Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 10:09)
o Tu - pusiau mokytoja biggrin.gif

Net susižvengiau.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tamstelė, *****.. lotuliukas.gif O kita pusė mokinė TAVO,ok? blush2.gif OKKKKKK? biggrin.gif

Nu va keliu, nieko man ten nesigavo su ta FS, gaila panos tik.. verysad.gif Man tai praktika, bent matau kokių klaidų nedaryt,o jų milijonas ir da kvadratu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 23, 10:58)
Imkit mane kas pamokyti, nes žiauriai klaidžioju  ax.gif

Labas rytas.

Aš tai vėl turiu idėją biggrin.gif Ka visas mus tris mokys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 09:46)
mano visos mokinės tai miega,  matau doh.gif  cool.gif

nemiegu nemiegu smile.gif

kazkuri rase, jog geriausias fotografavimo laikas 5-6val. nesutikciau tongue.gif nes skirtingais metu laiakis saule teka skirtingu metu. pafotkinkit dabar tokiu metu biggrin.gif taiva geriausia sviesa valanda po sauletekio ir kelios valandos pries leidziantis saulei (Susipazinkite: ekspozicija 101psl.)
Atsakyti
Maija grazus mergaites portretukas, toks tyras ir svelnus kutveliukas, graziai sviesa gaudai 4u.gif

Del mano pacios fotosesijos, tai turejau buri gerai nusiteikusiu zmoniu, didziuli ispuoseleta dvara ir daugybe fotosesijai tinkanciu daigtu... deja nemokejau ju isnaudoti verysad.gif Rubai ne keisti, tiesiog dvariški smile.gif
na, vis dar vyksta mokymosi procesas... kiekviena karta paemusi fotika i rankas, suprantu, kad nezinau begales dalyku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 23 sausio 2013 - 10:31
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 10:12)
nežinau. aš buvau čia 2009 metais kažkur. turiu kažką drauguos iš seniau, bet nepamenu, ką biggrin.gif

aš pamenu (kai skaitinėjau senas temas), kad Teka buvo kažkada prisijungus (ir avataras tas pats, berods, liko) . Tai visgi ta pati? Ko pabėgai? smile.gif
Atsakyti
Labas,

man tinka vakare, tik is anksciau paderinti reikia smile.gif Ir penktadienis tokiais salciais tinka, vis tiek namie sedim ax.gif Kada kitoms tinka? (cia siaulieciu klausiu) smile.gif

Paaiskinkit dar karta su tomis linijomis-kur ju rasti idomiu kai uzsnigta ir saules nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 10:32)
Labas,

man tinka vakare, tik is anksciau paderinti reikia smile.gif Ir penktadienis tokiais salciais tinka, vis tiek namie sedim ax.gif Kada kitoms tinka? (cia siaulieciu klausiu) smile.gif

Kas kam tinka? g.gif

Labas.
Atsakyti
Labas rytas. Kaip as laukiu, kada SM'e pasibaigs ta profilaktika ir tvarkymo darbai, nes jau uzkniso atsakymus po viena rankiotis... vakar daugybinio citavimo neprieme, siandien isvis necituoja cool.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 23:15)
gal todel mazai spalvu, kad ziema ir taip nespalvota. o fotografavau vaziuojant automobolyje per stikla. faktas, kad dar stiklas buvo ne pats svariausias biggrin.gif

Nu jau, Mangute, geriau butum nei nesakiusi rolleyes.gif Kitasyk, ziurek, atsakingiau "atsinesk" i fotografavima mirksiukas.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 22, 23:12)
Projektas 12
Paprastumas

Man patinka spalvos, sviesa irgi visai idomiai pagavai. Truksta pagrindinio objekto, jis toks pasimetes nuotraukos erdvej. Pagalvojau, kelios tokios foto galetu sudaryti nebloga koliaza, na is tos serijos, kaip Erika ir Ka rode. Tada demesys koncentruotusi i spalvas, i linijas, i sviesos zaisma. O dabar kai viena foto, tai zvilgsnis nori uz kazko uzsikabinti, ir neranda uz ko.

Siaip tai man labai grazus tie sudziuve ziedai, ar kas ten jie. Pernai ziema juos daug fotkinau, o siemet vis neprisiruosiu - arba sniego nera, arba sviesos, arba laiko... arba upo cool.gif

QUOTE(Tommika @ 2013 01 22, 23:35)
kadangi atejom mokytis, tai reikia zinot, ko kita karta nedaryt fotografuojant..  g.gif
p.s. pirma karta gyvenime bandziau paversti i juoda/balta..  unsure.gif

As kudikiu foto komentaruose esu analfabete, bet man sita foto labai niuri - nezinau, ar del juodo fono, ar del pilko j/b. Ir erdves truksta. Bet kaip pirma parodyta foto, tai tikrai esu cia maciusi daug blogesniu mirksiukas.gif

QUOTE(maija @ 2013 01 22, 23:37)
Nuotraukos naujos beveik visos tik vaikų, tai ir nelendu pas jus dažnai... Bet rodausi, kad dar gyva smile.gif

maija, nerealus tavo vaikai wub.gif Ir kaip smagu, kad moki taip graziai juos parodyti bigsmile.gif

Dinceli, pamirsau vakar tavo serija pakomentuoti. Man patiko nuotaika. Sutikciau su Yvette, kad gal reiketu i j/b versti. Paskutine (kur ta issiziojusi moteriske) nepatiko visai.

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 23, 06:51)
Jurzole, savo kelioniu nuotrauku link'a buvai imetusi... praziopsojau ana karta, dabar jau neatkasiu, gal galetum pakartoti? ax.gif noreciau paziureti

Prasom mirksiukas.gif

Nepalas (2012 m. gruodis)

Marokas (2012 m. geguze)

Paryzius (2011 m. gruodis)

Gal tiks sitos serijos ir kaip progreso dienorastis? Kazkiek gi yra gal to progreso... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 23, 11:20)
Net susižvengiau.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tamstelė, *****.. lotuliukas.gif  O kita pusė mokinė TAVO,ok? blush2.gif  OKKKKKK? biggrin.gif

Nu va keliu, nieko man ten nesigavo su ta FS, gaila panos tik.. verysad.gif Man tai praktika, bent matau kokių klaidų nedaryt,o jų milijonas ir da kvadratu.

Labai keistai atrodo rankos, noretusi paslepti jas po ilgomis rankovemis. Bandyciau isklonuoti ta medi...nes jis kaip blynas atrodo. Meginciau stumdyti levelius, kad bent kiek pasviesetu lupos (čia jau man šiaip niekada negražu vampyriškos lūpos) ir šiaip veidukas atrodo tamsus, o plaukučiai lyg ir pagavę šviesą, gal reikėjo modeliuką suktelti dešinėn ir kilstelti galvytę... tokie tie mano pastebėjimai, bet juk senbuvės kartoja, kad komentuoti taip pat reikia mokėti smile.gif nenuleisk rankų, iš klaidų mokomės, kitą sykį tikrai pavyks geriau...
Atsakyti
Žinauu, aišku pavyks, čia buvo mano klaida, aš nesužiūrėjau nieko per tą šaltį ir per ilgai fotkinau, tų foto begalės, tikiu, kad bent kelios iš kitų bus geresnės.... blush2.gif na vakar viskas labai man juoda atrodė, o šiandien spindulėlis išlindo ir žinau,kad prasilaušiu, nes palygint kai iš naujo fotkint mokytis pradėjau pavasario gale, vėl ND dariau, viską atgamint bandau, manau tikrai neblogai sekasi, aišku, reikia daba supratau turėt savo drabužių, nes kartais kai pamatai kaip apsirėdžius tai nuomaru krist norisi.. unsure.gif bet tai, negi pirkt daba didesnius dydžius, nes retai kuri bus su 79 cm dupce ir 59 cm liemeniu o viršum irgi dydžiu nepasižyminti.. doh.gif vienu žodžiu... biggrin.gif Bėda man ant bėdos, kiba Protingų Minčių Sindromas prasidėjo.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 23, 11:24)
kazkuri rase, jog geriausias fotografavimo laikas 5-6val. nesutikciau tongue.gif nes skirtingais metu laiakis saule teka skirtingu metu. pafotkinkit dabar tokiu metu biggrin.gif taiva geriausia sviesa valanda po sauletekio ir kelios valandos pries leidziantis saulei (Susipazinkite: ekspozicija 101psl.)

Aš rašiau apie vasaros laiką, nes atsakiau į postą, kuriame buvo rašoma apie vasarą smile.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 01 23, 11:32)
Labas,

Paaiskinkit dar karta su tomis linijomis-kur ju rasti idomiu kai uzsnigta ir saules nera g.gif

Ok. Laukiam kitų norinčių smile.gif
Atsakyti
Koliazu zaidimui doh.gif
Pavadinimas turbut labiausiai tiktu "Issiskyrimas". Turiu 2 variantus, nezinau kuri net ir pasirinkt, man nelabai limpa abu, sunkia foto gavau...
Pirma mano..
user posted image
Antra mano..
user posted image
Atsakyti