Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 01 22, 20:24)
Ačiū visoms, kas pastebėjo mano foto:)

Vat, prisiminiau - as irgi pastebejau, bet nukrypau i nuorodas, ir foto pamirsau pakomentuoti smile.gif Toji su sraigem ant vaiko peduciu man patiko, bet sita paskutinioji dar labiau patinka. Nors ir kazkoki nerima ji man kelia ziurint... nemoku paaiskinti.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 22, 21:15)
Raminies tam rozui protest.gif

Jus abi fainos, bet naglos mergos, as tai jusu bijociau biggrin.gif
Atsakyti
aj apsigalvojau. imu. Ka man reik daryt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 20:37)
aj apsigalvojau. imu. Ka man reik daryt? biggrin.gif
Viską ką moki bigsmile.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyti, kad patiko Neiste portretukai, bet koks geris yra sviesa ar ne? smile.gif

Dar Alabamos ideta sokiruot turejusi nuoroda. Ilgai tyrinejau tas nuotraukas... Manes tai nesokiravo, bet as labai isijauciu galvodama apie tuos zmones ir ju gyvenimo kasdienybe. Ko gero daugumai naturaliai kyla minciu, kaip noretusi pakeisti tu zmoniu gyvenimus, ypac vaiku, bet gal tiesiog jiems gerai ir taip, gal kartais jie laimingesni nei kazkas gyvendamas auksiniame narvelyje...kas zino smile.gif
Atsakyti
Jurzole, tu nemažai keliauji.
Gal į Diuseldorfo karnavalą nori bigsmile.gif Ir kelionė, ir žmonių fotografavimui ryškiaspalvių būtų
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 19:35)
Jus abi fainos, bet naglos mergos, as tai jusu bijociau biggrin.gif

Imk mane as svelni ir pukuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 21:39)
Viską ką moki  bigsmile.gif

as fotografijos nindze. Matei ka katik padariau?
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 20:42)
Imk mane as svelni ir pukuota  biggrin.gif
Vun iš čia biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2013 01 22, 20:43)
as fotografijos nindze. Matei ka katik padariau?

Nematau, bet jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 22 sausio 2013 - 20:43
QUOTE(PBP @ 2013 01 22, 20:41)
Pamirsau parasyti, kad patiko Neiste portretukai, bet koks geris yra sviesa ar ne?  smile.gif

Dar Alabamos ideta sokiruot turejusi nuoroda. Ilgai tyrinejau tas nuotraukas... Manes tai nesokiravo, bet as labai isijauciu galvodama apie tuos zmones ir ju gyvenimo kasdienybe. Ko gero daugumai naturaliai kyla minciu, kaip noretusi pakeisti tu zmoniu gyvenimus, ypac vaiku, bet gal tiesiog jiems gerai ir taip, gal kartais jie laimingesni nei kazkas gyvendamas auksiniame narvelyje...kas zino  smile.gif

manęs nešokiravo ta prasme, kad aš nežinau, jog tokie yra, nesu tokių mačius ir pan, aš mačius, bet man paprasčiausiai tos foto baisios, tai, ką jos norėjo perteikt, baisu, šlykščiai atrodo. man visada tokių gaila, mano vyras sako, kad aš kvaila, jog jų gailiuos. taip, gal būt, bet nu ką man daryt, jei taip yra. pati gyvenime mačiau tikrai siaubingų dalykų, o ir vos ne panašių, kaip tuose foto, taigi man tai iš esmės kažkiek skaudu. žiūriu į tuos vaikus ir baisiuos...nieko pakeist negalim, gal jie jaučias laimingi, gal, bet tik todėl, kad jie nežino kitokio gyvenimo, nežino, kad galima gyvent kitaip. kita kalba apie suaugusius, kurie patys pasirinko tokį gyvenimo būdą...bet kokiu atveju man jie kelia ir gailestį ir panieką vienu metu. o foto buvo šlykštu visą tą jų brūdą matyt. tai tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 22, 21:44)
Vun iš čia biggrin.gif
Nematau, bet jaučiu  biggrin.gif

vat butent, kai nindze atlieka darba, niekas nieko nepastebi
Atsakyti
O aš tai nežiūrėjau į nuorodas, kur sakė, kad baisu biggrin.gif ai maža kas, pamaniau gal neištvers mano širdelė. Bet pasiklausiau, tai nėr taip baisu, manau galėjau žiūrėt smile.gif
Atsakyti