Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Dincelis @ 2013 01 23, 11:28)
Maija grazus mergaites portretukas, toks tyras ir svelnus kutveliukas, graziai sviesa gaudai 4u.gif

Ačiū labai smile.gif Bandau aš su ta šviesa susidraugauti, tik dar ne visada pavyksta smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 11:37)

maija, nerealus tavo vaikai  wub.gif Ir kaip smagu, kad moki taip graziai juos parodyti  bigsmile.gif

Labai ačiū už pagyras smile.gif O aš gėriuosi tavo kelionių nuotraukom... Vis grįžtu pasižiūrėti smile.gif Tikrai nuostabios wub.gif

QUOTE(ich @ 2013 01 23, 11:49)
Koliazu zaidimui doh.gif

Man pirmas koliažas gražiau žiūrisi smile.gif
Atsakyti
Afryt , mielai.. bigsmile.gif Tinku į Mertišę laaabai.. biggrin.gif Kada???? bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 11:03)
Dekui  smile.gif Parodyk savo nuotraukas, kai isgliaudysi  mirksiukas.gif
Uz komplimenta dekoju, bet iki NG nuotrauku lygio man dar kaip iki menulio, ir technine prasme, ir menine ax.gif

Ai, dar va norejau tau pasakyti, kad labai faina stebeti, kaip tu keitiesi - maziau triuksmauji, daugiau fotografuoji  smile.gif Nesupyksi uz atviruma?  mirksiukas.gif

Įkėliau.. unsure.gif na čia tik viena iš milijono, tikiu,kad rasiu kokią geresnę, bent vieną.. blush2.gif Na tikiuosi tokia bus, labai tikiuosi... blush2.gif
Nejuokauk, aš turiu visą pundą NG žurnalų, gal kokie 200, mano mama seniau iš JAV nuo prosenelio siuntinius gaudavo ir vis žurnalų būdavo tų, aš dar dabar jais grožiuosi ir tikrai tiek peržiūrėjus tavo lygis nesiskiria.. nu nesiskiria.. matai neprasčiau nei visi tie profai.. wub.gif

Ačiū, stengiuosi, pamilau visas, myliu temą ir nevalia šikt vietoj kurioj man gera kaip savuos namuos, savotiška mano šeima esat, o šeimą reik mylėt.. wub.gif
Atsakyti
Dinceli, aš irgi ožiaragė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 10:22)
Aš tai tikrai norėčiau, kad mane pamokytum kompozicijos, bet po to pagalvoju, et. Vis vien darysiu viską iš nuojautos.

aš irgi tą patį galvojau naktį nubudus...Atrodo ir domiesi, ir skaitai, bet pamatai situaciją- ir fotkini. Atrodo, kad tuo metu ir negalvoji apie jokias kompozicijas. Bet , matyt, tos žinios tūno pasąmonėj ir veikia tą nuojautą?...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 22, 11:46)
Taip, merginos, ne silpnų nervų-

dekoju 4u.gif
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 21, 23:37)
O kai nieko neturi, tai puikiai tinka ir diiiidelė lupa (daiktas, liaudyje plačiau žinomas, padidinamojo stiklo vardu) biggrin.gif Labai sunku sufokusuoti laikant vienoje rankoje lupą, kitoje fotoaparatą, labai,  bet įmanoma  bigsmile.gif Aišku, kokybė neišeina super duper mega ultra plius, bet pabandymams ir supratimui, kad makro, greičiausiai, nebus dažnai reikalingas, tikrai užtenka... biggrin.gif

geras, nezinojau smile.gif

idedu sviezia darbuka, modelio prasymu butent igyvendint tokia ideja.
kaip jums?
user posted image
Atsakyti
mintis patiko, tik fono norėtųsi vienspalvio, bent jau mano akims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 01 23, 11:24)
dekoju 4u.gif

geras, nezinojau smile.gif
idedu sviezia darbuka, modelio prasymu butent igyvendint tokia ideja.
kaip jums?

nu man neleidžia vistiek cituot kelių postų

man labai labai patinka šios foto bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 11:28)
mintis patiko, tik fono norėtųsi vienspalvio, bent jau mano akims smile.gif

jo, vientisas fonas būtų daug geriau, bet pati mintis man super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 23 sausio 2013 - 11:28
QUOTE(Mangute @ 2013 01 23, 11:24)
nemiegu nemiegu smile.gif

kazkuri rase, jog geriausias fotografavimo laikas 5-6val. nesutikciau tongue.gif nes skirtingais metu laiakis saule teka skirtingu metu. pafotkinkit dabar tokiu metu biggrin.gif taiva geriausia sviesa valanda po sauletekio ir kelios valandos pries leidziantis saulei (Susipazinkite: ekspozicija 101psl.)

geriausia sviesa kam?
o kodel ta sviesa geriausia tokiu metu?
Atsakyti
o Maggie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 12:29)
jo, vientisas fonas būtų daug geriau, bet pati mintis man super

velniava. stumdem baldus. ziurejom ivairius kampus. nieko gero. as zinojau, kad nebus vientiso fono. bet pasirinkau gera apsvietima. nes kur buvo vientisas - per tamsu ir labai vientisa. tad ku daryc. ;/
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 23, 11:34)
geriausia sviesa kam?
o kodel ta sviesa geriausia tokiu metu?

mirksiukas.gif "Geltonai oranzine sviesos siluma visada sukels tokia pacia atsakomaja ziurovu siluma. Del priesakines sviesos portretai bus malonesni, ji sustiprins ir peizazo, ir miestovaizdzio kompozicijos patraukluma."

user posted image

KRITIKAI!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 23 sausio 2013 - 11:43
Maggie, O man kaip tik patiko sitas fonas wink.gif
Atsakyti