Tommika, tavo foto šiaip nėra labai bloga.
Gražios akutės pagautos ir rankutę sutalpinai. Tai yra gerai. Ką kitaip daryčiau.
Nenaudočiau juodo fono, bet čia tik aš. Apskritai man patinka natūrali aplinka. O juodas fonas kūdikiams netinka, mano nuomone.
rūksta erdvės viršuje ir jos perdaug dešinėje. Žvilgsniui vietos nepalikai, toks užspaustas portretukas atrodo.
Vertimas į jb nėra iš blogiausių, bet dar murzinokas. Bet jei pirmąkart verti, po kelių bandymų tikrai geriau pavyks.
Teisingu keliu eini
Alabama dauguma tavo naujų foto man patinka. Ne visos žinoma. Bet šiaip smagu žiūrėti kaip keičiasi.
Vakar nežiūrėjau ar kas kėlė ND atsiskaitymams ir ar gavo visus už ar prieš. Jei kam trūksta, tai pacituokit savo žinutę su foto.
Papildyta:
Viktorija fainas tavo paprastumas.
Pritariu kažkuriai kuri apie tavo foto tobulėjimą rašė. Tikrai stebini darbais. Nors retai rodai, gali dažniau
Papildyta:
Dinceli keistos tavo foto, kažkokia proga matyt. Bet nuotaika yra. Sutvarkei irgi neblogai. Tad lieka tik skonio reikalas patiks ar ne...
Aš tokią fotosesiją juodai baltai padaryčiau MAn į spalvas joje sunku žiūrėti
nu blyn tai ką dabar cituot SM išvis nebeduos???
yvete, sutinku, kad reik pasiruošt, apgalvot ir pan, bet rūbai ir pačios nėštukės pasiruošimas tikrai nepakenktų, o tik padėtų, manau. dar lauke norėjau, bet buvo šalta, ji nenorėjo lįst laukan, o namie žiauriai mažai vietos, aš su savo 50-tuku ten niekur netilpau. plius techniškai man dauguma nepatiko, tai per šviesios, tai per tamsios, tai per mažai kontrasto, tai dar koks biesas, o dar kai neturiu photoshopo, tai tas taisymas fotkių irgi neypač buvo
o beje, kur tu buvai įmetus nuorodą apie nemokamas programas, ten yra photoshopas, ale bet vat mažytis klausimėlis. kur gaut raktą?
ir dar. jei sukelsiu į flickr ir padarysiu foto private, matys tik "draugai", ane?
yvete, sutinku, kad reik pasiruošt, apgalvot ir pan, bet rūbai ir pačios nėštukės pasiruošimas tikrai nepakenktų, o tik padėtų, manau. dar lauke norėjau, bet buvo šalta, ji nenorėjo lįst laukan, o namie žiauriai mažai vietos, aš su savo 50-tuku ten niekur netilpau. plius techniškai man dauguma nepatiko, tai per šviesios, tai per tamsios, tai per mažai kontrasto, tai dar koks biesas, o dar kai neturiu photoshopo, tai tas taisymas fotkių irgi neypač buvo
o beje, kur tu buvai įmetus nuorodą apie nemokamas programas, ten yra photoshopas, ale bet vat mažytis klausimėlis. kur gaut raktą?
ir dar. jei sukelsiu į flickr ir padarysiu foto private, matys tik "draugai", ane?
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 09:35)
juk ten adobe psl. buvau įmetusi. Jie patys senesnes programas nemokamai siūlė. Ten pat buvo ir serijos numeris registracijai užrašytas atidžiau žiūrėkit. Iš tos nuorods programos būtų legalios.
Vat norėjai nėštukę į lauką vesti fotografuoti. Aš būčiau iš tų nėštukių, kuri nesutiktų žiemą lauke fotografuotis. Bent jau ne taip, kaip dauguma norėtų. Tikrai neišsirengčiau. O ir šiaip neišsirengčiau lauke dėl fotosesijos. Žiauriai greitai šąlu ir man svarbiau sveikata nei fotosesija. Tad suprantu tokius žmones, kurie nepasirašo.
O kad namuose nepavyko dėl penkiasdešimtuko, kad foto per šviesios ar per tamsios, ps neturi, juk nėštukė dėl to nekalta. Netgi makiažas nebūtų išgelbėjęs tų foto.
Visus trūkumus galima privalumais paversti. Tam čia ir atėjot, kad to išmoktumėt
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 08:46)
Vat norėjai nėštukę į lauką vesti fotografuoti. Aš būčiau iš tų nėštukių, kuri nesutiktų žiemą lauke fotografuotis. Bent jau ne taip, kaip dauguma norėtų. Tikrai neišsirengčiau. O ir šiaip neišsirengčiau lauke dėl fotosesijos. Žiauriai greitai šąlu ir man svarbiau sveikata nei fotosesija. Tad suprantu tokius žmones, kurie nepasirašo.
O kad namuose nepavyko dėl penkiasdešimtuko, kad foto per šviesios ar per tamsios, ps neturi, juk nėštukė dėl to nekalta. Netgi makiažas nebūtų išgelbėjęs tų foto.
aš nenorėjau jos išrengt. o kad ji dėl nieko nekalta, tai tikrai pilnai sutinku. pati labai prašė, tai nu sutikau, bet aš niekad jai nesakiau, kad moku fotkint, sakiau, kad tikrai gali nepavykt, kas ir nepavyko. dabar kai pažiūrėjau, tai man dar baisiau, nei pernai visų pirma fone daug visokių linijų nereikalingų ir pan, kažką tikėjaus su ps pagalba išimt, tačiau naivu buvo taip manyt...
aš dėl to daugiau nieko ir nefotkinu, tik savus vaikus ir tai geriausia lauke, kai tikrai šviesu ech...
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 09:50)
aš nenorėjau jos išrengt. o kad ji dėl nieko nekalta, tai tikrai pilnai sutinku. pati labai prašė, tai nu sutikau, bet aš niekad jai nesakiau, kad moku fotkint, sakiau, kad tikrai gali nepavykt, kas ir nepavyko. dabar kai pažiūrėjau, tai man dar baisiau, nei pernai visų pirma fone daug visokių linijų nereikalingų ir pan, kažką tikėjaus su ps pagalba išimt, tačiau naivu buvo taip manyt...
aš dėl to daugiau nieko ir nefotkinu, tik savus vaikus ir tai geriausia lauke, kai tikrai šviesu ech...
sunku įsivaizduoti kas ten pas tave taip blogai gavosi. Įkelk foto parodyti.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 23, 08:54)
sunku įsivaizduoti kas ten pas tave taip blogai gavosi. Įkelk foto parodyti.
čia kelt nenoriu, todėl klausiu, jei flickr į draugus pajamus, jūs matytumėt?
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 08:55)
čia kelt nenoriu, todėl klausiu, jei flickr į draugus pajamus, jūs matytumėt?
jei private padarysi, nematysim. jei padarysi matomą draugams, o mes būsim drauguose - matysim.
Labas rytas....
Ačiū kuriuos padėti pasisiūlėt... o gal kuriai asmeniškai galiu? Nenoriu dar didesne višta nei esu pasirodyt..
Ir gaila kad nei vienai kaip mokinė netikau.. yvette išvis ignorą man metus...
Ačiū kuriuos padėti pasisiūlėt... o gal kuriai asmeniškai galiu? Nenoriu dar didesne višta nei esu pasirodyt..
QUOTE(isora @ 2013 01 23, 09:03)
Labas rytas....
nu tik nepradėk čia vertk. ką man tada daryt? man reik mokytojos stiprios, nepalūžusios, kokį tu man pavyzdį rodysi? a. greit raminamės
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 01 23, 09:03)
jei private padarysi, nematysim. jei padarysi matomą draugams, o mes būsim drauguose - matysim.
ponial
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 09:06)
nu tik nepradėk čia vertk. ką man tada daryt? man reik mokytojos stiprios, nepalūžusios, kokį tu man pavyzdį rodysi? a. greit raminamės
Papildyta:
ponial
Papildyta:
ponial
va, gera mokinė būsi
man gal su galva nekas, bet aš Tavęs neidentifikuoju, Tu naujokė ar senesnė? blin, nu visai susimaišiau. Tu mane flickr drauguose turi?
gal kuri gali patart, koks normalesnis Nikon juostinis fotikas? aciu
Labas rytas, nakti nesimiegojo, tai prabudus nuo 3 iki 5 SM skaiciau, kol tel numire
Maijaz kaip visada tobuli tavo vaikai
Alabama si serija su sraigem man neprilipo, bet turbut tik del paciu sraigiu, man jos tokios bjaurios atrodo
manes zinok irgi niekas neima turbut blogiausia yra buti vidutinej stadijoj, nei gerai, nei blogai, nes tada lieki tokia nepastebima...
o is dabartiniu naujokiu yra kaunieciu?
Maijaz kaip visada tobuli tavo vaikai
Alabama si serija su sraigem man neprilipo, bet turbut tik del paciu sraigiu, man jos tokios bjaurios atrodo
QUOTE(isora @ 2013 01 23, 09:03)
Ir gaila kad nei vienai kaip mokinė netikau..
manes zinok irgi niekas neima turbut blogiausia yra buti vidutinej stadijoj, nei gerai, nei blogai, nes tada lieki tokia nepastebima...
o is dabartiniu naujokiu yra kaunieciu?