Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Kas man leis prisitrinti i kompanija, a? bigsmile.gif Dar ir kavos nupirkciau biggrin.gif Bet turbut be sansu su mano zvairom akim ir drebanciom rankom, ale smagu butu, man biggrin.gif

Sian supratau, kad liniju nemoku ieskoti, tos rastos kompe visai nesiziuri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 21, 22:34)
Sian supratau, kad liniju nemoku ieskoti, tos rastos kompe visai nesiziuri schmoll.gif

ot tai jūsų įprotis. psakot fotkinau tai temai, nekas gavosi. Jei nenorit rodyti, tai net nesakykit kad fotografavot. O jei pasakot, tai ju norim pmatyti
Atsakyti
Kas čia yra, kiba nematoma darausi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, kas pastebejot ir pakomentavot mano keliones foto, tiek cia, tiek Flickr 4u.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 01 21, 10:32)
aš ilgą laiką tik skaičiau temą, tai labai įsidemėjusi tavo žolinėjimus buvau, ir tikrai matosi ryškus progresas, ypač kelionių nuotraukose. Labai gyvos iš Nepalo

Dekui smile.gif Tik va su zolinejimais tai vis dar nekas gaunasi blush2.gif Reiketu kada nors vel pameginti, kai noras sugris ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 12:51)
jurzole, nepagalvok, kad aš įkyri, bet Tavo foto iš Nepalo - su dideliu progresu. Turinio. Nes pagaliau ėmei žmones fotkinti. Jokia kelionė be žmonių neatrodys patraukli tongue.gif Sveikinu ir džiaugiuosi

Aciu 4u.gif Tu tik ikyrek man, jei laiko ir nori turi biggrin.gif Komentaru as visada laukiu, nesvarbu, teigiamu ar neigiamu - liudna tada, kai ju nebuna ax.gif Tavo komentarai visada i desimtuka, laukiu ju ir dziaugiuosi sulaukusi smile.gif

Bet - kodel "pagaliau"? g.gif Gi jau Maroke pavasari meginau zmones fotografuoti, sakei tada, kad man lyg ir sekasi, tai as, sitaip pamotyvuota, sikart dar labiau stengiausi mirksiukas.gif

Jei rimtai, tai net keista, kaip man sikart patiko gatves gyvenimo kadrus gaudyti. Portretininke tai, manau, niekad netapsiu, ne mano specifika, bet reportazines "paparacines" nuotraukas man labai smagu medzioti smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 15:20)
visos, kurios juokėsi iš žuvies, atsiims vėliau.

Ui... ir kur dabar pasislept? biggrin.gif

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 21, 16:08)
gal kiek makalynė gavosi  , ale, kad jau splavų paletė, tebūnie.

Gal dar kas nematė, tai prašom jungtis 4u.gif

Aha, makalyne truputi, bet spalvos ir sviesa tai labai bigsmile.gif

O projekto tikrai nemaciau, aciu uz nuoroda 4u.gif Nors imk ir uzsirasyk, jau taip seniai nieko nebedariau... ax.gif

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 21, 18:57)
Turiu prašymą, neagituokit, nekvieskit, "neprotinkit". Jei tema atsirado, matyt ne veltui, gal tikrai jos reikia.

drinks_cheers.gif As ir ta pati sakiau jau. Tegu renkasi, kaip kam geriau, ir pamazu savaime issispres viskas, kaip dazniausiai gyvenime ir nutinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 21, 21:30)

Ne, ne su makro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 21, 21:45)
Ne, ne su makro.  4u.gif

o su kuom? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 21, 21:50)
o su kuom?  blush2.gif  4u.gif

Manau su zoom objektyvu, o gal net ir su fix'u.
Jei klystu, merginos pataisys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 21, 21:55)
Manau su zoom objektyvu, o gal net ir su fix'u.
Jei klystu, merginos pataisys  ax.gif

nu blyn man nesigauna taip, rankos dreba... mad.gif

ėėėė, rimtai užvesiu klausimą, dreba rankos ir būna nesufokusuoju taip kaip noriu va pvz pėdutės, kaži, vaistu čia nuo Parkinsono reik gal.. nu juokas čia jei ką, bet a būna kuriai taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 21, 22:50)
o su kuom?  blush2.gif  4u.gif

tikrai su makro smile.gif nes nemakro objetyvai neleidzia is taip arti fokusuoti. Nebent labai kirpta-bet abejoju nes taip kokybe labai suprastetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 21, 17:15)

Aciu, Alabama 4u.gif Man labai idomu buvo paskaityti.

Bent jau kai kurios foto tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 21, 20:37)
Eisiu į kursus, išmoksiu, galėsiu už dorerius pamokyt lotuliukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif

nu lauksiu lauksiu, taip garsiai pisikalbėjai kad jei nesulauksiu į gėdos lentą užrašysiu tongue.gif

Ačiū už naują studiją!  biggrin.gif

Aš tokia ir mokytoja, bet va, draugei elementarius dalykus dėstau daba... biggrin.gif Bent kaip perkadruot..  lotuliukas.gif

Moteros, o čia su macro ane?  blush2.gif

jau sveikinti su studija?
aš sakyčiau yra du variantai, sviesus fixas plačiai atvertas ir kirpta, kitas macro, labiau linkstu prie makco nes kai kuriuose nuotraukose matosi kokia siura ryškumo zona
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 21, 22:09)
nu lauksiu lauksiu, taip garsiai pisikalbėjai kad jei nesulauksiu į gėdos lentą užrašysiu tongue.gif

Baiktu, atvarysiu, matei jau pardavinėju ką išmoksiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 21, 22:07)

Tavo foto aš visada vertinu, na kaip savaime suprantama - turi tokios būt biggrin.gif
Man patiko, paskutinės kelionės, labai.
Gal todėl, kad nemoku vertinti nuotraukų kai nėra žmogaus, o jų staiga atsirado biggrin.gif
Žodžiu, daug nesiplečiant, man labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 21 sausio 2013 - 22:13