Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 09:11)
va, gera mokinė būsi biggrin.gif

man gal su galva nekas, bet aš Tavęs neidentifikuoju, Tu naujokė ar senesnė? blin, nu visai susimaišiau. Tu mane flickr drauguose turi? lotuliukas.gif

nežinau. aš buvau čia 2009 metais kažkur. turiu kažką drauguos iš seniau, bet nepamenu, ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 23, 10:03)
Ir gaila kad nei vienai kaip mokinė netikau.. cry.gif yvette išvis ignorą man metus... biggrin.gif

Isora, man su tavim kaip mokinuke nervai nelaikytų biggrin.gif
O šiaip, nemanau, kad galiu tave kažko pamokyti. Skirtingais keliais einam, stiliai skiriasi. To, ko tau reikia aš nemoku. Juolab, turėjai juk gerą mokytoją. Prašykis vėl.

Ignoro neužmetusi aš tau. Tiesiog až gavau ne tik iš tavęs. Todėl ir atsakiau visom temoje, o ne asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 09:11)
va, gera mokinė būsi biggrin.gif
Jo, patiko man šitas požiūris biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2013 01 23, 09:11)
gal kuri gali patart, koks normalesnis Nikon juostinis fotikas? aciu smile.gif

Aš automatą visišką turiu, f80.
Atsakyti
Džyyyyyyyyyyyyyyyyyyzus, rėkiat, kad neimam į mokines biggrin.gif . Vakar šaukiau garsiai, kad užduotis linijos, taip pat mokymosi dalis. Eikit ir padarykit foto. Juk jau dabar nepažangios mokinukės esat. Kai padarysit foto, atnešit čia, tai ir pakomentuosim.

Dabar lekiu į savo mokslus biggrin.gif
Geros dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 09:16
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 09:16)
Džyyyyyyyyyyyyyyyyyyzus, rėkiat, kad neimam į mokines  biggrin.gif . Vakar šaukiau garsiai, kad užduotis linijos, taip pat mokymosi dalis. Eikit ir padarykit foto. Juk jau dabar nepažangios mokinukės esat.  Kai padarysit foto, atnešit čia, tai ir pakomentuosim.

Dabar lekiu į savo mokslus  biggrin.gif
Geros dienos

aš rodžiau linijas tongue.gif
Atsakyti
horizontas kreivas biggrin.gif bet įsimylėjau foto
Viviane Sassen

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 09:13)
Isora, man su tavim kaip mokinuke nervai nelaikytų  biggrin.gif
O šiaip, nemanau, kad galiu tave kažko pamokyti. Skirtingais keliais einam, stiliai skiriasi. To, ko tau reikia aš nemoku. Juolab, turėjai juk gerą mokytoją. Prašykis vėl.

Ignoro neužmetusi aš tau. Tiesiog až gavau ne tik iš tavęs. Todėl ir atsakiau visom temoje, o ne asmeniškai.

Aš tai tikrai norėčiau, kad mane pamokytum kompozicijos, bet po to pagalvoju, et. Vis vien darysiu viską iš nuojautos.

O dėl visokių mokymų, nežinau kaip visokios baturos daro, bet šiaip mokymams reikia atitinkamo edukologinio sertifikato. Yra apskritai visiems, yra tik suaugusiems kursai. Pavyzdžiui pas mane jokioj pakopoj nebuvo edukologijos, nepaisant išsilavinimo ar kompetencijos, reikia eiti į išlyginamuosius kursus. Šiaip tai aš ir eisiu, bet tik suaugusiems. Nors vaikus aš mokiau, labai patiko, bet kartu ir vargina, sakyčiau tobulas darbas, kol savų vaikų neturi mano atveju smile.gif Dabar man paprasčiau su suaugusiais. \

Yvete dėl horizonto, bet žmogus pats toks nestabilus, kažkaip manau kreivą horizontą galima čia pateisinti, yra judesys kažkoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 09:14)
Jo, patiko man šitas požiūris biggrin.gif
Aš automatą visišką turiu, f80.

jo, man but gerai automatas. kiek plojai?
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 22, 14:15)
Aha aha  smile.gif Mačiau Laiptuose yra univero baigiamųjų paroda, prieš paėdimą gal tiktų  biggrin.gif

Isora-man ta pėdutė nilabai schmoll.gif

Tai tariamės kada smile.gif iškart pasakau, kad eilinę darbo dieną galiu tik vakare...penktadienis būtų šaunu po darbo apie 16.00 val. na arba savaitgalį, tai galima ir iš pat ryto biggrin.gif

QUOTE(neiste @ 2013 01 22, 15:31)
As ir smile.gif Ir dar..Stikline, to barmeno nr as gavau biggrin.gif Sakau pafotografuojam jauna, grazu cool.gif ?

eik tu sau...tu nereali biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 23, 00:07)
O ka sakot zmonem, na sakysiu rinkites 9 ryte vasara ar kokia ten 8val. vakare, nes 2val. dienos nelabai gerai, nuuu tai sakys, turbut ji nemoka fotkint ...............

Na vasarą, tai tikrai ne 8 val. sakysi, o kokią 5 val. biggrin.gif nes 8-tą tai saulė jau spigins į akis belekaip biggrin.gif o tarp kitko....žiauriai gera šviesa rytais...reikia tik prisiruošti atsikelti...ir aišku ką nors prikalbinti atsikelti biggrin.gif

Ir Aš noriu mokytojo. Imkit mane kas nors!!! 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 23, 09:32)
Na vasarą, tai tikrai ne 8 val. sakysi, o kokią 5 val.  biggrin.gif  nes 8-tą tai saulė jau spigins į akis belekaip  biggrin.gif 

Nežinau, vasarą man 17 val. (jei kalbam ne apie 5) kartaus paspigina. O 20 val. tikrai jau ne. Ar mes čia ne apie Lietuvą kalbam? g.gif
O dėl žmonių, koks skirtumas kas ką galvoja, aš visada kviečiu tada, kada man reikia ir atrodo visi supranta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 23 sausio 2013 - 09:35
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 10:34)
Nežinau, vasarą man 17 val. (jei kalbam ne apie 5) kartaus paspigina.  O 20 val. tikrai jau ne. Ar mes čia ne apie Lietuvą kalbam?  g.gif

Aš apie rytinį laiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 23, 09:37)
Aš apie rytinį laiką  biggrin.gif

A. Ai ne, normaliai, pats baisiausias man laikas 11-15 kažkur
Atsakyti