Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

O blyn, dalybos vyksta bigsmile.gif Aš noriu pas Robobebrą biggrin.gif
Atsakyti
zalanskaite, antra nuo trecios praktiskai nesiskiria. pas tave maziausias f, kaip suprantu 4? o siaip daiktai nedideli, todel ar f11 ar f25 jau jokio skirtumo, nes jau ir prie f11 viskas rysku, tai prie f25 ryskiau tikrai nesimatys. "senutes" klystu?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 22, 19:59)
Jatau, bet gi kokia atsakomybė.  ohmy.gif Nesijaučiu tokia stipri kaip jūs. Bet vienam žmogui esu davusi pasiūlymą dalyvauti ir mokytis kartu per kokią nors fotosesiją/as.  smile.gif

aš pati bijau. niekada nesu tuo užsiiminėjus ir stipri tai tik papezėt jaučiuos biggrin.gif Yvette tai patyrus smile.gif
o aš - kaip išeis..smile.gif
tai ir Tu surizikuok. pačiai gi naudinga. ir žmogui gal gera padarysi.
kas ten dar norėjo? ich ir Suprem? davai, imk.

Teka, nevaryk, gali klaust bet kada. bet kad Tu šalia isoros esi, padraugauk su ja, o paskui gali varyt ir pas mane į klasę, pas mane klasė didelė, erdvi, šviesi biggrin.gif bus orai, atvarysit pas mane prie prisisiotų ežerukų smile.gif turėsit pozuot pusiau panėrę, nu biggrin.gif
Atsakyti
Lunameja, ačiū Tau už žaidimą 4u.gif
Sukeičiau vietomis, bet man nesižiūri visgi, tada kampuose šviesos nesusižaidžia kartu ax.gif
user posted image

Yvette, AČIŪ 4u.gif Kai jau reikia ir trukdau Tave 4u.gif Ir dar vienas AČIŪ, gavau jau šiandien paguodos prizą wub.gif Labiausiai MB liko sužavėtas baikeriais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 22, 21:01)
zalanskaite, antra nuo trecios praktiskai nesiskiria. pas tave maziausias f, kaip suprantu 4? o siaip daiktai nedideli, todel ar f11 ar f25 jau jokio skirtumo, nes jau ir prie f11 viskas rysku, tai prie f25 ryskiau tikrai nesimatys. "senutes" klystu?

Is pradziu, kai bandziau fotografuoti leido F3.5, bet po kurio laiko maziausia leido rinktis F4.. Bet tada jau diziausias buvo F25 vietoj F22 g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 19:17)
Tau nepriklauso, nebesi pradinukė biggrin.gif kaip ir mamagutei tongue.gif
bet jei norit ir abi pažadat neužversti nerealiais kiekiais "darbo", galim padraugaut asmeniškai kartais. skaipu. kitur man per daug laiko užimtų.

nu malonu bigsmile.gif
oi ne, trukdyt tikrai nesiruošiu, jei kartkartėmis susisiektumėm ir būtų puiku smile.gif
Dabar galvoju, kaip čia turėtų viskas vykti? Aš kreipiuos kokiu klausimu? Duosi kokią užduotėlę? 4u.gif Neįsivaizduoju umn.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 20:02)
Teka, nevaryk, gali klaust bet kada. bet kad Tu šalia isoros esi, padraugauk su ja, o paskui gali varyt ir pas mane į klasę, pas mane klasė didelė, erdvi, šviesi biggrin.gif bus orai, atvarysit pas mane prie prisisiotų ežerukų smile.gif turėsit pozuot pusiau panėrę, nu biggrin.gif

nu gerai, sutariam biggrin.gif bet aš ne vien pozuot noriu, aš noriu fotkint biggrin.gif

tai man į tą flickr galima a ne, jabytute? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 01 22, 20:05)
nu malonu bigsmile.gif
oi ne, trukdyt tikrai nesiruošiu, jei kartkartėmis susisiektumėm ir būtų puiku smile.gif
Dabar galvoju, kaip čia turėtų viskas vykti? Aš kreipiuos kokiu klausimu? Duosi kokią užduotėlę? 4u.gif Neįsivaizduoju  umn.gif

as puse dienos trukdziau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 22, 20:05)
nu gerai, sutariam  biggrin.gif bet aš ne vien pozuot noriu, aš noriu fotkint biggrin.gif

tai man į tą flickr galima a ne, jabytute? biggrin.gif

tai faktas. Tu ir turėsi fotkint. bet ne mane. o kai ilsėsies, aš fotkinsiu Tave. prisiusiotam ežereeeee.

dėl flickro aš tai nežinau, kas ten privilegijas dalina. kitos gal atsakys.
mamagute, parašyk AŽ su savo skaipu..smile.gif susitarsim, ką darom.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 20:08)
tai faktas. Tu ir turėsi fotkint. bet ne mane. o kai ilsėsies, aš fotkinsiu Tave. prisiusiotam ežereeeee.
dėl flickro aš tai nežinau, kas ten privilegijas dalina. kitos gal atsakys.
mamagute, parašyk AŽ su savo skaipu..smile.gif susitarsim, ką darom.

tu tipo į tą prisiusiotą ežerą nelipi, ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 22, 20:56)
aš gal visai ir su tavim padraugaučiau. Panašumų  turim, tad manau pavyktų susikalbėti.

Parasysiu tau mirksiukas.gif

QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 22, 20:57)
Po 2 dienu ieskojimo, ka fotografuoti ir po 2 dienu bandymo gerai nufotografuoti keliu

As uzskaityciau, skirtuma matau, bet tarp 2 ir 3 jis nedidelis labai g.gif jei toliau atitrauktum objektus viena nuo kito matytusi daug labiau skirtumas smile.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 01 22, 21:04)
Lunameja, ačiū Tau už žaidimą 4u.gif
Sukeičiau vietomis, bet man nesižiūri visgi, tada kampuose šviesos nesusižaidžia kartu ax.gif

Saunuoles abi, grazios nuotraukos smile.gif as ten matau pilva, todel man labai gerai susizaidzia tos foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 22 sausio 2013 - 20:10
QUOTE(sayonara @ 2013 01 22, 20:02)
aš pati bijau. niekada nesu tuo užsiiminėjus ir stipri tai tik papezėt jaučiuos biggrin.gif Yvette tai patyrus smile.gif
o aš - kaip išeis..smile.gif
tai ir Tu surizikuok. pačiai gi naudinga. ir žmogui gal gera padarysi.
kas ten dar norėjo? ich ir Suprem? davai, imk.

Suprem iš mano miesto, aš jai ir pasiūliau po paskutinio susitikimo kartu kažką veikti ir taip mokytis. smile.gif Na, tikiuosi, kad tai atneš ką nors naudingo. ax.gif
Atsakyti