QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 20:30)
Jurzole, visos jau Tave pagyre, bet tikrai saunuole esi, isskirtine. Ir man labai smagu, kad esi cia ir esi ta kitokia, mylinti kelioniu fotografijai. Ir visada labai laukiu ka dar parodysi, i kokia kelione dar vyksi. Ar zinai, kai savo keliones metu fotografavau, kas diena galvojau apie Tave ir kad va Jurzole tai ta kitaip pamatytu, Jurzole, tai va cia graziai nufotografuotu ir ect
O siaip linkiu, kad atsirestu temoj Tau drauge, su kuria rastumet ta bendra kalba ir galetumet pasidalinti savo meile kelioniu fotografijai
Aciu, kad apie mane pagalvoji

Gal ir issipildys kada tavo linkejimai, smagu butu...

O kad isskirtine cia esu, tai anoks cia mano nuopelnas - kai daugiau nera tuo paciu besidominciu, tai nori nenori, o tenka isskirtine buti...
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 20:41)
Jurzole, tu nemažai keliauji.
Gal į Diuseldorfo karnavalą nori

Ir kelionė, ir žmonių fotografavimui ryškiaspalvių būtų
Net neisivaizduoju, kas tai per daiktas... aciu uz ideja, reiks pasidomet.
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 20:48)
Jurzole, Vikšraitis tas lietuvių fotografas.
dėl kelionių. aš nesu kelionių fotografuotoja, bet man juodai patinka per jas fotografuoti. ir smagu žiūrėti, kaip Tu tobulėji, keitiesi. ir nesiparini dėl to, kad kaip visos portretų nefotkini
Dekui, pasistengsiu dabar jau nepamirsti. Man istrigo jo foto.
Ai, buvo laikas, kai parinausi, nu bet kiek gi galima...

Patyrinejau savo ribas ir galimybes, supratau, kad tik kelioniu fotografija mane rimtai domina, ir lioviausi blaskytis. Ai tiesa dar geles traukia labai... vis dar neiveiktas issukis

Noreciau, pvz, kada padaryti tokia zolinejimu foto, kad Svajone pagirtu uzuot barusi...
Tavo kelioniu foto man patinka. Stambulas labiausiai istriges.
QUOTE(chiquitka @ 2013 01 22, 21:40)
Del Michailovo pasakysiu tik tiek, kad tai buvo vienintelis is visu nagrinetu fotografu, kurio nuotraukos liko be komentaru mano research book'e. Nesuvirskinau, atstumiau tai, kad jis del tu nuotrauku tuos nelaimelius girde, vaikam kliju uostimui pirko... Zema pasirode, ne tu zmogedru gyvenimas, o to fotografo elgesys savo tislams pasiekti. Vienu zodziu, man net Sally Mann lengviau susivirskino

Del vaiku - slidus dalykas, o visa kita... as va perskaiciau Alabamos ideta straipsni apie tai, kaip jis kure ta serija, ir man kazkaip nepasirode nepriimtinas jo metodas. Tie bomzai juk vis tiek gers ir gyvens taip, kaip gyvena, nesvarbu, uz kieno pinigus. Ir kaip jis pats sako: "Когда живешь, как они, меняется чувство, что чего-то нельзя". Tai va as irgi galvoju, kad tiesiog poziuris kitas. Gal net morale kita, ir neina jos nei suprasti, nei juo labiau priimti ar nepriimti.
QUOTE(Tommika @ 2013 01 22, 21:42)
man labai patinka
Jurzoles nuotraukos perziurejau visus albumus jos.. ir supratau, kad su mano turima technika ir kitiniu objektyvu sunku padaryt tokias foto.. jos nuotraukos visos ryskios, sviesios.. grazu ziuret..
ir klausima turiu: o fotografuojant zmones svetur (pas Jurzole Nepalo foto yra keli zmones, kurie ziuri i objektyva.. vadinasi, mate, kad juos fotografuoja) atsiklausti reikia, ar galima nufotografuot..?
Tommika, tikrai ne visos nuotraukos iseina ryskios, sviesios ir t.t. - bet juk tu bloguju niekas cia nededam, tai ir as ne

Gera technika - geras dalykas, bet vis tiek visko pagrindas - matymas: situacijos, sviesos, to kazko, kas sukuria nuotrauka. Va sito tai dar mokytis ir mokytis...
As labai labai lauksiu tavo nuotrauku is Kretos
O del zmoniu fotografavimo - as labai mazai turiu pozuotu nuotrauku. Dazniausiai neklausiu pries fotografuodama - ir del to, kad nedristu, ir del to, kad man norisi tu tikru, momentiniu, nesuvaidintu kadru. Fotografuoju nemaciom, arba is tolo. Ir labai daznai buna, kad nefotografuoju visai, nors labai norisi, ypac kaimuose, kur zmoniu mazai, kur nera to anonimiskumo, kuri randi mieste. Eini, tarkim, kaimo gatvele, sedi moteriske prie sulinio, ziuri, sypsosi (arba ne, visaip buna) - ir nekyla ranka fotografuoti ja, lyg koki reta egzotiska gyvuna zoologijos sode

Butent toks palyginimas sustabdo ir neleidzia pakelti fotoaparato prie akiu. O pabendrauti ir tada fotografuoti nera kada ir nera kaip, nes juk tik eini pro sali... o ir nedrasu man buna. Tai va ir sakau, nekokia as zmoniu fotografe