Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2013 01 22, 21:58)
Taigi dar Gotte UK, prasykit jos bigsmile.gif

taip, aš UK, Londone, bet kiek žinau, iš čia nėr merginų iš pradžiamokslio...na tik ricco, bet ji ir taip fotkina..

šiaip jeigu kas yra Londone, mielai pasimeet'inčiau bigsmile.gif

Prašiausi gi kad atvyktų pas mane Pandre...labai norėjau ją pafotografuoti "Fotografai fotografų akimis"...ale nėr arti jai...ir šiaip dingusi iš eterio kažko...ji man galėtų juostos kokį seminarą pravest, pamokyt skanuot ar dar ką... bigsmile.gif

Say, dėkui už info 4u.gif dabar ieškausi info apie juostų ryškinimą 4u.gif o koks privalumas ryškinant namie šiaip? g.gif kad išryškini ir iškart skanuoti gali?
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 22:03)
Vakarejantis peizazas (Taurage - Vilnius)

Kompozicija man patinka, bet truksta spalvu, sviesos. Dangus blankus, medziai labai tamsus, nesusizaidzia spalviskai viskas.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 22:26)
O as dar noreciau pas kokia mokytoja I fotosesija paveizet isiprasyt. Nes nu nemoku as tu zmoniu graziai fotkint, ta prasme rezultato gero vis nera

Žinok pasakysiu taip, mačiau tų fotosesijų ir tikrai gerų fotografų užkulsiuose akis ganiau, bet.. rolleyes.gif bent jau man praktika yra pagrindas, va dabar žiūriu sesiją iš lauko, ir gaila labiausiai tos panos, kuri pusplikė staipėsi.. na taip, man praktika, aš vis matau klaidas ir pažadu sau jų nebedaryti, ale vistiek.. verysad.gif nu bet nieko, jei bus bent 5 geros foto, vadinasi sesija vykus.. biggrin.gif
Atsakyti
Ot tai tau ir as paspaudziau cituoti ir nedave g.gif gotte as is cia irgi blush2.gif tik tikriausiai kitam londone gale randames g.gif nes salia manes mazai lietuviu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 22, 23:15)
sukomponuota viskas puikiai, bet šviesos nerasta.. žemė per tamsi, medžiai juodut juodutėliai.. nepagautas momentas, kai šviesa nupiešia peizažą.. su peizažais tokiu plačiu planu gan sudėtinga, reikia išlaukt momento, kai saulė jį nutapo..

O is kur geriausiai tai saulei sviest tokiam peizazui? Kad pavyzdziui man uz nugaros sviestu i medzius? Ar is sono?
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 23:40)
Žinok pasakysiu taip, mačiau tų fotosesijų ir tikrai gerų fotografų užkulsiuose akis ganiau, bet.. rolleyes.gif bent jau man praktika yra pagrindas, va dabar žiūriu sesiją iš lauko, ir gaila labiausiai tos panos, kuri pusplikė staipėsi.. na taip, man praktika, aš vis matau klaidas ir pažadu sau jų nebedaryti, ale vistiek.. verysad.gif nu bet nieko, jei bus bent 5 geros foto, vadinasi sesija vykus.. biggrin.gif

A parodysi smile.gif ?
Atsakyti
Kaip idomiai, seniau rasydavo papildyta, o dabar iskart nauja zinute, daro tvarka SM g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 22:50)
O is kur geriausiai tai saulei sviest tokiam peizazui? Kad pavyzdziui man uz nugaros sviestu i medzius? Ar is sono?

gali ir iš nugaros, gali ir iš šono, vietoj reikia žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 22, 23:55)
gali ir iš nugaros, gali ir iš šono, vietoj reikia žiūrėt smile.gif

Tik dabar pradeda dasusti kazkas del krentancios sviesos, noreciau daugiau suprast.
Paskutini karta kai fotkinau ryte, saule nebuvo astri, apsviete modeli, buvo visai nieko, lyginant su seniau .....................
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 22, 22:31)
As labai labai lauksiu tavo nuotrauku is Kretos  4u.gif

kad tik tureciau ka parodyt.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 23:01)
Tik dabar pradeda dasusti kazkas del krentancios sviesos, noreciau daugiau suprast.
Paskutini karta kai fotkinau ryte, saule nebuvo astri, apsviete modeli, buvo visai nieko, lyginant su seniau .....................

na taip, reikia fotkint, kai saulė žemai- ryte/vakare
Atsakyti
Oh nu ir tempai, vos speju.
Dincelis noriu pakomentuoti foto, galiu? Visu pirma mnan jose nesirisa rubai, krito i akis vyruko dzinsai, svarkas tai is kitokio laikmecio. Toliau kitoje foto dviratis ne tokio stiliaus ir isvis tokiu laikotarpiu istoriniu dviraciu kazin ar buvo? ir klausimas - Ka dviratis veikia patalpoj? Cia mintis gal , kad va isradimas ,kuri rumu damoms demonstruoja?
Su tarnaitem ant laiptu foto smagi, nuotaikinga tokia. Kita kur tarnaite valo batus irgi nebloga, nors man vel norisi kibti prie aprangos rolleyes.gif
Bet idomu buvo paziuret, smagios visos.
Atsakyti