Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Isora, parašiau AŽ, kad neteršti eterio čia wink.gif

DoVi, dar vienas taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 23, 13:01)
Isora, parašiau AŽ, kad neteršti eterio čia wink.gif

DoVi, dar vienas taip 4u.gif

O jūs čia planuojat isoros fotosesiją? paimkit ir mane. pastebėjimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 13:03)
O jūs čia planuojat isoros fotosesiją? paimkit ir mane. pastebėjimui smile.gif

Kai suderinsiu su Isora viską wink.gif Galėsiu duot info kas ir kaip wink.gif Man tinka rytoj diena, nes ryt turiu laisvadienį nuo vaikų ir namų... tad bus matyti ar jai tiks ar ne... ar visgi lauksim truputį šiltesnių orų... Kuriam tu rajone? Iš kur pagriebt reiktų ar pati atvyktum?
Ir pati laukiu jos atsakymo biggrin.gif Nes jei rytoj,tai man dar man reikia iki audinių palėkti ax.gif rytojui pasirūpinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 23 sausio 2013 - 13:07
QUOTE(sbo @ 2013 01 23, 12:55)
Man tai norėtųsi pažengusiųjų daugiau komentarų  rolleyes.gif  dėl įkeliamų nuotraukų, žinau, minėjote, jei neverta dėmesio foto, tai niekas ir nekritikuoja, bet kai visos tyli, tada net nežinau, ar matė kas tas nuotraukas išvis, ir galų gale, norisi žinoti, kodėl nevertos dėmesio tos nuotraukos, nes dabar jaučiuosi ignoruojama, visiškai nepastebima, ir užeina neviltis, kad nieko nemoku ir nebeišmoksiu sad.gif

Tu teisi. ale kai tiek kalbos dabar temoje, aš tai nespėju, išvis nebespėju..

dėl mokinių ir mokytojų.
aš neignoruoju nė vienos, bet jau kelis žmones turiu tam mokytojiškam atseit bendravimui, nebetelpa galvoj daugiau nikų/vardų, bet skatinu visas senikes - imkit merginas po sparnu, padėkit žmonėms, nu.
ir jaukuciukas, ir fiesta, ir sbo, ir isora, ir dar eilė kitų nori ir gali. davai, nu.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 23, 13:05)
Kai suderinsiu su Isora viską wink.gif Galėsiu duot info kas ir kaip wink.gif Man tinka rytoj diena, nes ryt turiu laisvadienį nuo vaikų ir namų... tad bus matyti ar jai tiks ar ne... ar visgi lauksim truputį šiltesnių orų... Kuriam tu rajone? Iš kur pagriebt reiktų ar pati atvyktum?
Ir pati laukiu jos atsakymo biggrin.gif Nes jei rytoj,tai man dar man reikia iki audinių palėkti ax.gif rytojui pasirūpinti biggrin.gif

aš netoliese isoros. o kur vykt reiktų? ir kiek maždaug planuojat laiko užtrukt?
atvykčiau pati smile.gif

o dar man šiandien tokia vat mintis kilo. tai dabar jei jau visos taip susiskirstė mokytojais-mokiniais, tai tipo įdėtų fotkių nebekomentuosit? na aš įdėsiu, tai mano komentuot galės tik isora, ar kaip ten? susiparinau biškį čia lauke vaikščiodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 14:09)
Tu teisi. ale kai tiek kalbos dabar temoje, aš tai nespėju, išvis nebespėju..

dėl mokinių ir mokytojų.
aš neignoruoju nė vienos, bet jau kelis žmones turiu tam mokytojiškam atseit bendravimui, nebetelpa galvoj daugiau nikų/vardų, bet skatinu visas senikes - imkit merginas po sparnu, padėkit žmonėms, nu.
ir jaukuciukas, ir fiesta, ir sbo, ir isora, ir dar eilė kitų nori ir gali. davai, nu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 14:09)

dėl mokinių ir mokytojų.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir mane paimkit blush2.gif po tuo sparneliu kas.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 15:09)
dėl mokinių ir mokytojų.

Vakar maciau jusu dalinimasi mokinais mokytojais bet nedrisau nosies kist blush2.gif esu visai zalia, bet turinti diiiideli nora ir manau pakankamai laiko mokytis, taigi jei kas dar vienai zaliukei padet noresit, buc laiminga bigsmile.gif
Atsakyti
Rasau is tel. Merginos kelkit Foto be Baimes. Pasiskirstem mokinukus kad daugiau demesio galetume skirti. Bet temoje tas nieko nekeicia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 13:44
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 11:37)

Man progresas tikrai matosi... smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 01 23, 13:55)
O ko tave mokyti? biggrin.gif

Mane mokyti fotografijos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 22, 17:26)
ND nepatiko, gal nors linijos patiks  rolleyes.gif
Kaip ir minėjau, manau, būtų geriau JB, bet nemoku dar to...
http://s020.radikal....9c6001aa231.jpg

http://i077.radikal....fab6670c918.jpg

nu paziurim.
Silpnas as cia ekspertas, bet linijos yra tvarka (isdestytos tvarkingai, kazkoks desningumas), nei tvarka nei chaosas, arba chaosas (ziauri netvarka, kad net grazu biggrin.gif). Tavo antroje nuotraukoje liniju nelabai daug matosi, plius kryptys nei tai tvarka nei tai chaosas tiek spalviskai tiek "linijiskai" - belekas ir nesiziuri.
Pirmojoje jau daugiau tvarkos. Bet kas ten apacioj kairej per seselis tos kramtytas? sofa? balamutina.

nu as cia niekur neskaiciau tokiu teoriju, is lempos pribalamutinau, tai jei kas zinos geriau gali pataisyt ar papildyt biggrin.gif
Atsakyti