Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 16:11)
Eikit mergos, ką jau aš jus išmokysiu biggrin.gif Juk tai ir photoshopas ir visa kita, labai užsidelstų, pati dar pilna turiu eilėj ką reik mokėt. Nebent galiu kažkokį trijų dienų seminarą surengt biggrin.gif Bet ir tai, nežinau nežinau, man su laiku labai ne kas.

Siulau toki varianta - daryti skype konferencija, butu manau daug norinciu, o ir mokytojui vienu metu visas apdirbt butu galima rolleyes.gif na cia tik pasiulymas pamastymui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 14:22)
nematau kur ten tavy tvirtint

turi gaut emailu žinutę, kad tokia ir anokia pridėjo tave. tada ir Tu pridedi, ir abi viena kitą matom.

va, Erika jau mokytojauja.

Kikirikę griebkit, verta, tik reta viešnia pastaruoju metu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DoVi @ 2013 01 23, 14:24)
Siulau toki varianta - daryti skype konferencija, butu manau daug norinciu, o ir mokytojui vienu metu visas apdirbt butu galima  rolleyes.gif  na cia tik pasiulymas pamastymui wink.gif

aš taip su saviškėm ir pasidariau. tik dar ne visos užsiregistravę sulindo skaipan.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 14:26)
turi gaut emailu žinutę, kad tokia ir anokia pridėjo tave. tada ir Tu pridedi, ir abi viena kitą matom.

aš taip su saviškėm ir pasidariau. tik dar ne visos užsiregistravę sulindo skaipan.

nieko negavau unsure.gif rast tavęs irgi nerandu...nesuprantu

bet tas skypas blogas dalykas, po to visos ten ir lieka, čia jau nebeužklysta...
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 01 23, 14:24)
Siulau toki varianta - daryti skype konferencija, butu manau daug norinciu, o ir mokytojui vienu metu visas apdirbt butu galima  rolleyes.gif  na cia tik pasiulymas pamastymui wink.gif
Nu čia kaip kam, į klausimus atsakinėjimas ne man biggrin.gif Aš jei norėčiau / galėčiau, tai tik gyvai. Reikia normaliai parodyt, pamokyt, pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 12:55)
Merginos į parodą kažkokią nori. Nelabai supratau tik kur, kokia ir kada.  rolleyes.gif
Užskaitau.  smile.gif

Tai va ir as nesupratau, kas ir kur planuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 23, 14:44)
nu paziurim.
Silpnas as cia ekspertas, bet linijos yra tvarka (isdestytos tvarkingai, kazkoks desningumas), nei tvarka nei chaosas, arba chaosas (ziauri netvarka, kad net grazu biggrin.gif). Tavo antroje nuotraukoje liniju nelabai daug matosi, plius kryptys nei tai tvarka nei tai chaosas tiek spalviskai tiek "linijiskai" - belekas ir nesiziuri.
Pirmojoje jau daugiau tvarkos. Bet kas ten apacioj kairej per seselis tos kramtytas? sofa? balamutina.

nu as cia niekur neskaiciau tokiu teoriju, is lempos pribalamutinau, tai jei kas zinos geriau gali pataisyt ar papildyt biggrin.gif

Pirmoje nuotraukoje tai laiptai su turėklais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 01 23, 15:24)

Is patirties pasiulysiu nedaryti konferenciju Skype. Anksciau ar veliau susipyksit.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 15:26)

jau ir užduotis gavom, ir literatūros skaityt, žodžiu jau dirbam yess.gif pioneers.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 16:26)

Tikiuosi atsiradus naujai mokytojai atstumtieji mokiniai pas ja ras vieta bigsmile.gif o cia buvo pasiulymas toms kas galetu bet sako laiko nera wink.gif Tarkim Vuniscia sake kad galetu 3 dienu seminara pravest, as ir tokiu labai dziaugciausi bigsmile.gif o kad daugiau mergaiciu taip paimti tada tiesiog galima skype konferencija padaryti.. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 16:29)
Nu čia kaip kam, į klausimus atsakinėjimas ne man biggrin.gif Aš jei norėčiau / galėčiau, tai tik gyvai.  Reikia normaliai parodyt, pamokyt, pasakyt.

Supratau biggrin.gif na cia tik pamastymui buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 23, 15:29)
Tai va ir as nesupratau, kas ir kur planuoja biggrin.gif

ČIa Šiaulia planuoja varyt į parodą biggrin.gif tai kol kas planuojam penktadienį kaip suprantu? Ar čia tik mes dviese su Suprem? biggrin.gif

Atsakyti
say, o gal noretum ir man mokytoja pabuti, kompozicijos pamokyt? Man kazkaip tavo komentarai visada labai i nauda buna ax.gif As labai neikyreciau, tik retkarciais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 23, 14:33)
ČIa Šiaulia planuoja varyt į parodą  biggrin.gif tai kol kas planuojam penktadienį kaip suprantu? Ar čia tik mes dviese su Suprem?  biggrin.gif

Tai prašom priminti parodos vietą ir lankymo laiką. Ir dar kokia tai paroda. smile.gif
Atsakyti