Isora, parašiau AŽ, kad neteršti eterio čia
DoVi, dar vienas taip
QUOTE(Afrė @ 2013 01 23, 13:01)
O jūs čia planuojat isoros fotosesiją? paimkit ir mane. pastebėjimui
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 13:03)
O jūs čia planuojat isoros fotosesiją? paimkit ir mane. pastebėjimui
Kai suderinsiu su Isora viską Galėsiu duot info kas ir kaip Man tinka rytoj diena, nes ryt turiu laisvadienį nuo vaikų ir namų... tad bus matyti ar jai tiks ar ne... ar visgi lauksim truputį šiltesnių orų... Kuriam tu rajone? Iš kur pagriebt reiktų ar pati atvyktum?
Ir pati laukiu jos atsakymo Nes jei rytoj,tai man dar man reikia iki audinių palėkti rytojui pasirūpinti
QUOTE(sbo @ 2013 01 23, 12:55)
Man tai norėtųsi pažengusiųjų daugiau komentarų dėl įkeliamų nuotraukų, žinau, minėjote, jei neverta dėmesio foto, tai niekas ir nekritikuoja, bet kai visos tyli, tada net nežinau, ar matė kas tas nuotraukas išvis, ir galų gale, norisi žinoti, kodėl nevertos dėmesio tos nuotraukos, nes dabar jaučiuosi ignoruojama, visiškai nepastebima, ir užeina neviltis, kad nieko nemoku ir nebeišmoksiu
Tu teisi. ale kai tiek kalbos dabar temoje, aš tai nespėju, išvis nebespėju..
dėl mokinių ir mokytojų.
aš neignoruoju nė vienos, bet jau kelis žmones turiu tam mokytojiškam atseit bendravimui, nebetelpa galvoj daugiau nikų/vardų, bet skatinu visas senikes - imkit merginas po sparnu, padėkit žmonėms, nu.
ir jaukuciukas, ir fiesta, ir sbo, ir isora, ir dar eilė kitų nori ir gali. davai, nu.
QUOTE(Afrė @ 2013 01 23, 13:05)
Kai suderinsiu su Isora viską Galėsiu duot info kas ir kaip Man tinka rytoj diena, nes ryt turiu laisvadienį nuo vaikų ir namų... tad bus matyti ar jai tiks ar ne... ar visgi lauksim truputį šiltesnių orų... Kuriam tu rajone? Iš kur pagriebt reiktų ar pati atvyktum?
Ir pati laukiu jos atsakymo Nes jei rytoj,tai man dar man reikia iki audinių palėkti rytojui pasirūpinti
aš netoliese isoros. o kur vykt reiktų? ir kiek maždaug planuojat laiko užtrukt?
atvykčiau pati
o dar man šiandien tokia vat mintis kilo. tai dabar jei jau visos taip susiskirstė mokytojais-mokiniais, tai tipo įdėtų fotkių nebekomentuosit? na aš įdėsiu, tai mano komentuot galės tik isora, ar kaip ten? susiparinau biškį čia lauke vaikščiodama
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 14:09)
Tu teisi. ale kai tiek kalbos dabar temoje, aš tai nespėju, išvis nebespėju..
dėl mokinių ir mokytojų.
aš neignoruoju nė vienos, bet jau kelis žmones turiu tam mokytojiškam atseit bendravimui, nebetelpa galvoj daugiau nikų/vardų, bet skatinu visas senikes - imkit merginas po sparnu, padėkit žmonėms, nu.
ir jaukuciukas, ir fiesta, ir sbo, ir isora, ir dar eilė kitų nori ir gali. davai, nu.
dėl mokinių ir mokytojų.
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 14:09)
dėl mokinių ir mokytojų.
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 15:09)
dėl mokinių ir mokytojų.
Vakar maciau jusu dalinimasi mokinais mokytojais bet nedrisau nosies kist esu visai zalia, bet turinti diiiideli nora ir manau pakankamai laiko mokytis, taigi jei kas dar vienai zaliukei padet noresit, buc laiminga
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 11:37)
Man progresas tikrai matosi...
QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 13:55)
O ko tave mokyti?
Mane mokyti fotografijos
QUOTE(sbo @ 2013 01 22, 17:26)
ND nepatiko, gal nors linijos patiks
Kaip ir minėjau, manau, būtų geriau JB, bet nemoku dar to...
http://s020.radikal....9c6001aa231.jpg
http://i077.radikal....fab6670c918.jpg
Kaip ir minėjau, manau, būtų geriau JB, bet nemoku dar to...
http://s020.radikal....9c6001aa231.jpg
http://i077.radikal....fab6670c918.jpg
nu paziurim.
Silpnas as cia ekspertas, bet linijos yra tvarka (isdestytos tvarkingai, kazkoks desningumas), nei tvarka nei chaosas, arba chaosas (ziauri netvarka, kad net grazu ). Tavo antroje nuotraukoje liniju nelabai daug matosi, plius kryptys nei tai tvarka nei tai chaosas tiek spalviskai tiek "linijiskai" - belekas ir nesiziuri.
Pirmojoje jau daugiau tvarkos. Bet kas ten apacioj kairej per seselis tos kramtytas? sofa? balamutina.
nu as cia niekur neskaiciau tokiu teoriju, is lempos pribalamutinau, tai jei kas zinos geriau gali pataisyt ar papildyt