Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 23, 01:03)
Užsirašyk šitą sakinį ir perskaityk, kai nusipirksi ir perkaitysi knygą Susipažinkime, ekspozicija  4u.gif

Tokio tipo , tik ši konkrečiai nesigilinau ar tinka, su baterija, nešiojama (aš nesigilinau, nes nepirksiu kol kas, tai labai brangu, o šūdelio papildomo namuos nenoriu. Mačiau yra pigesnių, bet geras komplektas su baterija, vis vien per brangu man šiai dienai. Nelabai reikia).

ACIU, matau einu i pievas su komentarais.......... butinai nusipirksiu, aciu smile.gif .

Jo... kainele blykstes...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 22, 23:59)
Zinau, kad nemeluoji, geriausia pavesyje smile.gif Mus state pakausiu i saule per krikstynas, veidai nebuvo tamsus, tik nzn ar blykste naudojo-nepamenu g.gif

Jei saulė nedidelė, su blykste neapsimoka, galima nusistatyti taškinį matavimą ant M, bet abejoju, kad jis tą darė, nes čia žaidimai prasideda.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 23, 00:36)
ojei kiek klausimu biggrin.gif
gerai , nenusvilpsiu ( nebent , jau foto niekam tikus visai bus biggrin.gif  )
Fotikas  pas mane Nikon D3100+ 50 f1.8 bei SB 9100 ( pastaraja naudojau pora kartu, nemoku su ja bet tikiuosi ismokti smile.gif  ).
Teorija zinau(turbut), nd atlikau, tai pagrindus tikrai moku biggrin.gif Fotika turiu kokia 1.5metu, bet rimtai nesimokinau, buvo etapas, kad mazai paimdavau as ji, o daba va vel metas, kai noriu fotografuot fotografuot smile.gif
Komersante is manes nebus tikrai, nebent stebuklas ivyktu biggrin.gif po kokiu 10 metu biggrin.gif Nors jei gerai pagalvojus gal ir nieko butu prisidet prie seimos biudzeto g.gif  biggrin.gif
Visos mano foto pagrinde mano maziu keleta ale fotosesiju padariau pazystamoms mergaitems, visos mano foto fb mano.Kelios flickr, bet nematomos smile.gif
o tokio labai megiamo fotografo neturiu. I s dabartiniu lietuviu labai  patinka    Vaisvilaite, Batura. Uzsienio net nezinau, nera tokio pacio paciausio gal.

Kolkas turiu canon, bet kita menesi bus nikon rolleyes.gif , blykstes nesuprantu.
Galim tave prisijungt FB pasicekavint rolleyes.gif ?
Rasau tau i asmenine....
Atsakyti
Moteryyyys, plyz, padėkit, nes tikrai depresucha paims ausų lygį jau.. verysad.gif nu reikia kad kas pasi-iūrėtu porą fotkių bent ir pasakytu ar imanoma kas išgelbėt a ne, nes dievaži, sėdžiu sėdžiu darau darau ir ištrinu, nes nifigą nesigauna, žinau,neapgalvotos pozos, ne tokia apranga kokią įsivaizdvau, ojjj ne tokia ir nežinau ką daryt, stoviu vidury kelio nosį nukabinus .. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 22:25)
* O kaip tau tada paaiskino?
** Atsimenu, dar issisaugojau kazkurias, o dabar paziurejus galvoju, kad galeciau ir as taip, nugi baisiai jau pasitikiu savim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ..........
*** Kelinta val. jus ten fotkinotes? Buvo juroj ir prie laivu ax.gif .
**** Ir parselis, kad mane is draugu istrynei man sukelus cia bangas kazkada, juk mokiaus durnele dar, pykau ko is manes nori kelis men. fotografuojant, vat....

* Paaiskino, kad vasara geriausios valandos fotografavimui yra i pavakare ir, kad dienos metu nefotografuos, nes neturesim kur pasislepti nuo tiesiogines saules mirksiukas.gif
** Taigi sitoj temoj moke, kad toks mastymas neteisingas. Jeigu nori/galvoji kazka daryt, tai turi stengtis tik geriau mirksiukas.gif
*** Jeigu atmintis neapgauna, tai i Klaipeda tada nusigavom 16 valandai. Aisku dar susitike su fotografe paplepejom, kol susiruosem vieta pajuryj, tai speju dar tikrai valandziuke gera prabego g.gif Bet ta diena ir nebuvo labai kaitri saule, debesuota kiek pamenu g.gif Pirmiausia fotografavomes prie juros, tada gelezinkelio, laivu ir uoste. Aisku pradejom, tai ne nuo to galo, nes jau po pirmos fotosesijos dalies as buvau visa slapia, plaukuose pilna smelio... biggrin.gif
**** Ai gi sakei pati butum ismetus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PBP: 23 sausio 2013 - 00:35
Edeva...uj toli aš...woodford'e, rytuose ax.gif

Vuniščia, jadryštvairogės kas čia do brungi lempa blink.gif

Isora, nugi rodyk tas foto, patarsim ax.gif
Atsakyti
OMG, na ir tempai... biggrin.gif

Ka cia norejau pasakyti...Ogi Alabama, patinka man tavo portretai..mmm wub.gif
Jurzole, savo kelioniu nuotrauku link'a buvai imetusi... praziopsojau ana karta, dabar jau neatkasiu, gal galetum pakartoti? ax.gif noreciau paziureti blush2.gif

QUOTE(maija @ 2013 01 22, 23:37)
... Nuotraukos naujos beveik visos tik vaikų, tai ir nelendu pas jus dažnai... Bet rodausi, kad dar gyva smile.gif

user posted image

Labai grazus portretukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 23, 00:24)
Moteryyyys, plyz, padėkit, nes tikrai depresucha paims ausų lygį jau..  verysad.gif  nu reikia kad kas pasi-iūrėtu porą fotkių bent ir pasakytu ar imanoma kas išgelbėt a ne, nes dievaži, sėdžiu sėdžiu darau darau ir ištrinu, nes nifigą nesigauna, žinau,neapgalvotos pozos, ne tokia apranga kokią įsivaizdvau, ojjj ne tokia  ir nežinau ką daryt, stoviu vidury kelio nosį nukabinus .. verysad.gif

parodyk, ką turi smile.gif

aš pernai nėštukę fotkinau. o siaube, sakyt turbūt nereik, kad gavos tragiškai. dar prie viso to, ji apsirengė nelygintais rūbais, be makio, nesišukavus wacko.gif nors tada man visai kai kurios gražios atrodė biggrin.gif šiemet dar jų nežiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 22, 22:36)
Say, dėkui už info 4u.gif dabar ieškausi info apie juostų ryškinimą 4u.gif o koks privalumas ryškinant namie šiaip?  g.gif kad išryškini ir iškart skanuoti gali?

privalumas, kad pati kontroliuoji ryškinimo procesą, jis yra pigesnis ir greitesnis, negu fotolabe. gali pati padaryti smulkesnį grūdą, didesnį grūdą. kontrastingiau arba pilkiau. ir aišku, išsidžiovini ir skenuoji biggrin.gif

nu, mokinės smile.gif labas rytas biggrin.gif

laaaaabas ryyyyytaaaas, Taaaamssstaaaa!

mamagute, eikš į AŽ, parašyk skype arba email smile.gif visas kitas jau susižvejojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 sausio 2013 - 08:21
Rodyk, Isora mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 23, 09:07)
aš pernai nėštukę fotkinau. o siaube, sakyt turbūt nereik, kad gavos tragiškai. dar prie viso to, ji apsirengė nelygintais rūbais, be makio, nesišukavus  wacko.gif nors tada man visai kai kurios gražios atrodė biggrin.gif šiemet dar jų nežiūrėjau biggrin.gif

Merginos, pasakysiu paslaptį. Norint gražiai nėštukę nufotografuoti, nebūtini dizaino drabužiai, super duper išlyginti, iščiustinti. Norint galit nėštukę ir į popieriaus didelį lapą suvynioti. Makiažas, jei moteris paprastai nesidažo, juk ir nebūtinas. Nebent pati norėtų.
Galima gražiai nufotografuoti be viso šito. Netgi nebūtina turėti n visokiausių smulkių daikčiukų. Foto vistiek gausis gražios.
Tiesiog kiekvienai fotosesijai reikia pasiruošti. Modeliukas mažai ir pasiruoš, jis juk neišmano apie fotografiją, dažiausiai. Tai jūsų darbas pasiruošti juodraščius su galimom pozom, jūsų darbas surasti vietą, lauke ar viduje, kur fotografuosit. Jūsų darbas prakalbinti modelį, stengtis, kad jis atsivertų. Jūs sukat fotosesiją jums reikalinga linkme.
Papildyta:
Maija man patinka kaip tu fotografuoji savo vaikučius. Smagiai gyvenat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 sausio 2013 - 08:22
labas rytas smile.gif
Atsakyti