Labas rytas. Kaip as laukiu, kada SM'e pasibaigs ta profilaktika ir tvarkymo darbai, nes jau uzkniso atsakymus po viena rankiotis... vakar daugybinio citavimo neprieme, siandien isvis necituoja
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 23:15)
gal todel mazai spalvu, kad ziema ir taip nespalvota. o fotografavau vaziuojant automobolyje per stikla. faktas, kad dar stiklas buvo ne pats svariausias
Nu jau, Mangute, geriau butum nei nesakiusi
Kitasyk, ziurek, atsakingiau "atsinesk" i fotografavima
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 22, 23:12)
Man patinka spalvos, sviesa irgi visai idomiai pagavai. Truksta pagrindinio objekto, jis toks pasimetes nuotraukos erdvej. Pagalvojau, kelios tokios foto galetu sudaryti nebloga koliaza, na is tos serijos, kaip Erika ir Ka rode. Tada demesys koncentruotusi i spalvas, i linijas, i sviesos zaisma. O dabar kai viena foto, tai zvilgsnis nori uz kazko uzsikabinti, ir neranda uz ko.
Siaip tai man labai grazus tie sudziuve ziedai, ar kas ten jie. Pernai ziema juos daug fotkinau, o siemet vis neprisiruosiu - arba sniego nera, arba sviesos, arba laiko... arba upo
QUOTE(Tommika @ 2013 01 22, 23:35)
kadangi atejom mokytis, tai reikia zinot, ko kita karta nedaryt fotografuojant..
p.s. pirma karta gyvenime bandziau paversti i juoda/balta..
As kudikiu foto komentaruose esu analfabete, bet man sita foto labai niuri - nezinau, ar del juodo fono, ar del pilko j/b. Ir erdves truksta. Bet kaip pirma parodyta foto, tai tikrai esu cia maciusi daug blogesniu
QUOTE(maija @ 2013 01 22, 23:37)
Nuotraukos naujos beveik visos tik vaikų, tai ir nelendu pas jus dažnai... Bet rodausi, kad dar gyva
maija, nerealus tavo vaikai
Ir kaip smagu, kad moki taip graziai juos parodyti
Dinceli, pamirsau vakar tavo serija pakomentuoti. Man patiko nuotaika. Sutikciau su Yvette, kad gal reiketu i j/b versti. Paskutine (kur ta issiziojusi moteriske) nepatiko visai.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 23, 06:51)
Jurzole, savo kelioniu nuotrauku link'a buvai imetusi... praziopsojau ana karta, dabar jau neatkasiu, gal galetum pakartoti?
noreciau paziureti
Prasom
Nepalas (2012 m. gruodis)
Marokas (2012 m. geguze)
Paryzius (2011 m. gruodis)
Gal tiks sitos serijos ir kaip progreso dienorastis? Kazkiek gi yra gal to progreso...