Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2013 01 22, 21:07)
absoliučiai nieko, atsipalaiduot ir pajust malonumą nail.gif
brunette.gif žiūrėk man

lotuliukas.gif Praskaidrinot nuotaika 4u.gif lotuliukas.gif

Bus įdomu pastebėt progresą 4u.gif
Hmmmm prašyčiaus ir aš pas ką nors jei laiko turėčiau daugiau g.gif Aj, teks Yvette kavos kviest. tongue.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 22 sausio 2013 - 21:17
QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 21:17)
Teka, jeigu nuotraukos sukelia pamastymu ir visokiu kitokiu reakciju, tai yra geros nuotraukos. Blogu ne nepastebetum, arba paziuretum ir pamirstum. Taip turinys ten sunkus, bet juk Alabama ir ispejo, kad jautriu duseliu zmonems neziuret. Nors nesakau, kad as nejautri, taip pikta, noretusi pakeisti pasauli, kad visi butu grazus, sveiki ir laimingi, bet.... realybe tokia ir ne kitokia, o pasaulyje balansas turi but, jeigu nebus blogio, tai is kur mes zinosim, kas yra geris? Ar daznai mes vertinam tai ka turim, kol neprarandam ir ar sieksi geriau, jeigu neturesi su kuo lyginti.... Apie tai kaip sakau galima kalbet daug, kapstyti daug, bet ar cia tikrai vieta mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tos "kraupiosios" nuotraukos, aišku, ne jautrių sielų žiūrėtojams, bet jos man kaip nuotraukos, ne dėl turinio, nepadarė įspūdžio...
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 21:17)

Aš kartais pasižiūriu, bet po parašymo jautrioms nežiūrėti aš ir nežiūriu rolleyes.gif Man baisiausia yra visokie durniai, mėsos, dvėselienos, numirėliai, pūliniai, fyfos etc. Nu man baisu. O aš tikrai jautruolė, sapnuosiu po to biggrin.gif Ir šiaip, kai noriu ką bjauraus pasižiūrėt, tai susirandu biggrin.gif
Atsakyti
Ir DAR ar as tokia beviltiska, kad niekas manes mokyt nenori? blink.gif biggrin.gif Ar jau visi traukiniai pilni ir as kol .....praleidau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 21:02)
nu sakiau, as is Taurages smile.gif

Oi toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 20:21)
Aš kartais pasižiūriu, bet po parašymo jautrioms nežiūrėti aš ir nežiūriu  rolleyes.gif  Man baisiausia yra visokie durniai, mėsos, dvėselienos, numirėliai, pūliniai, fyfos etc. Nu man baisu. O aš tikrai jautruolė, sapnuosiu po to biggrin.gif Ir šiaip, kai noriu ką bjauraus pasižiūrėt, tai susirandu biggrin.gif

Na as i daug dalyku galiu ziuret, bet numireliai jau yra ta riba, kur sakau stop, bet ne del to, kad man baisu, cia jau kiti dalykai blush2.gif
Dar be galo sunku ziuret i serganciu vaiku nuotraukas, ju akis.... Apskritai ziuret i gyvenimo skriaudziamus vaikus (badaujancius, tevu sumustus, pamestus, apleistus ir ect) yra be galo jautru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 22, 22:18)
Aj, teks Yvette kavos kviest.  tongue.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tu tai live pamokas gali imti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 22:04)
dar freziju nemaciau smile.gif mano megstamiausios  wub.gif o ir prie fono manau, kad labiau tiktu nei ta roze  g.gif

frezijos man irgi wub.gif
ta rožė man visai tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 22, 16:27)
ND nepatiko, gal nors linijos patiks  rolleyes.gif
Kaip ir minėjau, manau, būtų geriau JB, bet nemoku dar to...

čia ne j/b reiktų daryt, o išmokt fotografuot tokiomis sąlygomis, kokiomis dabar fotogrfavai.. man atrodo white balance pamiršai teisingą nusistatyti..
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 19:30)
chiquitka, o Tu manes i mokines nenori?  biggrin.gif  4u.gif

Noriu i draugus bigsmile.gif biggrin.gif Bet ismokyti kazin ko galeciau, nes tokia is manes ir mokytoja mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 19:48)

chiquitka, aš Tave imčiau smile.gif bet kad Tu pati jau gali pradėt imti biggrin.gif

bigsmile.gif Jaaamk. Atsiduodu negalvojus bigsmile.gif
O as imti, zinok liudna, bet negaliu tikrai. Kazkas man ni to daros - atrodo tikrai daug ismokau, nemazai zinau, procesa ka mokymosi, ka fotografavimo dievinu tiesiog, bet nu rezultatais nesidziaugiu nors tu ka unsure.gif

Del Michailovo pasakysiu tik tiek, kad tai buvo vienintelis is visu nagrinetu fotografu, kurio nuotraukos liko be komentaru mano research book'e. Nesuvirskinau, atstumiau tai, kad jis del tu nuotrauku tuos nelaimelius girde, vaikam kliju uostimui pirko... Zema pasirode, ne tu zmogedru gyvenimas, o to fotografo elgesys savo tislams pasiekti. Vienu zodziu, man net Sally Mann lengviau susivirskino biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Nu jus pavarot... is kur tiek energijos plepalams... ne ne, skaityti idomu... bet ir indai neplauti ir kiti darbai nenudirbti! doh.gif Grazus zaidimai cia vyksta... mokytojai ir mokiniai blush2.gif
Atsakyti