QUOTE(Tommika @ 2013 01 21, 21:30)
Pirmas bandymas fotografuot po ND..
temai "Linijos"
p.s. labai stipriai is pirmo karto nesudirbkit, kad neprarasciau noro is viso ka nors fotografuot bet kritika laukiama..
temai "Linijos"
p.s. labai stipriai is pirmo karto nesudirbkit, kad neprarasciau noro is viso ka nors fotografuot bet kritika laukiama..
mėlynas dangus o o o o oooo
mėlynas sniegas o o o o oooo
o šiaip visai nieko. Gerai į temą. Paprastas, bet tvarkingas kadras. Prieš fotografuodama būčiau kelis medžius išrovus, nes maišosi
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 21, 20:30)
O va sito as neivaldzius dar ant PS....
Eisiu į kursus, išmoksiu, galėsiu už dorerius pamokyt
QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 20:31)
nereikėtų to įvardinti kaip kursų. tarkim, kur Tu esi? susirandi savo mieste, kokią pažengusiąją ir prisiknisi. eini kartu fotkint, klausinėji, stebi, diskutuoji, domiesi, bandai fotkint, taisai klaidas, susitari su ja dėl kokio individualaus dėmesio, gauni kritikos, normaliai į ją reaguoji. tokiame dalyke labiau reikia patyrusio draugo, o ne mokytojo..
pritariu
QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 21:31)
nereikėtų to įvardinti kaip kursų. tarkim, kur Tu esi? susirandi savo mieste, kokią pažengusiąją ir prisiknisi. eini kartu fotkint, klausinėji, stebi, diskutuoji, domiesi, bandai fotkint, taisai klaidas, susitari su ja dėl kokio individualaus dėmesio, gauni kritikos, normaliai į ją reaguoji. tokiame dalyke labiau reikia patyrusio draugo, o ne mokytojo..
individualus dėmesys man patiktų kas man jo skirs, a? kas pabus draugu?
Pas mus siandien storu sluoksniu serksno viskas padengta(nedaznas reiskinys...salta si savaite), taip grazu, vyras su vaikais lauke, o as gripa pasigavus, kaulus lauzo, sedziu namie....vietoj to kad irgi vaiskciociau lauke su fotiku...
QUOTE(Yvette @ 2013 01 21, 20:38)
man irgi toks patiktų
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 21, 20:39)
Pas mus siandien storu sluoksniu serksno viskas padengta(nedaznas reiskinys...salta si savaite), taip grazu, vyras su vaikais lauke, o as gripa pasigavus, kaulus lauzo, sedziu namie....vietoj to kad irgi vaiskciociau lauke su fotiku...
Sveik
QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 20:42)
man irgi toks patiktų
kam gi nepatiktų
QUOTE(Yvette @ 2013 01 21, 20:36)
mėlynas dangus o o o o oooo
o šiaip visai nieko. Gerai į temą. Paprastas, bet tvarkingas kadras. Prieš fotografuodama būčiau kelis medžius išrovus, nes maišosi
aciu uz komentara
QUOTE(Tommika @ 2013 01 21, 21:59)
nebandei žmones fotografuoti? Įdomu kaip tau su jais sekasi
QUOTE(Yvette @ 2013 01 21, 21:04)
kazkas sake, viska, kas buvo nufotografuota iki ND reikia pamirst... as ir pamirsau..
bet nieko ir nebuvau nufotografavus.. man net iki sayonaros pirmuju portretu dar oj kaip toli
Ačiū už naują studiją!
Aš tokia ir mokytoja, bet va, draugei elementarius dalykus dėstau daba... Bent kaip perkadruot..
Moteros, o čia su macro ane?
http://babyasart.com...hp#/gallery1/3/
Aš tokia ir mokytoja, bet va, draugei elementarius dalykus dėstau daba... Bent kaip perkadruot..
Moteros, o čia su macro ane?
http://babyasart.com...hp#/gallery1/3/