Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 22, 22:07)
absoliučiai nieko, atsipalaiduot ir pajust malonumą nail.gif
brunette.gif žiūrėk man

nu va ir isaiskejo, kas yra geriausia mokine biggrin.gif
Atsakyti
NU PAIMKIT MANE KAS I MOKINIUS A!!!!! ploja.gif
Ar as jau tokia beviltiska visai atrodau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 23, 00:04)
na taip, reikia fotkint, kai saulė žemai- ryte/vakare

O as pamenu kadaise norejau fotosesijos, skambinau fotografei, sakau man kokia 4 dienos, kad butu nuotraukos sviesios lotuliukas.gif , dabar juokas ima.
O ka sakot zmonem, na sakysiu rinkites 9 ryte vasara ar kokia ten 8val. vakare, nes 2val. dienos nelabai gerai, nuuu tai sakys, turbut ji nemoka fotkint ...............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 22 sausio 2013 - 23:07
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 22, 21:31)
g.gif Del vaiku - slidus dalykas, o visa kita... as va perskaiciau Alabamos ideta straipsni apie tai, kaip jis kure ta serija, ir man kazkaip nepasirode nepriimtinas jo metodas. Tie bomzai juk vis tiek gers ir gyvens taip, kaip gyvena, nesvarbu, uz kieno pinigus. Ir kaip jis pats sako: "Когда живешь, как они, меняется чувство, что чего-то нельзя". Tai va as irgi galvoju, kad tiesiog poziuris kitas. Gal net morale kita, ir neina jos nei suprasti, nei juo labiau priimti ar nepriimti.

Perskaiciau apie ji ne viena straipsni ir man jo metodai, to baisaus nuopuolio skatinimas is jo puses (jis ne tik duodavo jiems pinigu, bet ir girdidavo juos, skatindavo parodyti butent zemiausia savo puse), na, tiesiog sukelia pasislikstejima. Sutinku, kad tie zmones vis tiek gers ir gyvens, kaip gyvena, o bet taciau... prisideti prie to savo labui man atrodo zema ir nesuprantama. Niekada nesuprasiu zmogaus kuris ramiai gali paveiksluoti vaikus uostancius klijus, juos tam skatinancio.... Tiesa sakai, kita morale, kitoks poziuris. Kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 23:08)
O as pamenu kadaise norejau fotosesijos, skambinau fotografei, sakau man kokia 4 dienos, kad butu nuotraukos sviesios  lotuliukas.gif , dabar juokas ima.
O ka sakot zmonem, na sakysiu rinkites 9 ryte vasara ar kokia ten 8val. vakare, nes 2val. dienos nelabai gerai, nuuu tai sakys, turbut ji nemoka fotkint ...............

merginos eina vasarą su klientais ir 5 ryto fotkint kiek žinau
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 22, 22:07)

Jeigu niekas nepaims, tai galesim ikurti koki beviltisku bureli ir kartu mokintis mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 22, 23:07)

Ne viena esi verysad.gif aš ir norėčiau pasimokyt, bet kad nieks neima unsure.gif

Ta proga truputį "praskiesti" pliurpalams ax.gif dedu savo foto
Projektas 12
Paprastumas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 23, 00:07)

Siaip as pati da ziopla biggrin.gif , bet.......... paklausiu ax.gif
Nuo kada turi fotika, nuo kada mokiniesi ir ka moki rolleyes.gif ?
Nori tik sau ismokt ar daugiau (uzdirbt is to) ?
Koki fotika turi ax.gif ?
Kur galima tavo foto pamatyti?
Ir ikelk kokias 2-3 foto is interneto, kurios tau patiko ir kodel rolleyes.gif .
Ir nenusvilpk manes, pakviesiu ant kavos tada biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 22:08)

Nesakys, jeigu jiems prie to pacio paiskinsi kodel toks laikas geriausias mirksiukas.gif Ar atsimeni gal mano ir mano vyro metiniu fotosesija prie juros FB? Skaiste (fotografe) is karto pasake, koks laikas geriausias ir mes, kaip klientai, noredami kuo geriausio rezultato, faktas, kad prisiderinom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 22, 22:15)
sukomponuota viskas puikiai, bet šviesos nerasta.. žemė per tamsi, medžiai juodut juodutėliai.. nepagautas momentas, kai šviesa nupiešia peizažą.. su peizažais tokiu plačiu planu gan sudėtinga, reikia išlaukt momento, kai saulė jį nutapo..

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 22, 22:39)
Kompozicija man patinka, bet truksta spalvu, sviesos. Dangus blankus, medziai labai tamsus, nesusizaidzia spalviskai viskas.

gal todel mazai spalvu, kad ziema ir taip nespalvota. o fotografavau vaziuojant automobolyje per stikla. faktas, kad dar stiklas buvo ne pats svariausias biggrin.gif
Atsakyti
RK , nea, jei nebus ko gero nerodysiu, nes kam rodyt, kai net pati klaidas matau.. ax.gif

PBP , tai manęs irgi niekas į mokines neima....ką jau čia.... neprimaldausi gi... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 23, 00:12)
Jeigu niekas nepaims, tai galesim ikurti koki beviltisku bureli ir kartu mokintis  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tu moki jau daug tongue.gif

VIKTORIJA, grazu rolleyes.gif , tik nenesa i melynuma labai?

SVAJONE MUSU, 5 ryte butinai bus isbandyta biggrin.gif (aisku ne su klientais lotuliukas.gif )
Atsakyti