QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 20:41)
Pamirsau parasyti, kad patiko
Neiste portretukai, bet koks geris yra sviesa ar ne?
Dar Alabamos ideta sokiruot turejusi nuoroda. Ilgai tyrinejau tas nuotraukas... Manes tai nesokiravo, bet as labai isijauciu galvodama apie tuos zmones ir ju gyvenimo kasdienybe. Ko gero daugumai naturaliai kyla minciu, kaip noretusi pakeisti tu zmoniu gyvenimus, ypac vaiku, bet gal tiesiog jiems gerai ir taip, gal kartais jie laimingesni nei kazkas gyvendamas auksiniame narvelyje...kas zino
manęs nešokiravo ta prasme, kad aš nežinau, jog tokie yra, nesu tokių mačius ir pan, aš mačius, bet man paprasčiausiai tos foto baisios, tai, ką jos norėjo perteikt, baisu, šlykščiai atrodo. man visada tokių gaila, mano vyras sako, kad aš kvaila, jog jų gailiuos. taip, gal būt, bet nu ką man daryt, jei taip yra. pati gyvenime mačiau tikrai siaubingų dalykų, o ir vos ne panašių, kaip tuose foto, taigi man tai iš esmės kažkiek skaudu. žiūriu į tuos vaikus ir baisiuos...nieko pakeist negalim, gal jie jaučias laimingi, gal, bet tik todėl, kad jie nežino kitokio gyvenimo, nežino, kad galima gyvent kitaip. kita kalba apie suaugusius, kurie patys pasirinko tokį gyvenimo būdą...bet kokiu atveju man jie kelia ir gailestį ir panieką vienu metu. o foto buvo šlykštu visą tą jų brūdą matyt. tai tiek