Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 23:16)
gal todel mazai spalvu, kad ziema ir taip nespalvota. o fotografavau vaziuojant automobolyje per stikla. faktas, kad dar stiklas buvo ne pats svariausias biggrin.gif

na tai va, kiek pastangų, toks ir rezultatas smile.gif
Atsakyti
viktorija, 0 kas ten? ten vasara ar ziema? kas baltas? sniegas ar puta?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 22, 23:18)
na tai va, kiek pastangų, toks ir rezultatas smile.gif

taip smarkiai...! aj.. zadejau rasyt, bet nesiteisinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 23, 00:15)
Nesakys, jeigu jiems prie to pacio paiskinsi kodel toks laikas geriausias  mirksiukas.gif  Ar atsimeni gal mano ir mano vyro metiniu fotosesija prie juros FB? Skaiste (fotografe) is karto pasake, koks laikas geriausias ir mes, kaip klientai, noredami kuo geriausio rezultato, faktas, kad prisiderinom  mirksiukas.gif

O kaip tau tada paaiskino?
Atsimenu, dar issisaugojau kazkurias, o dabar paziurejus galvoju, kad galeciau ir as taip, nugi baisiai jau pasitikiu savim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..........
Kelinta val. jus ten fotkinotes? Buvo juroj ir prie laivu ax.gif .
Ir parselis, kad mane is draugu istrynei man sukelus cia bangas kazkada, juk mokiaus durnele dar, pykau ko is manes nori kelis men. fotografuojant, vat....
Atsakyti
Edeva,kuriam tu gale?

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 22, 21:30)
Edeva,kuriam tu gale?

As netoli heathrow galima sakyt,hayes ax.gif o tu?
Atsakyti
[redaguota] RK, atsiprašau, maniau Viktoriją siūlai mokyti smile.gif

Šiaip Viktorija gal kartais ir atrodo pasiklydus (čia pabuvus ir žaidmuose padalyvavus, surasi kelią), bet noriu pasakyt čia viešai, kad pavyzdžiui pernai dvi jos nuotraukos buvo publikuotos I. Simonaitytės bibliotekos galerijoj (galėtų ji daugiau papasakoti), mačiau tas nuotraukas, man labai patiko. Ir pavyzdžiui aš irgi siunčiau (paskutinę minutę, pripuolamai, bet vis vien ne bet ką) ir mano nuotraukų neatrinko.
Tai va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 22 sausio 2013 - 23:37
Noriu sulaukt komentaru..
kadangi atejom mokytis, tai reikia zinot, ko kita karta nedaryt fotografuojant.. g.gif

user posted image

p.s. pirma karta gyvenime bandziau paversti i juoda/balta.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 23, 00:14)
Siaip as pati da ziopla  biggrin.gif , bet.......... paklausiu  ax.gif
Nuo kada turi fotika, nuo kada mokiniesi ir ka moki  rolleyes.gif ?
Nori tik sau ismokt ar daugiau (uzdirbt is to) ?
Koki fotika turi  ax.gif ?
Kur galima tavo foto pamatyti?
Ir ikelk kokias 2-3 foto is interneto, kurios tau patiko ir kodel  rolleyes.gif .
Ir nenusvilpk manes, pakviesiu ant kavos tada  biggrin.gif .

ojei kiek klausimu biggrin.gif
gerai , nenusvilpsiu ( nebent , jau foto niekam tikus visai bus biggrin.gif )
Fotikas pas mane Nikon D3100+ 50 f1.8 bei SB 9100 ( pastaraja naudojau pora kartu, nemoku su ja bet tikiuosi ismokti smile.gif ).
Teorija zinau(turbut), nd atlikau, tai pagrindus tikrai moku biggrin.gif Fotika turiu kokia 1.5metu, bet rimtai nesimokinau, buvo etapas, kad mazai paimdavau as ji, o daba va vel metas, kai noriu fotografuot fotografuot smile.gif
Komersante is manes nebus tikrai, nebent stebuklas ivyktu biggrin.gif po kokiu 10 metu biggrin.gif Nors jei gerai pagalvojus gal ir nieko butu prisidet prie seimos biudzeto g.gif biggrin.gif
Visos mano foto pagrinde mano maziu keleta ale fotosesiju padariau pazystamoms mergaitems, visos mano foto fb mano.Kelios flickr, bet nematomos smile.gif
o tokio labai megiamo fotografo neturiu. I s dabartiniu lietuviu labai patinka Vaisvilaite, Batura. Uzsienio net nezinau, nera tokio pacio paciausio gal.
Atsakyti
Kaip fainai pas jus čia paskutiniu metu smile.gif Labai patiko tobulėjimai ir su mokiniais-mokytojais įdomiai sumąstėt smile.gif O aš visai apsileidus... Žiema man tingėjimo metas, šalta į lauką lįsti, namuose tik vaikai... Neturiu ką fotografuoti biggrin.gif Taip ir tinginiauju... Nuotraukos naujos beveik visos tik vaikų, tai ir nelendu pas jus dažnai... Bet rodausi, kad dar gyva smile.gif

user posted image

Čia pirštukų labai gaila, bet pati foto man patinka smile.gif

user posted image

Na ir va taip vyksta mūsų "fotosesijos" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Viktorija, man komentuot zolinejimus sunkiai sekasi, retai kada stipriai uzkabina. Siuo atveju, lyg kazkas ir kabina, bet tuo paciu kazko ir truksta g.gif Gal tiesiog noretusi is arciau ir ta paprastuma aiskiau matyt...Nezinau, siandien man kreivu akiu diena biggrin.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 22:18)
Tu moki jau daug  tongue.gif

SVAJONE MUSU, 5 ryte butinai bus isbandyta biggrin.gif  (aisku ne su klientais  lotuliukas.gif )

Kazko as taip nesijauciu, o dar kai pasiziurejau kokiais suoliais dauguma cia istobulejo, tai izinai... unsure.gif Nors is kitos puses kam jau duota, tai duota, o kam kreivos tam kreivos biggrin.gif

Fotografijoj dar yra toks terminas 'golden hour'. Va cia gali pasiskaityt: Auksine valanda

Atsakyti
Ai ai ai, i dalybas nespejau sad.gif
Atsakyti