Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

man labai patinka Jurzoles nuotraukos 4u.gif perziurejau visus albumus jos.. ir supratau, kad su mano turima technika ir kitiniu objektyvu sunku padaryt tokias foto.. jos nuotraukos visos ryskios, sviesios.. grazu ziuret.. rolleyes.gif

mano viena is priezasciu, kodel ryzausi pagaliau atlikt ND, tai noras ismokt geriau fotografuot iki keliones i Kreta.. kad ten padaryciau geresnes foto.. ax.gif

ir klausima turiu: o fotografuojant zmones svetur (pas Jurzole Nepalo foto yra keli zmones, kurie ziuri i objektyva.. vadinasi, mate, kad juos fotografuoja) atsiklausti reikia, ar galima nufotografuot..? ar tiesiog jie priprate ir nekreipia demesio, kad juos fotografuoja..? unsure.gif gal ir durnas klausimas.. bet idomu man.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 22 sausio 2013 - 21:46
Tris kartus spaudziau cituoti chiquitka posta ale neprikabina man jo kazkodel g.gif
Na, bet esme, kad i draugus as jau seniai Tavy paemus ir tikiuos, kad kada iseis gyvai isgerti kavos mirksiukas.gif Turejau sukurus vizija kaip Tave fotografuociau projektui fotografai, fotografu akimis, bet jau projektas baigiasi, o zinodama kokia esi uzsiemus nenorejau tiesiog zysti ir lysti i akis blush2.gif
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 22, 20:42)

Dincelis, 22 Sau 2013 - 20:42, parašė:

Dincelis, 22 Sau 2013 - 20:42, parašė:

Nu jus pavarot... is kur tiek energijos plepalams... ne ne, skaityti idomu... bet ir indai neplauti ir kiti darbai nenudirbti!  doh.gif  Grazus zaidimai cia vyksta... mokytojai ir mokiniai  blush2.gif

Nu jus pavarot... is kur tiek energijos plepalams... ne ne, skaityti idomu... bet ir indai neplauti ir kiti darbai nenudirbti!  doh.gif  Grazus zaidimai cia vyksta... mokytojai ir mokiniai  blush2.gif

As ir sakau, kad tiek suskaityti tai turi likt bliudai neplauti. As va irgi turiu kruva email'u issiust ale sedziu ir skaitau SM doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PBP: 22 sausio 2013 - 21:49
Taigi dar Gotte UK, prasykit jos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 21:50)

PBP, 22 Sau 2013 - 21:50, parašė:

PBP, 22 Sau 2013 - 21:50, parašė:

As ir sakau, kad tiek suskaityti tai turi likt bliudai neplauti.

As ir sakau, kad tiek suskaityti tai turi likt bliudai neplauti.

aš ką tik bandžiau įveikt šitą temą, bet žiūriu,kad be šansų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 22, 22:19)

Jurzole, 22 Sau 2013 - 22:19, parašė:

Jurzole, 22 Sau 2013 - 22:19, parašė:

Labai patiko neistes antroji nuotrauka. Nestukiu jos neprisimenu, matyt, neistrigo man, bet prisimenu viena nuotrauka, kai as tik buvau atejusi i tema - mergina su skeciu, ir daug grudo. Man labai patiko, ir pamenu, nustebau paskui, kad daugiau tokiu foto neberode ji. Bet pasirodo, uz temos ribu veiksmas vyko, ir rezultatai matyti thumbup.gif

Labai patiko neistes antroji nuotrauka. Nestukiu jos neprisimenu, matyt, neistrigo man, bet prisimenu viena nuotrauka, kai as tik buvau atejusi i tema - mergina su skeciu, ir daug grudo. Man labai patiko, ir pamenu, nustebau paskui, kad daugiau tokiu foto neberode ji. Bet pasirodo, uz temos ribu veiksmas vyko, ir rezultatai matyti thumbup.gif

Dekui smile.gif
Rodziau, pvz. paminkla su salia padetu jo kryzium tongue.gif
Atsakyti
Vakarejantis peizazas (Taurage - Vilnius)

user posted image
Atsakyti
tai jau dabar bus rezultatas bigsmile.gif smagu,kad taip draugiskai mokinsites bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai labai patinka nėštukių foto. Apskritai nėštukės labai gražios...
Tai vat, šiandien neatsižiūriu šia foto. Paprasta, bet tuo pačiu nuostabi
Čia ypač toms, kurios bijo arba pastoviai burba dėl rankų ant pilvuko smile.gif

Shakira. Foto žinoma ne mano, neradau fotografo pavardės.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 sausio 2013 - 22:07
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 22:03)

Mangute, 22 Sau 2013 - 22:03, parašė:

Mangute, 22 Sau 2013 - 22:03, parašė:

čia kritikai? smile.gif
Atsakyti
Na rodausi ir as savo progresa ax.gif nors jauciu kaip gausiu per uodega si karta....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

visos kitos My Webpage

P.S. As ir is tu kuri noretu tureti mokytoja, bet jei ir ne... esu uzsispyrusi, ne veltui oziaragis... savo vistiek pasieksiu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau kokį mokytoją susirasti ax.gif ax.gif ax.gif
Gal kas dar neturi mokinio ir aš tikčiau???? Pleeeeaseeee 4u.gif
smartass.gif smoke.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 22, 22:07)

Svajonė mūsų, 22 Sau 2013 - 22:07, parašė:

Svajonė mūsų, 22 Sau 2013 - 22:07, parašė:

čia kritikai? smile.gif

čia kritikai? smile.gif

zinoma! nematau esmes deti cia foto ir nesulaukti ne zodzio g.gif
Atsakyti