Pas
Say norėč mokytis juostos subtilybių ir gatvės fotografijos patarimų gauti...
bliam apskritai, man juosta skirta gatvės fotografijai (tik kaip persilaužt?
)...tokių žmonių čia yra...jėzau...aną dieną važiavau metro ir prisėdo prieš mane mergina su dviem dydžiais perdideliais kailiniais, auskaru nosy, kerzavais batais, pasivėlę ilgi plaukai ir toks veidas...įdomus...nu grynai kažkokia iš senų laikų nužengus, visiškai atsipūtus... paskui šalia kita sėdėjo, su baisinio dydžio skrybėle, jaunutė visai...irgi keisto stiliaus, įkišus nosį į kažkokią baisiai seną nudėvėtą knygą... iškart matosi, kad įdomus žmogus, kažką savyje turintis..minytse jas fotikinau...ir šiaip gatvėj visad "medžioju" veidus, fotografuoju akimis, padarau milijonus portretų...jei persilaužčiau kažkaip su žmonių užkalbinimu, tikiu, kad gimtų nebloga juostinė serija...vat man juosta tam ir būtų - daryt gatvėj portretus... kai pagalvoji, gi nieks į galvą neduos, jei užklausi...tai vat dar užklausti aš galėčiau, bet po to kas???? žinau - drebančiom rankom susireguliuočiau nustatymus...o tada kas? per tą baimę "nesukonfjuzinti" žmogaus skubėčiau pykštelt...o aš nenoriu pykštelt...noriu pagalvoti ir apie kompoziciją, ir šviesą ir geresnį kampą... va čia man turbūt sunkiausia
Aš jaučiu, kad nenoriu juostos išnaudoti jokios planinėms fotosesijoms, augaliukams ar šiaip belen kam...aš noriu
portretuot gatvėj
Pas
Kikę eičiau mokytis moterų portretų, nu kaip ji moka...mane žiauriai veža jos darbai.
mane skaipe turi. klausk, kalbėkim
tik mokymusi to nevadinkim, nes Tau nebereikia mokytis, tik ieškoti.