Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

is namu neislendu, tai vakar tik tokias linijas namie radau

user posted image

dar viena cia Flickr tik nz ar tinka ji linijoms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 10:38)
A. Ai ne, normaliai, pats baisiausias man laikas  11-15 kažkur

Taip taip smile.gif esu bandžiusi fotografuot ryte, tai jau ir link 8tos valandos keičiasi šviesa....nebe taip gražu kaip 5,6 val. na nebent būtų kokia apniukusi diena...
Atsakyti
Teka , neeeee, aš stipri boba, tik kiaušų trūksta, duok skype savo man, reikalus pradėsim .. biggrin.gif jau vieną onlainu bet te draugė namų darbu daryt liepiau, sako kiek pramoksiu ateisiu į temą, nors jos SM nėr, bet sakė bijo, kad suvalgys visos, sakau nesuvalgys, tik klausyk dantus sukandus...
Tai paskaitė ji čia paskaitė, sako nu blyn,pasako kas blogai,o naujos vistiek šiaušiasi, sako dziundzę suraukus bėgčiau perdaryt ir da ačiū už kritiką pasakyčiau.. lotuliukas.gif

Ot pavyzdingą atvesiu čia palaužyt.. biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 09:13)
Isora, man su tavim kaip mokinuke nervai nelaikytų  biggrin.gif
O šiaip, nemanau, kad galiu tave kažko pamokyti. Skirtingais keliais einam, stiliai skiriasi. To, ko tau reikia aš nemoku. Juolab, turėjai juk gerą mokytoją. Prašykis vėl.

Ignoro neužmetusi aš tau. Tiesiog až gavau ne tik iš tavęs. Todėl ir atsakiau visom temoje, o ne asmeniškai.

Sakai nelaikytu nervukai? lotuliukas.gif laikytu laikytu, užsigrūdintum ir su tokiom gyvatėm tvarkytis.. lotuliukas.gif
O pas buvusią mokytoja nea, negaliu, taip ji bitutė darbų milijoną turi.. wub.gif vakar da pakalbėjom, tikrai auksarankė ji.. thumbup.gif
Atsakyti
mano visos mokinės tai miega, matau doh.gif cool.gif
Atsakyti
Sea Girl, Yvette, Ainoa - ačiū jums smile.gif
brumbrumai - aš dabar kaip tik ieškausi Nikono, iš visų komentarų ir aprašymų išsirinkau Nikon F90 (dar F80 pirkčiau). Bent jau rašo, kad jie normalūs.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 23, 09:45)
Teka , neeeee, aš stipri boba, tik kiaušų trūksta, duok skype savo man, reikalus pradėsim .. biggrin.gif jau vieną onlainu bet te draugė namų darbu daryt liepiau, sako kiek pramoksiu ateisiu į temą, nors jos SM nėr, bet sakė bijo, kad suvalgys visos, sakau nesuvalgys, tik klausyk dantus sukandus...
Tai paskaitė ji čia paskaitė, sako nu blyn,pasako kas blogai,o naujos vistiek šiaušiasi, sako dziundzę suraukus bėgčiau perdaryt ir da ačiū už kritiką pasakyčiau.. lotuliukas.gif

ple, reik SM adminei raštą rašyt, kas per netvarka, cituot neleidžia, tik atsakyt

duosiu skypą, bet dabar turiu reikalų, tai labai nepyk, jei nekalbėsiu biggrin.gif ar ką

say, taip tau ir reikia tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 09:50)
say, taip tau ir reikia  tongue.gif  biggrin.gif

Tu neprisikalbėk, Tu man pusiau mokinė, jei ką. stroijsia.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 09:52)

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 08:32)
Tommika, tavo foto šiaip nėra labai bloga.
Gražios akutės pagautos ir rankutę sutalpinai. Tai yra gerai. Ką kitaip daryčiau.
Nenaudočiau juodo fono, bet čia tik aš. Apskritai man patinka natūrali aplinka. O juodas fonas kūdikiams netinka, mano nuomone.
rūksta erdvės viršuje ir jos perdaug dešinėje. Žvilgsniui vietos nepalikai, toks užspaustas portretukas atrodo.
Vertimas į jb nėra iš blogiausių, bet dar murzinokas. Bet jei pirmąkart verti, po kelių bandymų tikrai geriau pavyks.
Teisingu keliu eini

aciu uz pastabas rolleyes.gif
Atsakyti
Oho, kad priplepėjote bigsmile.gif

Imkit mane kas pamokyti, nes žiauriai klaidžioju ax.gif

Labas rytas.
Atsakyti
Teka , ok.. aš pati db išlėksiu fotkint.. mirksiukas.gif tai susirašysim laisvą minutką.. mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 09:52)

o aš? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 23, 10:06)
Teka , ok.. aš pati db išlėksiu fotkint.. mirksiukas.gif tai susirašysim laisvą minutką.. mirksiukas.gif
o aš? blush2.gif  biggrin.gif

o Tu - pusiau mokytoja biggrin.gif
Atsakyti