QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 23:18)
Mangute, 22 Sau 2013 - 23:18, parašė:
Mangute, 22 Sau 2013 - 23:18, parašė:
viktorija, 0 kas ten? ten vasara ar ziema? kas baltas? sniegas ar puta?
viktorija, 0 kas ten? ten vasara ar ziema? kas baltas? sniegas ar puta?
Ten žiema

sekmadienį fotkinta

ant šakelės sniegas
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 23:30)
Vuniščia, 22 Sau 2013 - 23:30, parašė:
Vuniščia, 22 Sau 2013 - 23:30, parašė:
[redaguota] RK, atsiprašau, maniau Viktoriją siūlai mokyti
Šiaip Viktorija gal kartais ir atrodo pasiklydus (čia pabuvus ir žaidmuose padalyvavus, surasi kelią), bet noriu pasakyt čia viešai, kad pavyzdžiui pernai dvi jos nuotraukos buvo publikuotos I. Simonaitytės bibliotekos galerijoj (galėtų ji daugiau papasakoti), mačiau tas nuotraukas, man labai patiko. Ir pavyzdžiui aš irgi siunčiau (paskutinę minutę, pripuolamai, bet vis vien ne bet ką) ir mano nuotraukų neatrinko.
Tai va.
[redaguota]
RK, atsiprašau, maniau Viktoriją siūlai mokyti
Šiaip
Viktorija gal kartais ir atrodo pasiklydus (čia pabuvus ir žaidmuose padalyvavus, surasi kelią), bet noriu pasakyt čia viešai, kad pavyzdžiui pernai dvi jos nuotraukos buvo publikuotos I. Simonaitytės bibliotekos galerijoj (galėtų ji daugiau papasakoti), mačiau tas nuotraukas, man labai patiko. Ir pavyzdžiui aš irgi siunčiau (paskutinę minutę, pripuolamai, bet vis vien ne bet ką) ir mano nuotraukų neatrinko.
Tai va.

va jeeetau, pati net nebepamenu

Primink, prašau, kokios mano foto ten buvo???
O dėl pasiklydimo, esi visiškai teisi. Aš kaip ta bezdžionė - ir graži ir protinga... Ir žmones noriu fotkint, ir gamtą. Nu vien žo....
Peržiūrėjau efote savo galeriją, tai ten visko - ko reik ir ko nereik....
Noriu ir to ir to...
Su mano tobulėjimais sunku.. Pačiai 2012 m. kažkoks stopas įsijungė
Va žiūrėjau daugelio įkeltus tobulėjimus ir užpavydėjau, kad nelabai turiu aš ką parodyt
O tavo
Vuniščia tobulėjimu negalėjau nešigrožėti. ŠAUNUOLĖ TU.
Portretų ir mane galėtum pamokyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 23:38)
PBP, 22 Sau 2013 - 23:38, parašė:
PBP, 22 Sau 2013 - 23:38, parašė:
Viktorija, man komentuot zolinejimus sunkiai sekasi, retai kada stipriai uzkabina. Siuo atveju, lyg kazkas ir kabina, bet tuo paciu kazko ir truksta
Gal tiesiog noretusi is arciau ir ta paprastuma aiskiau matyt...Nezinau, siandien man kreivu akiu diena
Viktorija, man komentuot zolinejimus sunkiai sekasi, retai kada stipriai uzkabina. Siuo atveju, lyg kazkas ir kabina, bet tuo paciu kazko ir truksta

Gal tiesiog noretusi is arciau ir ta paprastuma aiskiau matyt...Nezinau, siandien man kreivu akiu diena
Dėkui, kad pastebėjai mano foto
AČIŪ
Yvette už gerą žodį. Perskaičius vos žliumbt nepradėjau... Žinoma iš džiaugsmo

Kažkokia labai jautri šiandien esu