Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 01 23, 11:24)
dekoju 4u.gif

geras, nezinojau smile.gif
idedu sviezia darbuka, modelio prasymu butent igyvendint tokia ideja.
kaip jums?

2, 3, 7, 9 ir paskutinioji neįtikina, per daug demonstratyvios. Fonas man nemaišo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 12:41)
2, 3, 7, 9 ir paskutinioji neįtikina, per daug demonstratyvios. Fonas man nemaišo  4u.gif

toks sumanymas. grynai maivymasis.
o man nepatinka linijos augancios is galvos biggrin.gif aj.
kaip gyveni, mazulka? ;]
Atsakyti
Aciu uz komentarus koliazams, su kocelu gera mintis, nesugalvojau taip biggrin.gif
Prisipazinkit kieno foto su bistro, jau taip minciu nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 23, 12:36)
KRITIKAI!!!

fokusas?!
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 01 23, 11:44)
toks sumanymas. grynai maivymasis.
o man nepatinka linijos augancios is galvos biggrin.gif aj.
kaip gyveni, mazulka? ;]

Bet kitos nuotraukos man, kad ir maivosi, kažkaip natūraliau žiūrisi, tik tiek smile.gif Kadangi esmė yra žmogus, kažkaip fono net nemačiau kol kažkas nepasakė biggrin.gif

Ai normaliai, ką tik nusnaudžiau 15 min, taip gera, eisiu skaityt, prasidėjo mokslinis sezonas biggrin.gif
Atsakyti
Maggie man irgi pirma kas uzkliuvo tavo serijoje tai linijos is galvos, bet siaip smagu emocijos tokios, kad ir suvaidintos smile.gif

Mangute o fokusas kurrrr? As ji matau sijono apacioj jei akys neapgauna...
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 11:05)
Man tai čia žiauriai kočėlo su motera tarpdury norėtųsi  lotuliukas.gif

Irgi gera mintis lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 23, 11:07)
gerai, kad yra galimybe keliauti, as irgi noreciau tiek pasaulio pamatyt  wub.gif

Mangute, galimybe keliauti turi visi sveiki ir judeti galintys zmones smile.gif Gali skirtis keliavimo budas, geografija, biudzetas, laikas, trukme, bet - kas tikrai nori keliauti, tas ir keliauja. Ir kai draugai ir pazistami man pradeda aiskinti, kaip va man gerai, kad as galiu keliauti, ir kodel jie negali (del pinigu, del vaiku, del darbo, del kitu isipareigojimu...), as jiems visada pacituoju sena gera patarle - jeigu nori, rasi buda, jei nenori, rasi priezasti mirksiukas.gif Nes pazistu aibe zmoniu, kurie iveikia visas tas, atrodo, neiveikiamas kliutis ir sekmingai keliauja. Uztai kad tikrai to nori. O kai nori, tai ir gali. Tai va. Atsiprasau uz nukrypima blush2.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 01 23, 11:24)
idedu sviezia darbuka, modelio prasymu butent igyvendint tokia ideja.
kaip jums?

Mintis patinka, tik kai kuriose foto emocijos nelabai itikinamos. Fonas net nezinau... kad nevientisas, gal nekliutu, bet tos linijos, tiesiai is galvos dygstancios, tai trukdo siek tiek. Bet siaip tai fainai, tipiskas tavo stilius - ta prasme, kad vis kazka naujo sugalvoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 sausio 2013 - 11:52
unsure.gif Mangute o kur fokusas unsure.gif

Maggie manlabai patiko maivymasis ir fonas nemaiso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 23 sausio 2013 - 11:53
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 11:51)
Mangute, galimybe keliauti turi visi sveiki ir judeti galintys zmones  smile.gif  Gali skirtis keliavimo budas, geografija, biudzetas, laikas, trukme, bet - kas tikrai nori keliauti, tas ir keliauja. Ir kai draugai ir pazistami man pradeda aiskinti, kodel jie keliauti negali (del pinigu, del vaiku, del darbo, del kitu isipareigojimu...), as jiems visada pacituoju sena gera patarle - jeigu nori, rasi buda, jei nenori, rasi priezasti  mirksiukas.gif Nes pazistu aibe zmoniu, kurie iveikia visas tas, atrodo, neiveikiamas kliutis ir sekmingai keliauja. Uztai kad tikrai to nori. O kai nori, tai ir gali. Tai va. Atsiprasau uz nukrypima  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
toks ir fokusas, kad fokuso ner biggrin.gif o dar?
Atsakyti
Maggie, man patiko, toia flirto istorija gavosi 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 12:51)
O kai nori, tai ir gali. Tai va. Atsiprasau uz nukrypima  blush2.gif

Sutinku 100%, i mus ziuri kreivai visi, nes keliaujam visur su vaikais, bet svarbiausia mums visiems gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 23, 09:56)
toks ir fokusas, kad fokuso ner  biggrin.gif o dar?

Kad nera ka daugiau komentuot jei nera fokuso ar cia sumanymas toks g.gif
Atsakyti