Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Neeeeee, kokia dar studija.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif naują temutę studija pavadinau.... 4u.gif biggrin.gif

Va dėl siauros ryškumo zonos ir galvoju kad macro.. g.gif o kaži kaip su macro žiedais? g.gif aš turiu filtrus, bet anie ant 1,8 tai guli nenaudojami nauji.. verysad.gif
Noriu pažaist su snaigėm ir va kūdikėliais.. wub.gif
Atsakyti
Jurzole man irgi patiko keliones foto, bet nekomentavau iš pavydo smile.gif juokauju žinoma, man karatis sunku reikšti mintis smile.gif)) šiandien viena iš tokių dienų

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 21, 22:15)
Baiktu, atvarysiu, matei jau pardavinėju ką išmoksiu biggrin.gif

nu kam dabar lengva, kaupk kaup pinigėlius, o man koki procentuka mirksiukas.gif

QUOTE(isora @ 2013 01 21, 22:18)
Neeeeee, kokia dar studija..  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  naują temutę studija pavadinau.... 4u.gif  biggrin.gif

Va dėl siauros ryškumo zonos ir galvoju kad macro..  g.gif  o kaži kaip su macro žiedais?  g.gif  aš turiu filtrus, bet anie ant 1,8 tai guli nenaudojami nauji..  verysad.gif 
Noriu pažaist su snaigėm ir va kūdikėliais..  wub.gif

ai žinai aš blondinė, ką matau tą galvoju smile.gif
šiaip aš macro esu bandžiusi, kažkada kliedėjau, perdegiau, dabar turiu pigų variantą žiedus macro, tik žiauriai suvalgo šviesą doh.gif (gaila negaliu palyginti abiejų variantų kartu, panašiose sąlygose tai mano rašymas gali būt kliedesys) be stovo praktiškai neįmanoma, nes iso iki galo ir tai išlaikymas labai blogas, tai va tokia mano patirtis
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 21, 23:26)
šiaip aš macro esu bandžiusi, kažkada kliedėjau, perdegiau, dabar turiu pigų variantą žiedus macro, tik žiauriai suvalgo šviesą doh.gif (gaila negaliu palyginti abiejų variantų kartu, panašiose sąlygose tai mano rašymas gali būt kliedesys) be stovo praktiškai neįmanoma, nes iso iki galo ir tai išlaikymas labai blogas, tai va tokia mano patirtis

O kai nieko neturi, tai puikiai tinka ir diiiidelė lupa (daiktas, liaudyje plačiau žinomas, padidinamojo stiklo vardu) biggrin.gif Labai sunku sufokusuoti laikant vienoje rankoje lupą, kitoje fotoaparatą, labai, bet įmanoma bigsmile.gif Aišku, kokybė neišeina super duper mega ultra plius, bet pabandymams ir supratimui, kad makro, greičiausiai, nebus dažnai reikalingas, tikrai užtenka... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 20:31)
nereikėtų to įvardinti kaip kursų. tarkim, kur Tu esi? susirandi savo mieste, kokią pažengusiąją ir prisiknisi. eini kartu fotkint, klausinėji, stebi, diskutuoji, domiesi, bandai fotkint, taisai klaidas, susitari su ja dėl kokio individualaus dėmesio, gauni kritikos, normaliai į ją reaguoji. tokiame dalyke labiau reikia patyrusio draugo, o ne mokytojo..smile.gif

kur tokį gaut? kas nori draugaut? biggrin.gif

QUOTE(isora @ 2013 01 21, 22:00)
nu blyn man nesigauna taip, rankos dreba... mad.gif

ėėėė, rimtai užvesiu klausimą, dreba rankos ir būna nesufokusuoju taip kaip noriu va pvz pėdutės, kaži, vaistu čia nuo Parkinsono reik gal.. nu juokas čia jei ką, bet a būna kuriai taip? blink.gif

būna būna biggrin.gif mano visos fotkės neryškios, nes rankos dreba pastoviai
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 20:31)
nereikėtų to įvardinti kaip kursų. tarkim, kur Tu esi? susirandi savo mieste, kokią pažengusiąją ir prisiknisi. eini kartu fotkint, klausinėji, stebi, diskutuoji, domiesi, bandai fotkint, taisai klaidas, susitari su ja dėl kokio individualaus dėmesio, gauni kritikos, normaliai į ją reaguoji. tokiame dalyke labiau reikia patyrusio draugo, o ne mokytojo..smile.gif

nu nu, kas is taurages? biggrin.gif

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 21, 22:37)
O kai nieko neturi, tai puikiai tinka ir diiiidelė lupa (daiktas, liaudyje plačiau žinomas, padidinamojo stiklo vardu) biggrin.gif Labai sunku sufokusuoti laikant vienoje rankoje lupą, kitoje fotoaparatą, labai,  bet įmanoma  bigsmile.gif Aišku, kokybė neišeina super duper mega ultra plius, bet pabandymams ir supratimui, kad makro, greičiausiai, nebus dažnai reikalingas, tikrai užtenka... biggrin.gif

eina sau rimtai? su lupa taip eina? nu bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 21, 22:26)
ai žinai aš blondinė, ką matau tą galvoju smile.gif

ten ką matei, tik mokymosi dalis, kaip visad į minusą.. lotuliukas.gif nuo tų moklsų banrutuosiu vieną dieną... lotuliukas.gif
va aš ir galvojo ar tie žiedai nepavarys kokybės,o kokius turi? g.gif papigiai tokius ebėjui radau, sakau gal pamėgint ne karvę kainuoja.. biggrin.gif

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 21, 22:37)
O kai nieko neturi, tai puikiai tinka ir diiiidelė lupa (daiktas, liaudyje plačiau žinomas, padidinamojo stiklo vardu) biggrin.gif Labai sunku sufokusuoti laikant vienoje rankoje lupą, kitoje fotoaparatą, labai,  bet įmanoma  bigsmile.gif Aišku, kokybė neišeina super duper mega ultra plius, bet pabandymams ir supratimui, kad makro, greičiausiai, nebus dažnai reikalingas, tikrai užtenka... biggrin.gif

bandžiau aš šitaip.. lotuliukas.gif

QUOTE(Teka @ 2013 01 21, 22:55)
būna būna biggrin.gif mano visos fotkės neryškios, nes rankos dreba pastoviai

blyn šiandien snaiges su telefonu fotkinau, netelpa rankose mano tas mylimukas, tai pirštus pašalau kak nada, bet vistiek šiokia tokia foto gavos.. gi INSTAGRAMA... lotuliukas.gif

http://www.collegehu...ckelback-parody geriausias matytas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
aha , man irgi reiktu tokio patyrusio draugo/es fotografo/es, kas nori draugaut?
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 21, 22:15)
Man patiko, paskutinės kelionės, labai.

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 21, 22:26)
Jurzole man irgi patiko keliones foto

Aciu, merginos 4u.gif Tikrai labai aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 sausio 2013 - 23:50
Koliazu zaidimui:

user posted image

Balius baigės, kur-vos namo!

Mano antra nuotrauka. Metykit mano zuvi bulbem ir pomidorais prasom, busiu dekinga. Turiu dar viena koliazo pratesima, ji idesiu veliau.
Atsakyti
Vilnietės, galim padraugaut ir pasimokyt, aš laisva dažnokai.. mirksiukas.gif

Pamėginau savo filtriuką +10 macro.. thumbup.gif wub.gif

Ryt parodysiu kažką..bet tik pabandymai, labai nekritikuokit, bus geriau.. wink.gif
Atsakyti
Miss K, neapetitnai pateikta schmoll.gif oh, neiii.labai stambiu planu.kompozicija prasytis prasosi pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 22, 00:05)
Miss K, neapetitnai pateikta  schmoll.gif oh, neiii.labai stambiu planu.kompozicija prasytis prasosi pagalbos.

aha. prasom gelbet kompozicija. ka kur stumtum/detum? ir kodel?

stambus planas tai mano 50mm laime nelaime, gi bandau susidraugaut su anuo...

o del apetitnai. ka tu turi omeny? mano pirmine ideja buvo baisus celiulitas uz tinkliniu pedkelniu, nu nes pigi kekse. anos nebuna apetitnos.

zodziu, as zuvies stadijoj, prasom tarsyti, ir parodyt i kuria puse plaukt 4u.gif
Atsakyti