Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(grafkė. @ 2013 01 22, 21:01)
swoon.gif nu ir tempai.

O čia jūs, mokytojai, mokinius ar mokiniai mokytojus renkatės/dalinatės pagal gyvenamą vietą? Būt cekava ar yra iš kitų miestų kas, ne Vilnius, ne Kaunas ir ne Šiauliai bigsmile.gif

nu sakiau, as is Taurages smile.gif
Atsakyti
Alabama, nu atgaiva sielai tavo siandienos foto wub.gif Taip fainai nuteike, tos sraiges labai liuks ideja. Aciu uz grozi akims notworthy.gif
ypac po siandienos vulgarybiu prisiziuretu smile.gif

Nu tai manes niekas i mokines nenorit ane? Gaila... buciau gera mokine, stropi, atsakinga. Nu bet ne tai ka darysi , kaip nors jau as smile.gif
Atsakyti
Na gi apsiimkit mane kasnors pamokyti 4u.gif Negi as ir liksiu amzinai tam 4 nd kol ispirksiu visas rusis geliu biggrin.gif HELP HELP HELP !
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 22, 21:02)
Na gi apsiimkit mane kasnors pamokyti 4u.gif Negi as ir liksiu amzinai tam 4 nd kol ispirksiu visas rusis geliu biggrin.gif HELP HELP  HELP !

dar freziju nemaciau smile.gif mano megstamiausios wub.gif o ir prie fono manau, kad labiau tiktu nei ta roze g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 20:55)
o Tu nesiruoši? aš tai siuvinėju sermėgą bechatindama biggrin.gif

Ne, aš pasikliauju dangum.

QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 20:56)
vis tiek nesuprantu ka jus su manim darysit, bet visai idomu biggrin.gif

Tu darysi, susimaišei truputuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 20:37)
aj apsigalvojau. imu. Ka man reik daryt? biggrin.gif

absoliučiai nieko, atsipalaiduot ir pajust malonumą nail.gif

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 20:52)
Aš dėl Erikos negarantuoju... Tyli, nieko nesako, sijonus matuojas biggrin.gif

brunette.gif žiūrėk man
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 14:58)
ai, va, prisiminiau, Tynka, ačiū už ats apie nustatymus. man prie tokių nustatymų gaunas tamsu pakankamai, arba katinas paplaukęs. jis turėtų visai nejudėt, kad gautų toks ryškus smile.gif

na, kambary tuo metu buvo šviesu pas mane, saulės šviesa kaip tik krito ant jo.. plius čia dar su Lightroom redaguota 4u.gif

Sugalvojau avatarą pasikeisti, tai dabar kankinuosi doh.gif Lyg neseniai kalbėjot apie tai šitoj temoj... Reiks eit ieškot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 22 sausio 2013 - 21:08
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 22, 21:08)
na, kambary tuo metu buvo šviesu pas mane, saulės šviesa kaip tik krito ant jo.. plius čia dar su Lightroom redaguota  4u.gif

supratau 4u.gif ir dar supratau, kad aš be photoshopo neprasisuksiu doh.gif
Atsakyti
ir man visai laikas būtų pasikeist avatarą, o tai su tais tarakonais dar nuo pirmo vaiko pastojimo laukimo laikų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 21:00)
Tai va ka cia reiskia tavo nikas  lotuliukas.gif .
Tu manes ir uz pinigus jauciu neimtum mokyt  biggrin.gif  g.gif

Nu čia dabar, kodėl ne - ir atrakcija, ir pinigų dar gauni biggrin.gif Netgi iššūkis rolleyes.gif

O jei rimtai, aš labai atsakingai pareiškiu, - aš siaubingai užimta. Negalėčiau tam skirti laiko.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 18:31)
turėčiau dar paminėti, kad pas mane išmoksit portretus su užmerktom akim kepti  biggrin.gif  viską centruosit arba į kampą įsprausit ir aišku viską į jb versit  biggrin.gif
pagalvokit ar tokios foto jum patiktų

Čia kažkur šuo pakastas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 19:44)
Vun iš čia biggrin.gif

As irgi Tavy myliu biggrin.gif

O nuorodos ko neizurejai? Nu jau netikiu, kad tokia glezna gelele esi biggrin.gif Alabama knopkes maigo, deda, vargsta, o anos ne nesivargina ziuret ir sviestis blink.gif Ir is vis kur moteriskas smalsumas smile.gif

Teka, jeigu nuotraukos sukelia pamastymu ir visokiu kitokiu reakciju, tai yra geros nuotraukos. Blogu ne nepastebetum, arba paziuretum ir pamirstum. Taip turinys ten sunkus, bet juk Alabama ir ispejo, kad jautriu duseliu zmonems neziuret. Nors nesakau, kad as nejautri, taip pikta, noretusi pakeisti pasauli, kad visi butu grazus, sveiki ir laimingi, bet.... realybe tokia ir ne kitokia, o pasaulyje balansas turi but, jeigu nebus blogio, tai is kur mes zinosim, kas yra geris? Ar daznai mes vertinam tai ka turim, kol neprarandam ir ar sieksi geriau, jeigu neturesi su kuo lyginti.... Apie tai kaip sakau galima kalbet daug, kapstyti daug, bet ar cia tikrai vieta mirksiukas.gif
Atsakyti