Kas man leis prisitrinti i kompanija, a? Dar ir kavos nupirkciau Bet turbut be sansu su mano zvairom akim ir drebanciom rankom, ale smagu butu, man
Sian supratau, kad liniju nemoku ieskoti, tos rastos kompe visai nesiziuri
QUOTE(Suprem @ 2013 01 21, 22:34)
Sian supratau, kad liniju nemoku ieskoti, tos rastos kompe visai nesiziuri
ot tai jūsų įprotis. psakot fotkinau tai temai, nekas gavosi. Jei nenorit rodyti, tai net nesakykit kad fotografavot. O jei pasakot, tai ju norim pmatyti
Kas čia yra, kiba nematoma darausi..
Aciu, kas pastebejot ir pakomentavot mano keliones foto, tiek cia, tiek Flickr
Dekui Tik va su zolinejimais tai vis dar nekas gaunasi Reiketu kada nors vel pameginti, kai noras sugris
Aciu Tu tik ikyrek man, jei laiko ir nori turi Komentaru as visada laukiu, nesvarbu, teigiamu ar neigiamu - liudna tada, kai ju nebuna Tavo komentarai visada i desimtuka, laukiu ju ir dziaugiuosi sulaukusi
Bet - kodel "pagaliau"? Gi jau Maroke pavasari meginau zmones fotografuoti, sakei tada, kad man lyg ir sekasi, tai as, sitaip pamotyvuota, sikart dar labiau stengiausi
Jei rimtai, tai net keista, kaip man sikart patiko gatves gyvenimo kadrus gaudyti. Portretininke tai, manau, niekad netapsiu, ne mano specifika, bet reportazines "paparacines" nuotraukas man labai smagu medzioti
Ui... ir kur dabar pasislept?
Aha, makalyne truputi, bet spalvos ir sviesa tai labai
O projekto tikrai nemaciau, aciu uz nuoroda Nors imk ir uzsirasyk, jau taip seniai nieko nebedariau...
As ir ta pati sakiau jau. Tegu renkasi, kaip kam geriau, ir pamazu savaime issispres viskas, kaip dazniausiai gyvenime ir nutinka
QUOTE(Rittule @ 2013 01 21, 10:32)
aš ilgą laiką tik skaičiau temą, tai labai įsidemėjusi tavo žolinėjimus buvau, ir tikrai matosi ryškus progresas, ypač kelionių nuotraukose. Labai gyvos iš Nepalo
Dekui Tik va su zolinejimais tai vis dar nekas gaunasi Reiketu kada nors vel pameginti, kai noras sugris
QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 12:51)
jurzole, nepagalvok, kad aš įkyri, bet Tavo foto iš Nepalo - su dideliu progresu. Turinio. Nes pagaliau ėmei žmones fotkinti. Jokia kelionė be žmonių neatrodys patraukli Sveikinu ir džiaugiuosi
Aciu Tu tik ikyrek man, jei laiko ir nori turi Komentaru as visada laukiu, nesvarbu, teigiamu ar neigiamu - liudna tada, kai ju nebuna Tavo komentarai visada i desimtuka, laukiu ju ir dziaugiuosi sulaukusi
Bet - kodel "pagaliau"? Gi jau Maroke pavasari meginau zmones fotografuoti, sakei tada, kad man lyg ir sekasi, tai as, sitaip pamotyvuota, sikart dar labiau stengiausi
Jei rimtai, tai net keista, kaip man sikart patiko gatves gyvenimo kadrus gaudyti. Portretininke tai, manau, niekad netapsiu, ne mano specifika, bet reportazines "paparacines" nuotraukas man labai smagu medzioti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 15:20)
visos, kurios juokėsi iš žuvies, atsiims vėliau.
Ui... ir kur dabar pasislept?
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 21, 16:08)
gal kiek makalynė gavosi , ale, kad jau splavų paletė, tebūnie.
Gal dar kas nematė, tai prašom jungtis
Gal dar kas nematė, tai prašom jungtis
Aha, makalyne truputi, bet spalvos ir sviesa tai labai
O projekto tikrai nemaciau, aciu uz nuoroda Nors imk ir uzsirasyk, jau taip seniai nieko nebedariau...
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 21, 18:57)
Turiu prašymą, neagituokit, nekvieskit, "neprotinkit". Jei tema atsirado, matyt ne veltui, gal tikrai jos reikia.
As ir ta pati sakiau jau. Tegu renkasi, kaip kam geriau, ir pamazu savaime issispres viskas, kaip dazniausiai gyvenime ir nutinka
QUOTE(isora @ 2013 01 21, 21:30)
Ne, ne su makro.
QUOTE(isora @ 2013 01 21, 21:50)
o su kuom?
Manau su zoom objektyvu, o gal net ir su fix'u.
Jei klystu, merginos pataisys
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 21, 21:55)
nu blyn man nesigauna taip, rankos dreba...
ėėėė, rimtai užvesiu klausimą, dreba rankos ir būna nesufokusuoju taip kaip noriu va pvz pėdutės, kaži, vaistu čia nuo Parkinsono reik gal.. nu juokas čia jei ką, bet a būna kuriai taip?
QUOTE(isora @ 2013 01 21, 22:50)
o su kuom?
tikrai su makro nes nemakro objetyvai neleidzia is taip arti fokusuoti. Nebent labai kirpta-bet abejoju nes taip kokybe labai suprastetu
QUOTE(Alabama @ 2013 01 21, 17:15)
Aciu, Alabama Man labai idomu buvo paskaityti.
Bent jau kai kurios foto tai tikrai.
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 21, 20:37)
nu lauksiu lauksiu, taip garsiai pisikalbėjai kad jei nesulauksiu į gėdos lentą užrašysiu
Ačiū už naują studiją!
Aš tokia ir mokytoja, bet va, draugei elementarius dalykus dėstau daba... Bent kaip perkadruot..
Moteros, o čia su macro ane?
Aš tokia ir mokytoja, bet va, draugei elementarius dalykus dėstau daba... Bent kaip perkadruot..
Moteros, o čia su macro ane?
jau sveikinti su studija?
aš sakyčiau yra du variantai, sviesus fixas plačiai atvertas ir kirpta, kitas macro, labiau linkstu prie makco nes kai kuriuose nuotraukose matosi kokia siura ryškumo zona
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 21, 22:09)
nu lauksiu lauksiu, taip garsiai pisikalbėjai kad jei nesulauksiu į gėdos lentą užrašysiu
Baiktu, atvarysiu, matei jau pardavinėju ką išmoksiu
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 21, 22:07)
Tavo foto aš visada vertinu, na kaip savaime suprantama - turi tokios būt
Man patiko, paskutinės kelionės, labai.
Gal todėl, kad nemoku vertinti nuotraukų kai nėra žmogaus, o jų staiga atsirado
Žodžiu, daug nesiplečiant, man labai.