Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Ir saules spinduliuka nupiesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 21, 21:30)
Pirmas bandymas fotografuot po ND..  ax.gif

temai "Linijos"

p.s. labai stipriai is pirmo karto nesudirbkit, kad neprarasciau noro is viso ka nors fotografuot  biggrin.gif bet kritika laukiama..

mėlynas dangus o o o o oooo
mėlynas sniegas o o o o oooo
biggrin.gif

o šiaip visai nieko. Gerai į temą. Paprastas, bet tvarkingas kadras. Prieš fotografuodama būčiau kelis medžius išrovus, nes maišosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 21, 20:30)
O va sito as neivaldzius dar ant PS.... biggrin.gif

Eisiu į kursus, išmoksiu, galėsiu už dorerius pamokyt lotuliukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 20:31)
nereikėtų to įvardinti kaip kursų. tarkim, kur Tu esi? susirandi savo mieste, kokią pažengusiąją ir prisiknisi. eini kartu fotkint, klausinėji, stebi, diskutuoji, domiesi, bandai fotkint, taisai klaidas, susitari su ja dėl kokio individualaus dėmesio, gauni kritikos, normaliai į ją reaguoji. tokiame dalyke labiau reikia patyrusio draugo, o ne mokytojo..smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 21:31)
nereikėtų to įvardinti kaip kursų. tarkim, kur Tu esi? susirandi savo mieste, kokią pažengusiąją ir prisiknisi. eini kartu fotkint, klausinėji, stebi, diskutuoji, domiesi, bandai fotkint, taisai klaidas, susitari su ja dėl kokio individualaus dėmesio, gauni kritikos, normaliai į ją reaguoji. tokiame dalyke labiau reikia patyrusio draugo, o ne mokytojo..smile.gif

drinks_cheers.gif
individualus dėmesys man patiktų biggrin.gif kas man jo skirs, a? kas pabus draugu?

Atsakyti
Pas mus siandien storu sluoksniu serksno viskas padengta(nedaznas reiskinys...salta si savaite), taip grazu, vyras su vaikais lauke, o as gripa pasigavus, kaulus lauzo, sedziu namie....vietoj to kad irgi vaiskciociau lauke su fotiku...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 21, 20:38)
drinks_cheers.gif
individualus dėmesys man patiktų  biggrin.gif  kas man jo skirs, a? kas pabus draugu?

biggrin.gif man irgi toks patiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 21, 20:39)
Pas mus siandien storu sluoksniu serksno viskas padengta(nedaznas reiskinys...salta si savaite), taip grazu, vyras su vaikais lauke, o as gripa pasigavus, kaulus lauzo, sedziu namie....vietoj to kad irgi vaiskciociau lauke su fotiku...

Sveik 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 21, 20:42)
biggrin.gif man irgi toks patiktų biggrin.gif

kam gi nepatiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 21, 20:36)
mėlynas dangus o o o o oooo
mėlynas sniegas o o o o oooo
biggrin.gif

o šiaip visai nieko. Gerai į temą. Paprastas, bet tvarkingas kadras.  Prieš fotografuodama būčiau kelis medžius išrovus, nes maišosi  biggrin.gif

biggrin.gif

aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 21, 21:59)
biggrin.gif

aciu uz komentara  4u.gif

biggrin.gif

nebandei žmones fotografuoti? Įdomu kaip tau su jais sekasi
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 21, 21:04)
biggrin.gif
nebandei žmones fotografuoti? Įdomu kaip tau su jais sekasi

kazkas sake, viska, kas buvo nufotografuota iki ND reikia pamirst... as ir pamirsau.. biggrin.gif

bet nieko ir nebuvau nufotografavus.. man net iki sayonaros pirmuju portretu dar oj kaip toli unsure.gif
Atsakyti
Kas tau mokys i draugus prisitrynus, taigi toookia konkurencija biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už naują studiją! biggrin.gif

Aš tokia ir mokytoja, bet va, draugei elementarius dalykus dėstau daba... biggrin.gif Bent kaip perkadruot.. lotuliukas.gif

Moteros, o čia su macro ane? blush2.gif

http://babyasart.com...hp#/gallery1/3/
Atsakyti