Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 11:51)

Mangute, galimybe keliauti turi visi sveiki ir judeti galintys zmones  smile.gif  Gali skirtis keliavimo budas, geografija, biudzetas, laikas, trukme, bet - kas tikrai nori keliauti, tas ir keliauja. Ir kai draugai ir pazistami man pradeda aiskinti, kaip va man gerai, kad as galiu keliauti, ir kodel jie negali (del pinigu, del vaiku, del darbo, del kitu isipareigojimu...), as jiems visada pacituoju sena gera patarle - jeigu nori, rasi buda, jei nenori, rasi priezasti  mirksiukas.gif Nes pazistu aibe zmoniu, kurie iveikia visas tas, atrodo, neiveikiamas kliutis ir sekmingai keliauja. Uztai kad tikrai to nori. O kai nori, tai ir gali. Tai va. Atsiprasau uz nukrypima  blush2.gif

nesutikciau schmoll.gif vienintelis dalykas del ko mes negalim keliauti, tai yra pinigai. laiko atrasciau, vaikai tikrai netrugdytu, bet va pinigu, taip lengvai paimti is bet kur neina.. sakykit taupyti, sutaupyti nera is ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 23, 12:56)
toks ir fokusas, kad fokuso ner  biggrin.gif o dar?

dar? cia pirmoji pamoka. manau daugiau nieko nebekomentuotina wink.gif

jei butu tokia ideja, neva soft fokusas, - kitas reikalas.

o jei visgi dar - ji stovi ar klupi, neaisku? man nepatinka kompozicija, truksta virshaus, kaires, noretusi minkshtesnes saules, cia ji ryshki, su seseliais stambiais (kaire ranka, kaire puse veido). gal yra kitos is sios serijos? su fokusu pradedant tuom?

Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 23, 11:58)
Kad nera ka daugiau komentuot jei nera fokuso ar cia sumanymas toks  g.gif

kompozicija? emocija? sviesa? ir t.tt. negi tik viena fokusas ir lieka?
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2013 01 23, 12:00)

o jei visgi dar - ji stovi ar klupi, neaisku? man nepatinka kompozicija, truksta virshaus, kaires, noretusi minkshtesnes saules, cia ji ryshki, su seseliais stambiais (kaire ranka, kaire puse veido). gal yra kitos is sios serijos? su fokusu pradedant tuom?

o sita?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 09:32)
Tommika, tavo foto šiaip nėra labai bloga.
Gražios akutės pagautos ir rankutę sutalpinai. Tai yra gerai. Ką kitaip daryčiau.
Nenaudočiau juodo fono, bet čia tik aš. Apskritai man patinka natūrali aplinka. O juodas fonas kūdikiams netinka, mano nuomone.
rūksta erdvės viršuje ir jos perdaug dešinėje. Žvilgsniui vietos nepalikai, toks užspaustas portretukas atrodo.
Vertimas į jb nėra iš blogiausių, bet dar murzinokas. Bet jei pirmąkart verti, po kelių bandymų tikrai geriau pavyks.
Teisingu keliu eini

Alabama
dauguma tavo naujų foto man patinka. Ne visos žinoma. Bet šiaip smagu žiūrėti kaip keičiasi.

Vakar nežiūrėjau ar kas kėlė ND atsiskaitymams ir ar gavo visus už ar prieš. Jei kam trūksta, tai pacituokit savo žinutę su foto.
Papildyta:
Viktorija fainas tavo paprastumas.
Pritariu kažkuriai kuri apie tavo foto tobulėjimą rašė. Tikrai stebini darbais. Nors retai rodai, gali dažniau
Papildyta:
Dinceli keistos tavo foto, kažkokia proga matyt. Bet nuotaika yra. Sutvarkei irgi neblogai. Tad lieka tik skonio reikalas patiks ar ne...
Aš tokią fotosesiją juodai baltai padaryčiau  biggrin.gif  MAn į spalvas joje sunku žiūrėti

Aš rodžiau 3ND, bet kaip suprantu, nieko gero ten... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 23, 12:02)
o sita?

man asmeniskai atrodo negerai pasirinktas fotografavimo kampas.. nes labai isryskina nosi.. ir daugiau as nuotraukoj nieko nematau tik didele nosi.. 4u.gif

va, pabandziau pakomentuot ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 01 23, 12:00)

ji stovi. ten mieziai iki keliu, gal atrodo, kad klupi g.gif ghm.. o man atrodo, kad ji megaujasi saule, sildosi joje, svajingai uzsimerkusi ir vos vos sypsodamasi galvoja, apie kazka malonaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 10:17)
aš rodžiau linijas tongue.gif

Aš irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 23, 12:21)
Dinceli, aš irgi ožiaragė  rolleyes.gif

Toli eisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 23, 13:05)
man asmeniskai atrodo negerai pasirinktas fotografavimo kampas.. nes labai isryskina nosi.. ir daugiau as nuotraukoj nieko nematau tik didele nosi..  4u.gif

va, pabandziau pakomentuot ir as biggrin.gif

teisingai tau atrodo.
kazkada, Say rodos, nemazai patarimu buvo pasakius apie fot. kampa, kaip vengti "nedekingu kampu". as neprisiminsiu deja ;/

sita foto jau idomesne, jei pvz kiek is toliau fotografuoti, apkirpti foto (per daug apacios), kad ir kvadratu, visa demesi skirti akims, plaukams, o ji turetu galvut kiek pasukti galva sonu, tada matytusi jos grazios akys, o ne nosis.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 23:18)
viktorija, 0 kas ten? ten vasara ar ziema? kas baltas? sniegas ar puta?

Ten žiema biggrin.gif sekmadienį fotkinta tongue.gif ant šakelės sniegas smile.gif

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 23:30)
[redaguota] RK, atsiprašau,  maniau Viktoriją siūlai mokyti smile.gif

Šiaip Viktorija gal kartais ir atrodo pasiklydus (čia pabuvus ir žaidmuose padalyvavus, surasi kelią), bet noriu pasakyt čia viešai, kad pavyzdžiui pernai dvi jos nuotraukos buvo publikuotos I. Simonaitytės bibliotekos galerijoj (galėtų ji daugiau papasakoti), mačiau tas nuotraukas, man labai patiko. Ir pavyzdžiui aš irgi siunčiau (paskutinę minutę, pripuolamai, bet vis vien ne bet ką) ir mano nuotraukų neatrinko.
Tai va.

blush2.gif blush2.gif blush2.gif va jeeetau, pati net nebepamenu doh.gif doh.gif Primink, prašau, kokios mano foto ten buvo???
O dėl pasiklydimo, esi visiškai teisi. Aš kaip ta bezdžionė - ir graži ir protinga... Ir žmones noriu fotkint, ir gamtą. Nu vien žo.... lotuliukas.gif
Peržiūrėjau efote savo galeriją, tai ten visko - ko reik ir ko nereik....
Noriu ir to ir to...
Su mano tobulėjimais sunku.. Pačiai 2012 m. kažkoks stopas įsijungė g.gif
Va žiūrėjau daugelio įkeltus tobulėjimus ir užpavydėjau, kad nelabai turiu aš ką parodyt unsure.gif
O tavo Vuniščia tobulėjimu negalėjau nešigrožėti. ŠAUNUOLĖ TU.
Portretų ir mane galėtum pamokyti ax.gif

QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 23:38)
Viktorija, man komentuot zolinejimus sunkiai sekasi, retai kada stipriai uzkabina. Siuo atveju, lyg kazkas ir kabina, bet tuo paciu kazko ir truksta  g.gif  Gal tiesiog noretusi is arciau ir ta paprastuma aiskiau matyt...Nezinau, siandien man kreivu akiu diena  biggrin.gif

Dėkui, kad pastebėjai mano foto 4u.gif

AČIŪ Yvette už gerą žodį. Perskaičius vos žliumbt nepradėjau... Žinoma iš džiaugsmo 4u.gif Kažkokia labai jautri šiandien esu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 23 sausio 2013 - 12:14
Mangute, seniai prisijungei? smagu tave matyti ax.gif
Atsakyti
Magie koliaziukas labai skaniai susivalge, kad ir suvaidinta, bet reikejo ismones, kad taip skirtingai suvaidinti... fonas netrugdo gal tik labiau isplautas galejo buti.

Mangute, oiiiii kaip truksta fokuso... suknele su pintine super ir sleifas besivelkantis labai patinka, na gal tik zemuoges papezusios... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 23 sausio 2013 - 12:17