia tokia mano kelionių fotografija buvo, labai didžiavausi savim
gal ir neblogai visai aš ten pavariau
2010, tik nusipirkus veidrodinuką:
čia neseniai.. Po dviejų metų pagaliau atėjo išganinga mintis modelį atsukti veidu į šviesą
Dar galima ir katinus palygint
čia dar su savo krūta muilinuke fotkinau, rodos, 2008 ar 2009.. (momentas, aišku, gražus pagautas.. ech meilė buvo tarp brolių..)
Dabar iš 2 beliko tik vienas katinas
Šią neseniai rodžiau, bet va palyginimui:
O čia tokia mano kelionių fotografija buvo, labai didžiavausi savim
gal ir neblogai visai aš ten pavariau
Nu jo, Tynka, tavo sluota tiesiai sayonaros zuviai i kompanija
Progresas matosi
Progresas matosi
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 21, 23:20)
Va va, aš irgi taip pagalvojau šią fotkę atradus
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 21, 21:43)
Aciu Tu tik ikyrek man, jei laiko ir nori turi Komentaru as visada laukiu, nesvarbu, teigiamu ar neigiamu - liudna tada, kai ju nebuna Tavo komentarai visada i desimtuka, laukiu ju ir dziaugiuosi sulaukusi
Bet - kodel "pagaliau"? Gi jau Maroke pavasari meginau zmones fotografuoti, sakei tada, kad man lyg ir sekasi, tai as, sitaip pamotyvuota, sikart dar labiau stengiausi
Jei rimtai, tai net keista, kaip man sikart patiko gatves gyvenimo kadrus gaudyti. Portretininke tai, manau, niekad netapsiu, ne mano specifika, bet reportazines "paparacines" nuotraukas man labai smagu medzioti
Bet - kodel "pagaliau"? Gi jau Maroke pavasari meginau zmones fotografuoti, sakei tada, kad man lyg ir sekasi, tai as, sitaip pamotyvuota, sikart dar labiau stengiausi
Jei rimtai, tai net keista, kaip man sikart patiko gatves gyvenimo kadrus gaudyti. Portretininke tai, manau, niekad netapsiu, ne mano specifika, bet reportazines "paparacines" nuotraukas man labai smagu medzioti
pagaliau, nes foto su žmonėmis skaičius pasiekė didesnį procentą tarp gamtos foto
šiaip Tu maladiec. tikrai, vis geriau ir geriau. manau, kad turi perspektyvų daryti tokias foto, kurias dūsaudamos laikinsim feisbuke ir pavydėsim ne tik keliaujantiems, bet ir taip fotografuojantiems.
o Tu pati ar jauti skirtumą, kai žmonės atsirado fotkėse?
jos pasidarė gyvos. gamtos foto yra gerai, bet, tarkim, kaip kelionės reportažas peizažai nepraeina nė pro kur, o su žmonėmis fotografijose ateina kur kas daugiau informacijos apie jų kultūrą, gyvenimo būdą, skirtumus nuo mūsų, ir kartu - atsiranda emocionalumas ir emocijų įvairovė. t.y. tos foto atneša kelis kartus daugiau informacijos žiūrovui.
žinoma, gamtos foto teikia didesnį estetinį pasigėrėjimą, bet man asmeniškai žmonės - jėga juos galėčiau apžiūrinėti diena iš dienos, o nuo peizažų pavargstu. gal čia tik man taip
QUOTE(Teka @ 2013 01 21, 22:55)
kur tokį gaut? kas nori draugaut?
o kur Tu gyveni?
QUOTE(Mangute @ 2013 01 21, 23:11)
galima ir per atstumą padraugauti, jei kas labai nori. susitikinėti, žinoma, patogiau, nes galima stebėti kito žmogaus įpročius, gyvai kalbėtis, bet ir per atstumą galima, aš išbandžius
QUOTE(Miss K @ 2013 01 21, 23:52)
pastabos, kurias išsakė merginos, teisingos.
bet mane prajuokino drąsumas. na taip, vulgarus pavadinimas, kumpis toks apetitnas, koja sniege nupurtė iš šalčio, per sterili aplinka koliažui su dieduku, bet iš principo gerbiu už idėją ir drąsą. kas modelis?
tas diedelis - ne estetikos viršūnė ir ne stiliaus ikona, kaimietis su akordeonu, tad gal ponia ir per puošni, bet mintį pavysčius toliau link susivėlusios pagyvenusios kaimo gražuolės kaimo aplinkoje prie murzino pečiaus galėjo gautis geras koliažas
QUOTE(Miss K @ 2013 01 21, 23:52)
Koliazu zaidimui:
Balius baigės, kur-vos namo!
Mano antra nuotrauka. Metykit mano zuvi bulbem ir pomidorais prasom, busiu dekinga. Turiu dar viena koliazo pratesima, ji idesiu veliau.
Balius baigės, kur-vos namo!
Mano antra nuotrauka. Metykit mano zuvi bulbem ir pomidorais prasom, busiu dekinga. Turiu dar viena koliazo pratesima, ji idesiu veliau.
man irgi visai nepatilo ši foto. ir ne dėl pavadinimo. nesiderina šios dvi foto visai. negana to, mane nervina tas iš "triusikų" išlindęs etiketės galiukas
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 00:04)
Vilnietės, galim padraugaut ir pasimokyt, aš laisva dažnokai..
Pamėginau savo filtriuką +10 macro..
Ryt parodysiu kažką..bet tik pabandymai, labai nekritikuokit, bus geriau..
Pamėginau savo filtriuką +10 macro..
Ryt parodysiu kažką..bet tik pabandymai, labai nekritikuokit, bus geriau..
aš ir laisva. dienom dažniausiai
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 22, 04:57)
Kad ir naujokė, bet pasirodysiu ir savo progresą Veiksmas, beje, visur vyksta ant tos pačios lovos
labai matos tobulėjimas
o kokie nustatymai, kur katinas? na ta geroji foto?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 08:16)
o kur Tu gyveni?
taigis vilniuj nugis
sveikos
oj geras tas plikas uzpakalis gerai dienai nuteikia
tai draugaujam?
oj geras tas plikas uzpakalis gerai dienai nuteikia
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 08:16)
galima ir per atstumą padraugauti, jei kas labai nori. susitikinėti, žinoma, patogiau, nes galima stebėti kito žmogaus įpročius, gyvai kalbėtis, bet ir per atstumą galima, aš išbandžius
tai draugaujam?