Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 10:37)
As kudikiu foto komentaruose esu analfabete, bet man sita foto labai niuri - nezinau, ar del juodo fono, ar del pilko j/b. Ir erdves truksta. Bet kaip pirma parodyta foto, tai tikrai esu cia maciusi daug blogesniu  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
bandysiu kita karta geriau padaryti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 11:37)

Dinceli, pamirsau vakar tavo serija pakomentuoti. Man patiko nuotaika. Sutikciau su Yvette, kad gal reiketu i j/b versti. Paskutine (kur ta issiziojusi moteriske) nepatiko visai.

Niu va brač, o aš norėjau parodyti kaip emociją pagavau... g.gif Ir aš galvojau apie j/b variantą, bet kaip visad pagailiu spalvų... gal dar neatėjo tas j/b periodas biggrin.gif
Dar karta perziurejau kelioniu foto, kazkokia fantastika wub.gif Nedrystu ne prabilti nei lygintis, bet pati šią vasarą labai užsidegusiai fotografavau Ukrainos-Odesos-Krymo teikiamus malonumus...kadangi nuotraukytes jau tikrai susigulejusios, reiktu bandyti jas išgliaudyti blush2.gif
Bet štai šia, tikrai pasikabinčiau ant sienos My Webpage
Atsakyti
Man, Juržolės , kadrai irgi kažkas TOKIO,va į Nacionalinės Geografijos žurnalą tokias dėt.. Nuostabios.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 01 23, 10:30)
aš pamenu (kai skaitinėjau senas temas), kad Teka buvo kažkada prisijungus (ir avataras tas pats, berods, liko) . Tai visgi ta pati? Ko pabėgai? smile.gif

nepabėgau. buvo sunkus laikas, fiziškai, o ir absoliučiai nesinorėjo fotkint. buvo visiškas štilis. todėl ir vėl tenka viską iš naujo pridavinėt
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2013 01 23, 10:49)
Koliazu zaidimui doh.gif
Pavadinimas turbut labiausiai tiktu "Issiskyrimas". Turiu 2 variantus, nezinau kuri net ir pasirinkt, man nelabai limpa abu, sunkia foto gavau...

man pirmas geriau
Atsakyti
Vat, prisėdau ir suradau gautą foto nuo Yvettes
Fotografas Antanas Sutkus
user posted image

Ich, gal geriau per duris būtum iškišusi kokį hesburgerį biggrin.gif Bet abu širdgėlas liejat alkoholyje, nors pas vyriškį nematyti butelaičio biggrin.gif Man su Bistro užrašu, tik greito paruošimo maistas turėtų lįst lauk...

Isora, tu turi tokius gražius modelis, kad net pavydėt Tau galiu 4u.gif Nori modeliu pabūti? Turiu tokią mintį juodą. "Mertiše" pabūtum?

Jurzole, Tavo kelionių foto, kaip ir daugumai sukėlė man wow wub.gif Smagu, kad tiek keliauji ir gali taip viską įamžinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 23 sausio 2013 - 11:11
Oh wow, vel cituoti leidzia... valio! thumbup.gif biggrin.gif

Koliazu zaidimui doh.gif
Pavadinimas turbut labiausiai tiktu "Issiskyrimas". Turiu 2 variantus, nezinau kuri net ir pasirinkt, man nelabai limpa abu, sunkia foto gavau...

Man ta kita nuotrauka kazkaip nekelia minciu apie issiskyrima. Gal del to ir kaip koliazas nelabai susigroja. Jei rinkciausi, tai antra varianta turbut.

O jei ta mergina bistro sedetu prie vyno taures? Ir butu susitikimas, o ne issiskyrimas? mirksiukas.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 01 23, 10:50)
Dar karta perziurejau kelioniu foto, kazkokia fantastika  wub.gif  Nedrystu ne prabilti nei lygintis, bet pati šią vasarą labai užsidegusiai fotografavau Ukrainos-Odesos-Krymo teikiamus malonumus...kadangi nuotraukytes jau tikrai susigulejusios, reiktu bandyti jas išgliaudyti  blush2.gif
Bet štai šia, tikrai pasikabinčiau ant sienos My Webpage

Dekui smile.gif Parodyk savo nuotraukas, kai isgliaudysi mirksiukas.gif

QUOTE(isora @ 2013 01 23, 10:57)
Man, Juržolės , kadrai irgi kažkas TOKIO,va į Nacionalinės Geografijos žurnalą tokias dėt.. Nuostabios.. wub.gif

Uz komplimenta dekoju, bet iki NG nuotrauku lygio man dar kaip iki menulio, ir technine prasme, ir menine ax.gif

Ai, dar va norejau tau pasakyti, kad labai faina stebeti, kaip tu keitiesi - maziau triuksmauji, daugiau fotografuoji smile.gif Nesupyksi uz atviruma? mirksiukas.gif
Atsakyti
Koliazu zaidimui doh.gif

Man tai čia žiauriai kočėlo su motera tarpdury norėtųsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
ziuriu per nakti nieks neapsigalvojot ir manes i mokines nenorit, o tikejausi sad.gif

Planuojam siandien i palanga palekt, pasiimsiu fotika gal ka nufotkinsiu:)
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 10:37)

Nu jau, Mangute, geriau butum nei nesakiusi  rolleyes.gif Kitasyk, ziurek, atsakingiau "atsinesk" i fotografavima  mirksiukas.gif

Nepalas (2012 m. gruodis)

Marokas (2012 m. geguze)

Paryzius (2011 m. gruodis)

kaip sakiau nesiteisinsiu, nes tiesiog buvo neimanoma sustoti, o grozis lauku ir misku nusvitus saulei buvo neapsakomas wub.gif

grazios tavo foto, ryskios, daugiaspalves.. gerai, kad yra galimybe keliauti, as irgi noreciau tiek pasaulio pamatyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 23, 11:03)
Vat, prisėdau ir suradau gautą foto nuo Yvettes
Fotografas Antanas Sutkus

Pasiseke tau... bigsmile.gif Bet ir nusipelnei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 11:05)
Man tai čia žiauriai kočėlo su motera tarpdury norėtųsi  lotuliukas.gif

thumbup.gif mintis
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 23, 11:07)
Pasiseke tau... bigsmile.gif Bet ir nusipelnei  4u.gif

Ačiū 4u.gif Manau, kad jei būtum dalyvavusi Kelionės konkurse, tai ir tau būtų pasisekę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 22, 22:38)
čia ne j/b reiktų daryt, o išmokt fotografuot tokiomis sąlygomis, kokiomis dabar fotogrfavai.. man atrodo white balance pamiršai teisingą nusistatyti..

Nu nors kažkas pastebėjo mane blush2.gif Ačiū 4u.gif

Nedaėjau dar iki WB namų darbų, todėl ir nemoku dar fotografuoti su WB... Būtinai mokysiuos.

Aš irgi labai norėčiau būti kieno nors mokinė 4u.gif
Atsakyti