Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 01 23, 12:12)
Mangute, seniai prisijungei? smagu tave matyti  ax.gif

niu namu darbus jau atlikau biggrin.gif nelabai senai dar ir tikro, vanoja cia visos mane kaip reikiant biggrin.gif O as taves pasiilgau ax.gif ir Neles blush2.gif
Atsakyti
Mangute - nesiziuri man pastaroji tavo foto, matosi tik nosis, ir odos tekstura net, man neskanu. Daug apacios, gal kirpk tu ja. Man noretus kito kampo ir ciut is toliau, gal labiau veiduko pakelto.
Atsakyti
Laba ryta wink.gif Stai koki 3 ND pagavau bigsmile.gif

135mm
user posted image

85mm
user posted image

50mm
user posted image

Beje as buvus MINOU mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 23 sausio 2013 - 12:35
QUOTE(ich @ 2013 01 23, 11:49)
Koliazu zaidimui doh.gif
Pavadinimas turbut labiausiai tiktu "Issiskyrimas". Turiu 2 variantus, nezinau kuri net ir pasirinkt, man nelabai limpa abu, sunkia foto gavau...
Pirma mano..

ich, mano su "bistro" tongue.gif Aš tai sakyčiau, kad gana lengva foto smile.gif "Išsiskyrimas"... per daug sudėtingai rutuliojai temą, nu žmogelis į bistro nuėjo...tik dėl to skirtis g.gif Per daug švelnios tavo foto, kažko tokio "grubesnio" gal tiktų... Babcė su kočėlu- kaip tik smile.gif
Tokia buvo momentinė foto, prajuokino toks "bistro" Vilniaus centre, kaip tik fotiką turėjau ir foto koliažui reikėjo .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 23, 12:36)
mirksiukas.gif "Geltonai oranzine sviesos siluma visada sukels tokia pacia atsakomaja ziurovu siluma. Del priesakines sviesos portretai bus malonesni, ji sustiprins ir peizazo, ir miestovaizdzio kompozicijos patraukluma."

http://sphotos-c.ak....070035827_n.jpg
KRITIKAI!!!

neikirtau termino "priesakine sviesa", kas tai?

Maggie, hello, pamaiva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 23 sausio 2013 - 12:32
QUOTE(Stikline @ 2013 01 23, 10:21)
Aš tai  vėl turiu idėją  biggrin.gif  Ka visas mus tris mokys  lotuliukas.gif

Aš manau, kad jus abi, mus pamokyt galėtumėt tongue.gif

QUOTE(Stikline @ 2013 01 23, 10:42)
Ok. Laukiam kitų norinčių  smile.gif

Aš tik už, bet jūs derinkitės, o tada aš bandysiu kažkaip jungtis, nes sunkiau man dbr bus ištrūkti biškį. 4u.gif

Prisidedu prie pagyrų Jurzolei smile.gif

isora, man tos rankso tai kažkaip nekaip, aks joms ten yra, kaip pagaliukai ? g.gif

šauniai su koliažais judate, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 23, 13:32)
neikirtau termino "priesakine sviesa", kas tai?

Maggie, hello, pamaiva biggrin.gif

cia ne as pamaiva. cia modelis toks biggrin.gif
zdarov ;]
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 23, 12:11)

Nepamenu g.gif Žinau, kad tikrai patiko nuotraukos, kitaip nė žodžio neišpeštum biggrin.gif
Ten kažkas lyg su gydymu vaizdais buvo susiję konkursas ar kaip ten, meditacija ar kas ten biggrin.gif Nebeatsimenu...

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 01 23, 13:39)
cia ne as pamaiva. cia modelis toks biggrin.gif
zdarov ;]

as ne apie cia, as apie bendrai smile.gif
Atsakyti
Man tai norėtųsi pažengusiųjų daugiau komentarų rolleyes.gif dėl įkeliamų nuotraukų, žinau, minėjote, jei neverta dėmesio foto, tai niekas ir nekritikuoja, bet kai visos tyli, tada net nežinau, ar matė kas tas nuotraukas išvis, ir galų gale, norisi žinoti, kodėl nevertos dėmesio tos nuotraukos, nes dabar jaučiuosi ignoruojama, visiškai nepastebima, ir užeina neviltis, kad nieko nemoku ir nebeišmoksiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 23, 09:58)
Oho, kad priplepėjote  bigsmile.gif

Imkit mane kas pamokyti, nes žiauriai klaidžioju  ax.gif

Labas rytas.

Nepasakyčiau, kad labai klaidžioji. Mano akimis tu po truputi užtikrintai eini į priekį. smile.gif O kartu kažką nuveikti visada mielai prašom. smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2013 01 23, 10:21)
Aš tai  vėl turiu idėją  biggrin.gif  Ka visas mus tris mokys  lotuliukas.gif

O ko tave mokyti? biggrin.gif

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 23, 10:35)
Kas kam tinka? g.gif
Labas.

Merginos į parodą kažkokią nori. Nelabai supratau tik kur, kokia ir kada. rolleyes.gif

QUOTE(DoVi @ 2013 01 23, 12:30)
Laba ryta wink.gif Stai koki 3 ND pagavau  bigsmile.gif

Užskaitau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 23, 12:55)
Man tai norėtųsi pažengusiųjų daugiau komentarų  rolleyes.gif  dėl įkeliamų nuotraukų, žinau, minėjote, jei neverta dėmesio foto, tai niekas ir nekritikuoja, bet kai visos tyli, tada net nežinau, ar matė kas tas nuotraukas išvis, ir galų gale, norisi žinoti, kodėl nevertos dėmesio tos nuotraukos, nes dabar jaučiuosi ignoruojama, visiškai nepastebima, ir užeina neviltis, kad nieko nemoku ir nebeišmoksiu sad.gif

aga, norėtųs, kad nors pasakyų, ar matė ax.gif

NU KODĖL MAN NELEIDŽIA CITUOT PO KELIS POSTUS????? GAL IRGI KĄ REIK PASPAUST, KAIP KAD VAKAR REIKĖJO "STANDARTINIS" SPUSTELĖT???
Atsakyti