QUOTE(Jurzole @ 2013 01 22, 21:31)

Del vaiku - slidus dalykas, o visa kita... as va perskaiciau Alabamos ideta straipsni apie tai, kaip jis kure ta serija, ir man kazkaip nepasirode nepriimtinas jo metodas. Tie bomzai juk vis tiek gers ir gyvens taip, kaip gyvena, nesvarbu, uz kieno pinigus. Ir kaip jis pats sako: "Когда живешь, как они, меняется чувство, что чего-то нельзя". Tai va as irgi galvoju, kad tiesiog poziuris kitas. Gal net morale kita, ir neina jos nei suprasti, nei juo labiau priimti ar nepriimti.
Perskaiciau apie ji ne viena straipsni ir man jo metodai, to baisaus nuopuolio skatinimas is jo puses (jis ne tik duodavo jiems pinigu, bet ir girdidavo juos, skatindavo parodyti butent zemiausia savo puse), na, tiesiog sukelia pasislikstejima. Sutinku, kad tie zmones vis tiek gers ir gyvens, kaip gyvena, o bet taciau... prisideti prie to savo labui man atrodo zema ir nesuprantama. Niekada nesuprasiu zmogaus kuris ramiai gali paveiksluoti vaikus uostancius klijus, juos tam skatinancio.... Tiesa sakai, kita morale, kitoks poziuris. Kiekvienam savo