Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

O prirašėt.. blink.gif

A pablūdot? lotuliukas.gif Pavalgyt randat minutę? lotuliukas.gif

Teka , matai kaip tau nenuskilo? lotuliukas.gif Tokią lunatikę gavai.. lotuliukas.gif Bet nieko, kompozicijos išmoksi va šleivos kreivos mano, da užkontrastint, kad net akis gels išmokysiu, tinka? lotuliukas.gif Techninius dalykus tai žinau, bet visa kita, nu ką.. mokysimės abi... biggrin.gif

Say , į prisiūsintą ežerą neįkiši ir manęs, bet vasarą tikrai po langais su Teka kniauksim, prisikalbėjei.. lotuliukas.gif

Tokia graži gryžau daba, blakstienos dyyyydelės, gal kas makro išmėgint ant manęs norit? biggrin.gif

Ėėėė, rimtai, pafotkinkit kas nors, nu ir praktika jum ir fotkės man, reik Facebooke naujos nuotraukos.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 22:10)
zinoma! nematau esmes deti cia foto ir nesulaukti ne zodzio  g.gif

sukomponuota viskas puikiai, bet šviesos nerasta.. žemė per tamsi, medžiai juodut juodutėliai.. nepagautas momentas, kai šviesa nupiešia peizažą.. su peizažais tokiu plačiu planu gan sudėtinga, reikia išlaukt momento, kai saulė jį nutapo..
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 22, 22:10)
O prirašėt.. blink.gif

A pablūdot? lotuliukas.gif Pavalgyt randat minutę? lotuliukas.gif

Teka , matai kaip tau nenuskilo? lotuliukas.gif Tokią lunatikę gavai.. lotuliukas.gif  Bet nieko, kompozicijos išmoksi va šleivos kreivos mano, da užkontrastint, kad net akis gels išmokysiu, tinka? lotuliukas.gif  Techninius dalykus tai žinau, bet visa kita, nu ką.. mokysimės abi...  biggrin.gif

Say , į prisiūsintą ežerą neįkiši ir manęs, bet vasarą tikrai po langais su Teka kniauksim, prisikalbėjei.. lotuliukas.gif

Tokia graži gryžau daba, blakstienos dyyyydelės, gal kas makro išmėgint ant manęs norit? biggrin.gif

Ėėėė, rimtai, pafotkinkit kas nors, nu ir praktika jum ir fotkės
man, reik Facebooke naujos nuotraukos.. lotuliukas.gif

Nuu, nepasiseke ne tas zodis, o dar ir pypa. Ragai man.
As pafptkint aisku galesiu, ale lada nezinau. Tupim ryt namie
Atsakyti
aš nebespėju temos perskaityt.. kokius čia mokinius dalinatės, kas per mokytojai? čia virtualiais mokiniais/mokytojais būsit? ar realiai susitikinėsit?
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 20:50)
Tris kartus spaudziau cituoti chiquitka posta ale neprikabina man jo kazkodel  g.gif
Na, bet esme, kad i draugus as jau seniai Tavy paemus ir tikiuos, kad kada iseis gyvai isgerti kavos  mirksiukas.gif Turejau sukurus vizija kaip Tave fotografuociau projektui fotografai, fotografu akimis, bet jau projektas baigiasi, o zinodama kokia esi uzsiemus nenorejau tiesiog zysti ir lysti i akis  blush2.gif

Svajojau ir as sudalyvaut tame proekte, na bet ka darysi... Sudalivausim kur kitur mirksiukas.gif Kavos gerti galim planuot kovo pabaigai manau, turesiu 2 savaites atostogu, tai jeigu kur atostogaut neislieksim, labai tikiuos susimatyt su tavim 4u.gif

QUOTE(ich @ 2013 01 22, 20:58)
Taigi dar Gotte UK, prasykit jos bigsmile.gif

Mes Airijoj smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 21:06)
Man labai labai patinka nėštukių foto. Apskritai nėštukės labai gražios...
Tai vat, šiandien neatsižiūriu šia foto.  Paprasta, bet tuo pačiu nuostabi
Čia ypač toms, kurios bijo arba pastoviai  burba dėl rankų ant pilvuko  smile.gif

Shakira. Foto žinoma ne mano, neradau fotografo pavardės.

wub.gif Linijos, formos fantastiskos. Lengvumas. Moteriskumu tiesiog alsuoja ta nuotrauka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 22 sausio 2013 - 22:19
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 22:16)
Nuu, nepasiseke ne tas zodis, o dar ir pypa. Ragai man. 
As pafptkint aisku galesiu, ale lada nezinau. Tupim ryt namie

Jooooo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pypų Pypa aš.. lotuliukas.gif tik kad va, nei nagai ilgi rūžavi.. nu raudoni, bet trumpi.. biggrin.gif ir trenigus mėgstu.. lotuliukas.gif miniakų nenešioju, jau geriau plika dziundze tadum.. lotuliukas.gif

Aš ryt varau leliuko fotkint... jetus, nu taip mėgstu su jais pažaist.. wub.gif gerai kad mamom tinka mano pažaidimai, man irgi praktika o ir mamom fotkės kažkokios bent.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 22, 23:18)
aš nebespėju temos perskaityt.. kokius čia mokinius dalinatės, kas per mokytojai? čia virtualiais mokiniais/mokytojais būsit? ar realiai susitikinėsit?

neturėjom problemų, dabar turim biggrin.gif
O jei rimtai, tai virtualiais mokinukais pasidalinom. Manau vietinės ir susitikinės, ne tik laiškais susirašinės.
O kodėl visa tai.
Galiu pasakyti tik apie save. Daugiau nuveikiu, kai labai daug įvairių užsiėmimų turiu. Dabar du egzaminai ant nosies. Tad toks užsiėmimas bus geras atsipalaidavimas tarp mokslų. Ir šiaip, varikliukas. Pačiai judėti ir nestovėti.
O dar ir todėl, kad dievinu stebėti tą procesą. Tą, kuris praeitoje temoje labai gerai matosi. Tobulėjimo. Fainas jausmas apima kai pamatai, kad kažkas pagaliau pasiekė tam tikrą lygį ir toliau gali eiti pats, be palydos... Ai žodžiu. Pačiuožimas toks... neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 22, 23:18)

Siandien visos namie turbut liks neplautais puodais lotuliukas.gif .
Ir virtualiai ir realiai, ziurint kas kur gyvena g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 23:25)
Siandien visos namie turbut liks neplautais puodais  lotuliukas.gif .

namai sutvarkyti, indaplovė ką tik supypsėjo ir pranešė apie baigtą darbą biggrin.gif rytdienai info pasikartojau. Vaikui pasaką paskaičiau. Šešis atvirukus užrašiau. Ir dar kiek su jumis spėjau pripliurpt biggrin.gif
Tai yra MENAS
Atsakyti
O as dar noreciau pas kokia mokytoja I fotosesija paveizet isiprasyt. Nes nu nemoku as tu zmoniu graziai fotkint, ta prasme rezultato gero vis nera
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 22:24)
neturėjom problemų, dabar turim  biggrin.gif
O jei rimtai, tai virtualiais mokinukais pasidalinom. Manau vietinės ir susitikinės, ne tik laiškais susirašinės.
O kodėl visa tai.
Galiu pasakyti tik apie save. Daugiau nuveikiu, kai labai daug įvairių užsiėmimų turiu. Dabar du egzaminai ant nosies. Tad toks užsiėmimas bus geras atsipalaidavimas tarp mokslų. Ir šiaip, varikliukas. Pačiai judėti ir nestovėti.
O dar ir todėl, kad dievinu stebėti tą procesą. Tą, kuris praeitoje temoje labai gerai matosi. Tobulėjimo. Fainas jausmas apima kai pamatai, kad kažkas pagaliau pasiekė tam tikrą lygį ir toliau gali eiti pats, be palydos... Ai žodžiu. Pačiuožimas toks... neblogas.

biggrin.gif supratau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 20:30)
Jurzole, visos jau Tave pagyre, bet tikrai saunuole esi, isskirtine. Ir man labai smagu, kad esi cia ir esi ta kitokia, mylinti kelioniu fotografijai. Ir visada labai laukiu ka dar parodysi, i kokia kelione dar vyksi. Ar zinai, kai savo keliones metu fotografavau, kas diena galvojau apie Tave ir kad va Jurzole tai ta kitaip pamatytu, Jurzole, tai va cia graziai nufotografuotu ir ect
O siaip linkiu, kad atsirestu temoj Tau drauge, su kuria rastumet ta bendra kalba ir galetumet pasidalinti savo meile kelioniu fotografijai

Aciu, kad apie mane pagalvoji mirksiukas.gif Gal ir issipildys kada tavo linkejimai, smagu butu... ax.gif O kad isskirtine cia esu, tai anoks cia mano nuopelnas - kai daugiau nera tuo paciu besidominciu, tai nori nenori, o tenka isskirtine buti... lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 20:41)
Jurzole, tu nemažai keliauji.
Gal į Diuseldorfo karnavalą nori  bigsmile.gif Ir kelionė, ir žmonių fotografavimui ryškiaspalvių būtų

Net neisivaizduoju, kas tai per daiktas... aciu uz ideja, reiks pasidomet.

QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 20:48)
Jurzole, Vikšraitis tas lietuvių fotografas.

dėl kelionių. aš nesu kelionių fotografuotoja, bet man juodai patinka per jas fotografuoti. ir smagu žiūrėti, kaip Tu tobulėji, keitiesi. ir nesiparini dėl to, kad kaip visos portretų nefotkini smile.gif

Dekui, pasistengsiu dabar jau nepamirsti. Man istrigo jo foto.

Ai, buvo laikas, kai parinausi, nu bet kiek gi galima... mirksiukas.gif Patyrinejau savo ribas ir galimybes, supratau, kad tik kelioniu fotografija mane rimtai domina, ir lioviausi blaskytis. Ai tiesa dar geles traukia labai... vis dar neiveiktas issukis blush2.gif Noreciau, pvz, kada padaryti tokia zolinejimu foto, kad Svajone pagirtu uzuot barusi... biggrin.gif

Tavo kelioniu foto man patinka. Stambulas labiausiai istriges.

QUOTE(chiquitka @ 2013 01 22, 21:40)
Del Michailovo pasakysiu tik tiek, kad tai buvo vienintelis is visu nagrinetu fotografu, kurio nuotraukos liko be komentaru mano research book'e. Nesuvirskinau, atstumiau tai, kad jis del tu nuotrauku tuos nelaimelius girde, vaikam kliju uostimui pirko... Zema pasirode, ne tu zmogedru gyvenimas, o to fotografo elgesys savo tislams pasiekti. Vienu zodziu, man net Sally Mann lengviau susivirskino biggrin.gif g.gif

g.gif Del vaiku - slidus dalykas, o visa kita... as va perskaiciau Alabamos ideta straipsni apie tai, kaip jis kure ta serija, ir man kazkaip nepasirode nepriimtinas jo metodas. Tie bomzai juk vis tiek gers ir gyvens taip, kaip gyvena, nesvarbu, uz kieno pinigus. Ir kaip jis pats sako: "Когда живешь, как они, меняется чувство, что чего-то нельзя". Tai va as irgi galvoju, kad tiesiog poziuris kitas. Gal net morale kita, ir neina jos nei suprasti, nei juo labiau priimti ar nepriimti.

QUOTE(Tommika @ 2013 01 22, 21:42)
man labai patinka Jurzoles nuotraukos  perziurejau visus albumus jos.. ir supratau, kad su mano turima technika ir kitiniu objektyvu sunku padaryt tokias foto.. jos nuotraukos visos ryskios, sviesios.. grazu ziuret..

ir klausima turiu: o fotografuojant zmones svetur (pas Jurzole Nepalo foto yra keli zmones, kurie ziuri i objektyva.. vadinasi, mate, kad juos fotografuoja) atsiklausti reikia, ar galima nufotografuot..?

Tommika, tikrai ne visos nuotraukos iseina ryskios, sviesios ir t.t. - bet juk tu bloguju niekas cia nededam, tai ir as ne mirksiukas.gif Gera technika - geras dalykas, bet vis tiek visko pagrindas - matymas: situacijos, sviesos, to kazko, kas sukuria nuotrauka. Va sito tai dar mokytis ir mokytis...

As labai labai lauksiu tavo nuotrauku is Kretos 4u.gif

O del zmoniu fotografavimo - as labai mazai turiu pozuotu nuotrauku. Dazniausiai neklausiu pries fotografuodama - ir del to, kad nedristu, ir del to, kad man norisi tu tikru, momentiniu, nesuvaidintu kadru. Fotografuoju nemaciom, arba is tolo. Ir labai daznai buna, kad nefotografuoju visai, nors labai norisi, ypac kaimuose, kur zmoniu mazai, kur nera to anonimiskumo, kuri randi mieste. Eini, tarkim, kaimo gatvele, sedi moteriske prie sulinio, ziuri, sypsosi (arba ne, visaip buna) - ir nekyla ranka fotografuoti ja, lyg koki reta egzotiska gyvuna zoologijos sode cool.gif Butent toks palyginimas sustabdo ir neleidzia pakelti fotoaparato prie akiu. O pabendrauti ir tada fotografuoti nera kada ir nera kaip, nes juk tik eini pro sali... o ir nedrasu man buna. Tai va ir sakau, nekokia as zmoniu fotografe blush2.gif
Atsakyti